Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 3
Като плод на желанието ни да ви предоставим нови възможности да откривате интересно и полезно съдържание на страниците на форума, имаме удоволствието да ви представим съвместния проект на
BG-Mamma и WNESSTV, чрез който вече ще можете не само да четете и публикувате информация в многобройните теми, но и да гледате различни видеоматериали и поредици.

Мотото на WNESSTV е “Отвори очи за по-добър живот!”, защото всеки заслужава своя по-добър живот и именно този надслов обединява всички предавания, които ще можете да гледате на страниците на
BG-Mamma.
А по-добрият живот е вътре в нас – той е пряко свързан с решенията, които вземаме всеки ден, от секундата, в която отворим очи. Решенията, свързани с нашето физическо здраве – дали днес ще се раздвижим хубаво с любимия спорт, на каква храна да заложим, как да намалим стреса и да сме емоционално стабилни, с начина, по който изглеждаме и се обличаме, начина, по който разсъждаваме, в отношението и думите, които използваме към другите. По-добрият живот не е фантазия, а съзнателно решение.

Изберете темите, които ви интересуват, и следете новите епизоди на поредиците за здраве, личностно усъвършенстване, красота, спорт, кулинария и още много други.

Предаванията, които ще можете да гледате на страниците на BG-Mamma, са:
- „Красиви всеки ден с Ива Атанасова/ Daily. Sexy, Gorgeous“
- „По стъпките на красотата“
- „Запазено за родители“
- „Отвъд ограниченията“
- „Красота в кухнята“
- „Ежедневен фитнес“
- „Йога с Марлене Смитс“
- „Йога на Елементите“
- „Йога за бременни по триместри“
- „Пилатес с Диляна Костова“

Последна редакция: пт, 07 дек 2018, 16:41 от Pедактop

# 1
  • Мнения: 3


Всеки е красив по свой собствен, уникален начин. Всеки има точно тези черти, които го отличават и са част от образа му. Ива Атанасова знае това. Тя има редица спечелени конурси за красота зад гърба си, опит на подиума и години работа в сферата на грима и красотата. Тя създаде за всички нас поредицата "Красиви всеки ден"/"Daily, Sexy, Gorgeous", където ежедневно споделя интересни и полезни трикове в грима, грижата за косата и ноктите, за да помогне на всеки от нас да подчертае по най-добрия начин своята красота и да се движи със самочувствие и високо вдигната глава през живота.


Всички епизоди от поредицата "Красиви всеки ден"/"Daily, Sexy, Gorgeous" можете да гледате ТУК.

# 2
  • Мнения: 3


И ако вече огладняхте от толкова много информация – трябва ви "Красота в кухнята". Водеща в красивото кулинарното пътешествие е чаровната и любима на мнозина Преслава Пейчева. Изпълнител, който вдъхновява със своята свежест, енергия, красота, знания и умения да съчетава здравословния и вкусен начин на живот със забързаното ежедневие.
Акцент поставяме върху храни, които ни помагат да имаме здраво, бляскаво излъчване, чиста кожа, здрави коса и нокти. И всичко това е подкрепено с много любопитна и полезна информация за всеки продукт, който се използва.


Всички епизоди от поредицата "Красота в кухнята" можете да гледате ТУК.

Общи условия

Активация на акаунт