Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 6 ян. 2019, 18:34 ч.

Любовница на женен мъж

 • 12 874
 • 355
 •   1
Отговори
# 330
 • Мнения: 486
Точно защото (почти) всички сме допускали подобни или същите грешки й даваме тези съвети.

# 331
 • Мнения: 12 136
Скрит текст:
Вие хубаво я ядете но една мн известна миска в едно интервю беше казала ако трябва да избирам с кого да си легна ще е този с пари а тя не е на 17г.
Откога миските /чалгаджийките (за мен, морално, са от един дол дренки), станаха за пример и еталон за качество? То сигурно затова все повече пикли се мислят за "върха на планината", като докопат някой чичко - паричко.... Пък че бил дърт, или грозен, или "мазен", или насилник, кВо толкоЗ...
НЕ мога да спомена име но със сигурност не е кифла чалгаджийка боклук и т.н. доста сериозна жена в медийното пространство ,разпознаваема по целия свят.
Ако визираш Калканджиева, и тя не е стока.
Ако е друга световно "не"известна, пак.
Аз поне читава миска НЕ познавам.Ако има, моля за извинение, не съм я "срещала" все още.

А относно признанията за младежки грешки, аз съм си признавала Нееднократно, включително и в тази тема.
И понеже натам, закъдето се е запътила наш'та авторка, аз от там се връщам, знам прекрасно какво се случва в главата й и на какъв " левент" е попаднала.....
Собствен бизнес, разбирай има пари.Няма деца, разбирай доста му е скуууучно у дома.Уж не я натискал за нищо насила, пък в началото писа, че я преследвал доста, пък тя се дърпала, пък....тъй де, докато си легнат.А тя нали е хлапе още, хабер си няма от тарикатските номерца на свалячите/кръшкачите, му пада в ръчичките като зряла круша.
Дано й дойде акъла в главата, че ако остане на ниво "търся си мъжлета с пари и коли", доста ще си чука главата и ще рони сълзи.

По-голяма класика в жанра от това, здраве му кажи.

# 332
 • Мнения: 6 143
Мен лично изобщо не ми пука, че някаква малка пикла седнала да се прави на голяма дама, кръстосвайки крака по колите на чичковците. Дразни ме начина, по който се изказва за съпругата на този чичка. Все едно е нещо повече от нея, само защото чичката я е забърсал за да си чеша нагона 2 - 3 пъти седмично. И ме дразни, че въпреки положението си на "кукла за секс" не успява дори да запази дискретност и да не го притеснява извън времето им за срещи, а се навира и в семейството му, търси го постоянно и по този начин прави интриги с жена му. И след, като чичката я е разкарал, защото й се е нарадвал вече или защото се е превърнала в проблем за него, тя пак държи да се бори за него.
Иначе авторката да си троши главата. Като я гледам бързо ще се прехвърли от единия чичко на друг. Ясно е, че тези на нейната възраст не отговарят на критериите й.

# 333
 • Мнения: 1
Просто на него му е било добре, чисто и просто едно разнообразие, нещо различно, нова тръпка. Но както в 9 от 10 случай в момента, в който ти започнеш да ставаш по- смела и да не се съобразяваш с неговото положение ти се удря игнора. От такива връзки смисъл няма ти винаги ще си план Б. Ще бъдеш търсене само, когато ТОЙ има време, ще се виждате само, когато ТОЙ има време и т.н и т.н Продължаваш напред и това е.
П.С Ти си на 17, а той на колко е?

# 334
 • Мнения: 16
Просто на него му е било добре, чисто и просто едно разнообразие, нещо различно, нова тръпка. Но както в 9 от 10 случай в момента, в който ти започнеш да ставаш по- смела и да не се съобразяваш с неговото положение ти се удря игнора. От такива връзки смисъл няма ти винаги ще си план Б. Ще бъдеш търсене само, когато ТОЙ има време, ще се виждате само, когато ТОЙ има време и т.н и т.н Продължаваш напред и това е.
П.С Ти си на 17, а той на колко е?
На 34 е

# 335
 • Мнения: 631
Да, дължа ти извинение. Обърках те с друг потребител - сигурно защото пишете едно и също.
Ако нямаш деца, не би могъл да разбереш гледната точка на майките във форума.

Стана ми любопитно за тая наша световно известна миска, защо не можеш да й кажеш името? Тя инкогнито ли се подвизава по целия свят?
Просто смятам,че не е редно Едно и също да пуша с др потребител абсурд имам си моя глава на раменете.За децата  имам ако е от значение.Аз не защитавам момичето но смятам,че не е редно всички да я мачкат защото съм убеден за не малка част от пишещите жени в младите си години са правили необмислени постъпки глупости ако искаш го нареди но никоя няма да си признае За извинението няма нужда но благодаря.Ето,че 5те  пръсти  на ръката не са еднакви.
Доста са и тези, които не са спали с женени и на 17, и поне още 17 след това.

