Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • София
 • Мнения: 16 060
Изблик не е, но сериозно раздразнение как леля Пена вместо да каже "момиче, имаш маниак, не си съсипвай бъдещето", съветва млади момичета да си слагат спирали и да се тъпчат с хормони,сякаш са бонбони.
Най- важното е да не си скапе здравето. Това, че 14- годишната пикла гадже на чеденцето ти, която си метнала, сега е окей и има деца, не значи, че няма жени с големи поражения от хапчета и спирали.
Не бих пила хапчета заради някакъв льольо. Като не ще деца и му няма доверие- да не прави секс с него.

Ще бъдеш ли така добра да не изпростяваш в постовете си до мен, тъй като аз с нищо не съм се опитала да те засегна?
Разбрах какво ти не би правила- всеки път го пишеш, когато някой в този форум потърси съвет- не би потърсила никакво друго, освен твоето, породено от собствените ти случки, решение.

За разлика от теб- аз се интересувам от чувствата и отношението към другия на търсещия съвет, а не приемам, че като теб силно мрази в момента и може да се възползва с радост в душата от стройната ти теория.

Затова предлагам по- малкото зло- докато подреди чувства, желания, отношения, да се погрижи за контрацепцията СИ.
Ясно го пиша за втори път и няма причина да не го разбереш, освен ако искаш, ама нямаш желание.

# 46
 • Мнения: 631
Да предположим, че този го зареже и срещне оня най-свестния на белия кон, но пак иска други неща преди сладко розово бебенце. Оставя контрацепцията на него, защото е прекрасен? А тя става крехка и нежна женица, чиято главица не може да се занимава с това, което ще се случи с нейния живот и нейното тяло.

# 47
 • Мнения: 11 699
Ако няма някакви материални подбуди, които я карат да стои с чичото, направо да го зарязва, не да се чуди как да го навива на безопасен секс или как да се трови. Това със седалката на колата и с лъженето на майката е много крийпи.

# 48
 • Мнения: 1 526
То да бяха материални подбудите, сигурно щеше да се навие на бебе, а и щеше да каже, че младежът има възможности. А не да пита кога да прави тест за бременност. Ситуацията вероятно е точно на гол тумбак чифте пищови и барабар Петко с мъжете.

# 49
 • София
 • Мнения: 4 413
Всъщност, мнението ми изобщо не е породено от лични случки или кофти опит точно с контрацептивите, а е написано точно съгласно казуса- имаме младо момиче. Което не бива да се трови за сметка на някой, който изобщо не я зачита като човек, а я гледа като инкубатор.

Ако беше 40- годишна, която има съпруг, правещ се на ощипана госпожица, пак същото щях да напиша.
Но ако беше просто жена, която се чуди какво да предприеме като предпазни мерки, нямаше да се хабя. Всеки да си преценява, но хапчетата се взимат заради теб самата по някакви здравословни или други причини, а не под натиск:
- за кефа на милото
- защото не можеш да си легнеш с някого, без да си сигурна, че няма да те метне

И като трябва да вземе сама решение, тогава защо бива агитирана за това и онова в темата? Едни агитират за едно, аз й казвам друго. Всеки потребител има право.
Наистина ли хапчето ще й реши проблемите при положение с какъв си има работа. То ще "лекува" симптоматиката.

# 50
 • Мнения: 631
Що да е виновен сексуалният ѝ партньор?
Това на днешно време да чакаш на някой да защитава твоите интереси...
Разбира се, че трябва да си правим сметката, ако и това да е пресметливост. Не живеем в розови облачета. Щяла била да се трови. Е, не - това не е тровене. Това е поемане на отговорност за тялото, психиката, правото да избираш как ще протече живота ти.

# 51
 • France
 • Мнения: 406
Твоят приятел ме плаши. Най-добре отиди на гинеколог. Боже, каква е тази мания, да се "пазите". Мислех си, че никой не го практикува в днешно време, но уви, греша.

# 52
 • Мнения: 631
Много грешиш.

# 53
 • София
 • Мнения: 4 413
Вие сериозно ли Laughing
Поемането на отговорност за самата теб минава през правилен подбор на хората с/около теб. Да висиш с някакъв психар не е поемане на отговорност, нито грижа за психиката.

# 54
 • Мнения: 631
А ако беше друг, а не психар? Тогава вече се оставя в негови ръце и каквото стане?

# 55
 • София
 • Мнения: 4 413
Тогава решават двамата какви предпазни средства да ползват- с оглед на здравето на единия и желанията на двамата.
И единият, у когото е топката, уважава решението на другия. Демек не пука презервативи, не ги маха в тъмното (направо не мога да си представя, че има такива хора), нито пропуска умишлено хапчета. Когато хората се уважават, уважават взаимно взетите решения. И сексът е удоволствие, каквото му е едно от предназначенията, а не пресмятане.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 21:25 от The Catcher in the Rye

# 56
 • Мнения: 22
А ако беше друг, а не психар? Тогава вече се оставя в негови ръце и каквото стане?

Марияна, ако не беше психар, нямаше да има проблем да правят секс с презерватив (да, да и това не пази на 100%, ама не е като да го няма) и тя нямаше да е постоянно нащрек, че той може да направи нещо зад гърба й.

# 57
 • Мнения: 22
thecurlyclinician май главно се интересува кога да направи теста.

Всъщност, защо не му обясниш твърдо, че не си настроена за деца в момента и ако се случи нещо непланирано, би се ориентирала към аборт? По реакцията му всичко ще ти се изясни.

# 58
 • Мнения: 24 370
Гал, кой гарантира години напред очаквания стандарт, и в проценти ли измерваш?
Напълно е възможно и бебе, и диплома, доста примери имам, за десет години, и много им се радвам - успешни най-трудни студентски години, без дори да прекъсват.

Възможно е, ама с подкрепящ мъж. А с балкански мачо, който я натиска за репродуктивно робство, а след това ще я хлъзне как не е време сега да учи, а той ще я издържа...никога няма да е успешна. Той добре ще се погрижи за това.

Децата НЕ пречат на развитие, но трябва човекът до теб да е подкрепящ. А тоя е сууупер зловещ и ще й натряска не едно, а две бебета и ще си я върже хубаво, после и с бой. Може и да я четем в новините. Неговото е супер крийпи начин да покаже, че иска дете.

Иначе началният постинг ми стои малко като пързалка, заиграваща се с един фетиш от порното - неочаквано забременяване. Че и да фантазира как ще каже на майка й, абе това си е извратенящина отвсякъде, луда работа. Тоя е за бой, стригане и казарма.

Последна редакция: нд, 06 яну 2019, 21:55 от The Siren of Titan

# 59
 • Варна
 • Мнения: 6 392
А нейното какво е?

Общи условия

Активация на акаунт