Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 60
  • Мнения: 172
Един известен йога гуру в интервю преди няколко години каза, че никога не се фокусира и не преследва дадено нещо. Така има риск покрай теб да минат хиляди други възможности, които дори няма да отразиш. В този момент се борехме за дете, вече близо 8 години, като това ни беше станало фикс идея и буквално ни управляваше живота. С ММ се хванахме за това, решихме, че ако до даден срок не съм забременяла започваме процедура за осиновяване и...се успокоихме. След няколко месеца бях бременна Simple Smile Има много подобни случаи, всеки е чувал за хора осиновили, които после имат свое дете. Та, мисълта ми е - фиксацията и ината нещо да стане по някакъв начин те саботират. Да, не може да спре да ти пука ей така, просто изместваш фокуса и всичко ще се нареди както трябва да бъде!

# 61
  • Мнения: 903
glimpse,
През тези 8 години вие сте заложили фундамента вашата мечта да се случи. Забременяването не си го обяснявам само заради това, че сте се успокоили и сте спрели да мислите, а според мен, точно защото сте  се постарали за мечтата си,  материализирали сте я всяки изминал ден от тези 8 години сте мислили за нея.
Между гуру и обикновен човек има разлика в силата на мисълта.  За един може да е достатъчно да помисли 1 път за мечтата, за друг - трябват много пъти.  Човек има свободна воля  и може да я използва. А не само  да реагира на това, което му предостави вселената в момента. (това по повод репликата - да не изпуснеш нещо да видиш, ако силно си се фокусирал).

# 62
  • Мнения: 29
Но, фактът е ,че едва след като са се успокоили и са преминали към план Б, Glimpse е забременяла.Това само показва, че наливането на енергия в желанието само стопира изпълнението му.
Има и много примери, когато след упорита работа и визуализации  желанието се сбъдва.

# 63
  • Мнения: 982
Но, фактът е ,че едва след като са се успокоили и са преминали към план Б, Glimpse е забременяла.Това само показва, че наливането на енергия в желанието само стопира изпълнението му.
Има и много примери, когато след упорита работа и визуализации  желанието се сбъдва.Glimpse е забременяла, защото се е освободила от стреса покрай опитите за забременяване. Ясно е, че високи нива на стрес могат да предизвикат репродуктивни проблеми.

Относно други желания, които не зависят от моментното физическо състояние, нищо освен къртовски труд не помага. Тия глупости с визуализациите ги говори на най-добрата ми приятелка, която само иска и си визуализира, ама нищо не прави, за да си осъществи мечтите.

# 64
  • София
  • Мнения: 18 132
Аз си визуализирам и си ги изпълнявам. Убедена съм, че като се разсеем от проблема с желанието, обърнем го даже на майтап, то е по-вероятно да стане.

Общи условия

Активация на акаунт