Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 11
Здравейте,искам да споделя моята история.Запознах се с едно момче,след време започнахме връзка ,нещата се развиха много бързо и на втория месец бях готова да заживея с него ,познавах техните и той нашите ,не беше от града в който живея тука беше на квартира.Постоянно ми повтаряше как аз съм го променила ,как иска дете и т.н естествено за мен всичко беше прекалено прибързано и се дърпах.На първия месец ми почна да ми говори за бракове и т.н каза че когато дойде моментът няма да мога да кажа "Не".Както и да е всичко беше нормално до момента в който той не си отиде през уикенда ,а аз не можех да замина с него понеже работих ,когато се върна повече не се и видяхме.Спря да ми отговаря на обажданията на съобщенията, изведнъж,аз бях съсипана без никакво обяснение.Ревях по цели нощи и дни ,отказах да се храня ,но най -лошото беше ,че когато цикълът ми закъснява направих тест и беше положителен .Обожавам децата и винаги съм искала,но в толкова радостен момент при нормални обстоятелства,за мен беше ужас.След дълги мисли реших да потърся бащата и да му кажа.Стана чрез смс тъй като той отказа всякаква среща с мен.Отговорът му беше "ще ти дам пари за аборт",аз му отговорих,че това не е само негово решение ,след което последваха дни на заплахи,обиди и след ужасен тормоз направих спонтанен аборт...След 3 седмици ми казаха че той е сгоден за някакво момиче ... Бях съсипана за всичко което ми причини,на рождения ми ден получих смс от непознат номер " съжалявам за детето ни"..Споделям това ,защото ме съсипва вече мина 1 година и сякъш съм изпаднала в дупка ...плача доста често,особено когато видя младо семейство с дете или майка с количка ...

# 1
 • Мнения: 199
Отиди на психолог, за да те изкара от тази "дупка". Този човек много лошо се е подиграл с чувствата ти. Явно не е наред с главата и е по-добре, че е станало така, а не на по-късен етап, когато вече сте щели да имате семейство и т.н.

# 2
 • Мнения: 4 149
    Ще се обърна към вас направо на "Ти". Мога ли да те наричам "миличка"?

    Миличка, много ми е позната тази история. Не се е случвало с мене и дано никога не се случва нещо подобно на мене, но на моята братовчедка се случи абсолютно същото. Минаха се 3 години и тя не може да се възстанови, защото тя беше направила аборт и отнела живота на детето си. Но за разлика от тебе, тя имаше връзка с този мъж от 4-5 години. Това са двете разлики между вас двете. Той искаше много дете от нея, но когато забременя и му съобщи, той беше стъписан и веднага й каза да направи аборт. Също я тероризираше и заплашваше.

# 3
 • Terra incognita
 • Мнения: 2 014
Класика в жанра- отива в друг град, обвързан. Намира нова, интересна жена- обещания, красиви лъжи, накрая нож в гърба. Защото е избрал по- удобната.
Какво да ти кажа- ударът, който си получила е жесток. Но добре, че се е получило така. Всяко зло за добро. Приеми го като урок. Приеми, че можеше да бъде много по- лошо и Бог те е предпазил да имаш доживотно взимане- даване с този мръсник.
Главата горе и само напред Simple Smile

# 4
 • Мнения: 11
И аз навързах 2 и 2 след това и да разбрах че съм била може би "гаджето от новия град" а той е водил паралелна връзка ...

# 5
 • Мнения: 224
Искрено ти съчувствам. Трябва, обаче да продължиш напред. Това не е бил твоя човек. Имаш два варианта. Да продължиш да страдаш или да погледнеш от по - положителната страна. Научила си ценен урок, сега дори подсъзнателно ще избираш по - свестен от този тип. Радвай се, че си разбрала истината в по - ранен етап, а не след дълги и най - вероятно нещастни години с този човек. Другото момиче е по - прецакано, живее си в неведение, ще й направи деца и нищо чудно да й изневерява отново и накрая да я зареже. Сигурна съм, че твоят човек е някъде там и с него е трябвало да създадеш семейство. Другото са уроци и трънливия път, който трябва да извървиш, за да откриеш своето щастие.

# 6
 • Мнения: 267
добре че си се отървала.

# 7
 • Paris, France
 • Мнения: 3 686
Съжалявам за загубата ти. Много мъже осъзнават, че най-лесният начин за евтина връзка е да обещават бракове и деца. Системата работи почти безотказно при наивни, романтични, семейно настроени момичета. С по-меркантилни и рационални, разсъдливи и пресметливи не се получава.

Станалото е станало. Не разбирам точно за какво тъжиш - за аборта, който не си искала да правиш или имаш още чувства към мъжа?

Важното е да си вземеш поука и повече да не допускаш секс без предпазни средства. Имаш късмет, че не си лепнала някоя нелечима болест. На твое място бих си направила пълни изследвания. И бих ги изисквала от всеки следващ партньор.

Не си единствената в такова положение. Това по мое време беше класика и все още е, на много места по света. Не е само в България.

Съвет не мога да ти дам. Зная, че с времето ще го преодолееш. Важното е, че този, не знаещ какво точно иска и може парцал е извън живота ти. Оттук нататък си прави сметката и се забавлявай! Това казвам на дъщеря ми и на сина ми.

И отбягвай временно пребиваващите в града ти момчета - студенти, работещи, военнослужещи! Те днес са тук, утре са духнали нанякъде. Освен ако не искаш кратка връзка и си наясно, че всичко ще приключи скоро.

