Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 60
  • Мнения: 969
Имам такава приятелка като авторката, само че е вече на 32, работила е сумарно 2-3 месеца в живота си. Вечно другите са и виновни и никога тя. Има куп проблеми, които използва за патерица, за да оправдае хроничния си мързел. Колко приятелки в обкръжението сме и казвали да се хване на каквато и да е работа, само, за да работи, но тя не - запънала са е като магаре на мост, че трябва да е по специалността.

# 61
  • Мнения: 1 217
Интересно ми в само ако ги нямаше приятелят и майката какво щеше да прави авторката? Дали пак щеше да мрънка,че не може да си намери работа или щеше да се стегне и да работи каквото и да е ? Докато има кой да я издържа винаги ще си намира оправдание. Да се чуди човек как хората в северозапада още не са измрели от глад до един.

# 62
  • Мнения: 395
Ама всички искат да са меринджеи и повечето работа им е под достойството. И е много грешно да се сравняват стандартите на живот между градовете. Във Варна едно кафе започва от 3 лв по заведенията, в Монтана - от 1 лев.
Обаче като си кажеш ейй, във Варна взимат 1000 лв, аз няма да им работя тука за 500 и така се почва с драмата...

# 63
  • Mediterraneo
  • Мнения: 21 396
Нищо не ми е под достойнството на мен, ако трябва да се издържам/ да издържам семейството си. Висшист съм, в Бг оставих работа, за която винаги е имало опашка от желаещи, но емигрирах и сега съм барман. Нито ме е срам, нито го преживявам, работя и се наслаждавам на живота, който плащам с парите от тази работа.

# 64
  • София
  • Мнения: 306
Вие всичко сте казали вече, девойката я мързи да диша. И аз имам братовчед, все мрънка и недоволен, редовно напуска работа, защото е преуморен. Пари, деца, заеми - няма значение. Мечтата му е да е на борсата, да си почине.
А за правописа - положението е страшно. В нашия офис голяма част от колегите пишат по-грамотно на английски, отколкото на български. Няма да се излагаме пред чужденците, я...

Общи условия

Активация на акаунт