Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 4 ян. 2019, 12:42 ч.

Форумски липси - тема 8

 • 71 231
 • 850
 •   1
Отговори
# 570
 • София
 • Мнения: 2 759
И какъв е извода? Кат стъпиш тука, изкукуригваш. Joy

# 571
 • Ямбол
 • Мнения: 24 488
Не. Ако си куку, рано или късно си проличава.

# 572
 • Абсурдистан
 • Мнения: 11 270
И все пак, трудно ми е да повярвам, че на едното място може да си сериозен и стабилен, а на другото да си създадеш цял паралелен живот, със съответните снимки, истории и т.н. Пък и откъде толкова време и енергия за това да измислиш цял живот:)
Ако има някой от другия форум, който е бил тогава там и помни, нека да ти разкаже. Азот години не съм влизала, тогава от време на време надничах и откъслечно си спомням разправията. Наистина я бяха разобличили по някакви снимки, които самата тя беше показвала, изобщо не съм сигурна на къща ли беше, на мъж ли беше. Но имаше драма, да. А мисля и че имаше момичета, които на живо я бяха виждали.

# 573
 • Мнения: 1 731
Но имаше и един пост в отчетната тема за бременните, в който някаква съфорумка написа, че е била заедно с ред велвет в болницата и за съжаление трагедията с бебето е истина. Затова и никога не съм вземала отношение, когато се коментира Ред велвет. За себе си не знам кое е вярно и кое не.

# 574
 • Абсурдистан
 • Мнения: 11 270
Аз за бременността нищо не коментирам, чела съм, че е било измислица всичко, че е за пореден път дори - не за първи, чела съм и че съфорумка я видяла в болница, но вече не вярвам на всичко прочетено, особено напоследък. Тук стана като в Мидсъмър - нито знаеш кой кой е, кой е бил, какъв е бил, какво е говорил, ник ли само е сменил или цял профил, самоличност нова ли има или само полът му вече е друг, тъй че с доверието по-полека. Може съфорумката, дето я е видяла да е самата Ред с друг профил - напълно възможно, а може и да е истинска жена. С такива и за такива неща поне за мен шеги не се правят. Дано жената е наред и си има истинско дете, живи и здрави да са.

# 575
 • Мнения: 22 825
И за мен е странно, имах добри впечатления от нея. Понякога човек споделя частично, не абсолютно всичко, особено когато е разпознаваем. Може би затова е изглеждало не много убедително,не знам каква е случката и в какво е била разконспирирана

# 576
 • Мнения: 2 496
Къща, съпруг, почивки и луксозен живот се измислят лесно, но бременност как се измисля? То не е само да кажеш- бременна съм, но доколкото разбрах, тя е присъствала в теми, в които се коментира всичко в детайли около една бременност. Как ще коментираш нещо, от което представа си нямаш и то точно в обкръжението на жени, които в момента преминават през това? Лекари, болници, изследвания, усещания, проблеми...не знам.

# 577
 • I want it all and I want it now.
 • Мнения: 3 481
Реален човек е и имаше и контакти и лични срещи и с други потребители. Имаше и приятелки от форума. В един момент ги прекъсна всичките преди забременяването. След това нямам никаква информация за нея. Аз лично съм с добри впечатления от нея. Надявам се да е добре.

# 578
 • Мнения: 16 840
Къща, съпруг, почивки и луксозен живот се измислят лесно, но бременност как се измисля? То не е само да кажеш- бременна съм, но доколкото разбрах, тя е присъствала в теми, в които се коментира всичко в детайли около една бременност. Как ще коментираш нещо, от което представа си нямаш и то точно в обкръжението на жени, които в момента преминават през това? Лекари, болници, изследвания, усещания, проблеми...не знам.

Сефте, Марийо.  Laughing
Редовно се оплакват момичетата от отчетните, че една и съща персона пише във всички теми с измислените си бременности. Да не говорим за по-хард изпълненията като онази с преждевременно родените близначета, измисления живот и чуждите снимки, с които доказваше „автентичността“ си. И блог имаше с крадените снимки, и фейсбук профил с куп приятелки от форума.
Луди с много свободно време е обяснението за мен, ама знам ли, може някой и експерименти да си прави.
Това по принцип го пиша, за драмата с Ред Велвет само съм чувала, не съм я чела в отчетните теми и понятие си нямам от личния ѝ живот дали е реален, или измислен.

# 579
 • Мнения: 4 614
Нищо сложно няма в упражнението да си измислиш бременност във форума. Достатъчно е да отделиш минимално време из отчетните теми и въобще подфорумите за бременност и бъдещи майки. После от обща култура това-онова за изследвания, морфологии, хормони, търсиш в интернет, ако не си сигурна за нещо и айде - Добър ден, форум, бременна съм. Фасулска работа. Аз съм влизала два или три пъти във въпросните подфоруми, информацията там е огромна като обем, а някои потребителки са толкова подробни и детайлни, до степен да съм по-запозната с техните матки, отколкото с моята собствена.

# 580
 • Абсурдистан
 • Мнения: 11 270
Естествено, че не е сложно, то е същото, като това да си измислиш живот - нереален, с измислен съпруг, професия, деца, жилище, почивки, пътешествия, автомобили и бла-бла. Разлика няма.
Извратено е, поне за мен. Говори за сериозни дефицити и належаща консултация с определен вид медицинско лице.

# 581
 • Мнения: 11 699
Е, то да не е задължително да си знаеш хормоните? Аз изобщо не съм запозната с моите, нито някой ми е предписвал такива изследвания.

# 582
 • Мнения: 4 614
Ако ще си измисляш драматични проблеми е редно да ги знаеш. Зависи какъв сценарий ще предлагаш.

От друга страна, хем не съм суеверна, но такива измислици за мен са като да дърпаш дявола за опашката. Визирам добре познатите истории, които Сийка спомена - рискови бременности, преждевременни раждания, катастрофи.

# 583
 • Мнения: 2 496
Е добре се, жена на 30+, с отговорна работа, мъж, дом и всякакви други проблеми, които си има човек, да тръгне да рови, да проучи всичко за бременността, да коментира ежедневно с другите бъдещи майки...за какво? За да излезе накрая, ще е изгубила бебето? И какво, ще се наредят всички майки да й кажат колко съжаляват и дотам. Всяко чудо за три дни. И за какво й са тези напъни за измисляне на достоверна история, ровене, търсене, губене на време? Да живее поне малко с илюзията, че е била бременна ли? Ако е така, доста трябва да е мръднала...

# 584
 • Мнения: 16 840
Изглежда се опияняват от вниманието, което всички им оказват, от съчувствието, от съпричастността. Смучат от чуждите емоции, явно защото самите те са лишени от тях. Пък може и да се радват колко хора са се вързали и да се хилят злорадо, знам ли.
Празни хора с празни животи, затова и си измислят „пълнеж“.

Общи условия

Активация на акаунт