# 8
 • Мнения: 12 137
Здравейте,искам да споделя моята история.
Скрит текст:
Запознах се с едно момче,след време започнахме връзка ,нещата се развиха много бързо и на втория месец бях готова да заживея с него ,познавах техните и той нашите ,не беше от града в който живея тука беше на квартира.Постоянно ми повтаряше как аз съм го променила ,как иска дете и т.н естествено за мен всичко беше прекалено прибързано и се дърпах.На първия месец ми почна да ми говори за бракове и т.н каза че когато дойде моментът няма да мога да кажа "Не".Както и да е всичко беше нормално до момента в който той не си отиде през уикенда ,а аз не можех да замина с него понеже работих ,когато се върна повече не се и видяхме.Спря да ми отговаря на обажданията на съобщенията, изведнъж,аз бях съсипана без никакво обяснение.Ревях по цели нощи и дни ,отказах да се храня ,но най -лошото беше ,че когато цикълът ми закъснява направих тест и беше положителен .Обожавам децата и винаги съм искала,но в толкова радостен момент при нормални обстоятелства,за мен беше ужас.След дълги мисли реших да потърся бащата и да му кажа.Стана чрез смс тъй като той отказа всякаква среща с мен.Отговорът му беше "ще ти дам пари за аборт",аз му отговорих,че това не е само негово решение ,след което последваха дни на заплахи,обиди и след ужасен тормоз направих спонтанен аборт...След 3 седмици ми казаха че той е сгоден за някакво момиче ... Бях съсипана за всичко което ми причини,на рождения ми ден получих смс от непознат номер " съжалявам за детето ни"..Споделям това ,защото ме съсипва вече мина 1 година и сякъш съм изпаднала в дупка ...плача доста често,особено когато видя младо семейство с дете или майка с количка ...
Честито!
Отървала си се от един бройкаджия, лъжец, мръсник, тотален идиот.
И рониш сълзи за него?Сериозно?
Вместо всеки ден да ходиш в църква да палиш свещ и да благодариш на Господ, че те е отървал от подобен плужек, ти си седнала да си съсипваш живота, щото някакъв си боклук не те иска в живота си.
А защо ти е боклук?Това ли заслужаваш?С това ли си готова да се примиряваш?
Явно си много млада още и не познаваш мъжете.
Да си знаеш занапред:
Никога не слушай какво ти говори един мъж, а гледай какво върши ЗА теб.
Трябва той да търчи след теб/той да те търси/да не може и секунда без теб/да ти се зарадва и да те вдигне във въздуха, буквално, от радост, ако го посетиш ненадейно у дома/в работата (а не да се цупори, че не обича изненади), да е готов да зареже приятел, само за да прекара 5 минути с теб....
За да има поне малко шанс за добра връзка, мъжът трябва да е по-влюбеният, по-отдаденият, по-грижовния....Мъжът е "програмиран" да дава, жената -да приема.И не става дума за финанси (не само).

# 9
 • Мнения: 1 101
Не съжалявай за аборта, това е било най - разумното решение в твоето положение.
Семейството ти те подкрепя, приятелите също, не позволявай случилото се да те обсебва.
Ще срещнеш добър човек, просто трябва да имаш търпение.
Не се интересувай какво се случва с онзи мъж, освен че ще те боли, друга полза няма да има.   

# 10
 • Мнения: 11
Благодаря ви за подкрепата,не споменах,че в момента си имам нов приятел,който знае цялата история и напълно ме подкрепя,но имам чувството,че не мога да се отдам напълно,това ме мъчи ,аз живота съм си го продължила ,работя,уча и гледам напред ,но понякога се връщам назад и ме боли ,боли ме ,че не мога да се отдам напълно на новата ми връзка ,с най-прекрасното момче ,защото това ми остана белег

# 11
 • Мнения: 12 137
Благодаря ви за подкрепата,не споменах,че в момента си имам нов приятел,който знае цялата история и напълно ме подкрепя,но имам чувството,че не мога да се отдам напълно,това ме мъчи ,аз живота съм си го продължила ,работя,уча и гледам напред ,но понякога се връщам назад и ме боли ,боли ме ,че не мога да се отдам напълно на новата ми връзка ,с най-прекрасното момче ,защото това ми остана белег
Ами, всъщност няма лошо да се обръщаш "назад" към спомените.Но не с болка, а за да помниш урока, който ти е дал живота....какви хора да избягваш и на какви хора можеш да има ш доверие.
Аз имам подобен опит като млада (няма да пиша подробности, лично е), но винаги ще съм благодарна на този "човек" (който ми причини доста страдания тогава), че ми отвори очите за това, как да преценявам хората, за да не допускам никога повече подобни боклуци да ми тровят и съсипват живота.
Това е безплатен урок от съдбата, приеми го с благодарност и не го забравяй.   Two Hearts

# 12
 • Мнения: 356
Струва ми се малко крайна подобна констатация, Катрин. По-скоро считам, че връзка, в която има неравнопоставеност на чувствата и единият, видимо, дава и влага повече емоции - няма особено бъдеще. Дори обожаваният да е жената, която по презумпция е по-привикнала към подобно статукво. Дори и на нея ще и досади и омръзне, защото липсва всякакво предизвикателство и знае, че само да погледне милото накриво и той вече ще е строен и готов да изкупи грешка, и заслужи благоволение.
Очакването, че единият ще дава, а другият ще взима и изобщо всяка липса на взаимност предполага една сигурна нетрайност на отношенията.

# 13
 • Мнения: 4 149
    Само един съвет ще ти дам - внимавай с този нов приятел. Не му имай пълно доверие.

# 14
 • Мнения: 11
О не ,даже съм прекалено резервирана ..

Общи условия

Активация на акаунт