# 336
 • Мнения: 1 205
На 34 години и почнал от нулата и станал голям бизнесмен или поне....постигнал много... ми вижда ми се малко пресилено. Или е в някакъв по-тъмен бизнес или има от родители подкрепа финансова. А може би и от страна на жена му някакво рамо и затова така да подскача. При всички случай момичето (то днешните са доста отворени, ама не и всички) не е виновно толкова, за да го нападате. Този и да не е това момиче, друго щеше да е, след него ще има и други момичета и така ...
Ако това момиче беше толкова обиграна любовница и я интересуваха парите , такива чичковци (този не е точно чичка де) има на пазара много. Тя обаче е хлътнала , вярва му и се надява на нещо дето няма да стане със сигурност, страда и може би наистина това е първата и връзка сериозна и с чувства. Такива хора като този избират по-наивни, незащитени. Тя самата пише, че няма с кой да сподели и затова пита тук и споделя. Някак мъчно ми стана за това момиче.
Пропускаме някак факта, че не тя го е преследвала , а той бил настоятелен (поне от написаното) Не тя го е прелъстила така да се каже, а той си я набелязал за .... Не мисля, че ако не е било това момиче, друго нямаше да бъде на нейно място. Не тя разваля семейство, този не си е стока , по-скоро е разгонен ... явно парите му дават някакъв статут в тънкия мозък, че ще е "пич" с млада любовница,почти дете. Житейският и опит не е толкова, че да се оправи с такъв, а понякога и "зрели" жени затъват, не е нещо невиждано.  Защо тогава така я нападате?
Но всички сме единодушни с  или без нападки, че няма бъдеще в тази връзка и няма за какво да съжалява. Станалото -станало. Да гледа напред , предстоят и много вълнуващи неща , още е в началото на живота си и удари ще получава много и различни. Лошото е , че вярата в мъжете отсега е прекършена в нея. Има една поговорка " Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти направят".
За мен проблемът не е как да продължи връзката с този "мъж", а как да я прекрати завинаги. Защото подозирам, че няма да има сили да се отдръпне и приключи. Ще затъва повече, ако не действа решително. Този ще я върти още доста време, а може и да я изнудва с времето (ако не намери друга жертва или реши да разнообрази) Другата вероятност , за да пише тук е да изпадне в депресия или по-лошо. Не я нападайте така, това е един все пак млад човек. На мен може и дъщеря да ми бъде и може би затова така гледам на нея.

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 22:27 от fanfanito

# 337
 • Мнения: 9 644
Само не разбрах кой напада момичето?

# 338
 • Мнения: 631
Не я нападаме. Но наглостта и нахалството не се разминават без критика.

# 339
 • Варна
 • Мнения: 1 181
Не я нападаме. Но наглостта и нахалството не се разминават без критика.
В този форум има няколко короновани кралици на критиката. Всъщност повечето сте тук за да критикувате, но има и един малък процент, които дават съвети без да критикуват и само заради тях все още съм тук.

# 340
 • Мнения: 9 644
Критиката забранена ли е?

# 341
 • Мнения: 1 205
Не я нападаме. Но наглостта и нахалството не се разминават без критика.
Аз не оправдавам постъпката, но и вие не забравяйте, че сте майки. Значи, щом не може да иска съвет от майка си (разбираемо е) , е решила тук инкогнито да сподели. Колко такива има случай, но не търсят помощ или съвет? Просто нямат нужда , защото са "пердета". За мен това е подлъгано дете, не заради парите, а защото е имал фасон мъжът, стил някакъв и е лесно да се излъже с приказки, малки жестове , може и някаква семейна драма да е вметнал, никой не знае нещата.
Факт е обаче, че има връзка с женен мъж и за повечето това е важно. За мен е важно, че мъжът дали с нея или с друга , пак нямаше да е верен на жена си и семейството си. Не е взела вашия мъж, а и да е моя примерно, вината ще е в него. Ако има връзка с жена по-зряла е друго , може да е "прелъстен". Но тук , този лъже момичето , не тя него. Той я е търсел и настоявал за връзка, обещавал и кой знае какво. На 17 години ....ако и не е някаква виртоглава, значи поне аз си представям какво и е в момента. Тя не е писала да се хвали , писала е за помощ и мнение, съвет.Има голяма разлика.
Жената на този дали не знае или така е по-добре. Аз и това се питам. Защото знам жени и то са ми близки приятелки имат мъже , като този. Но си мълчат и чакат следващата. Така си вървят годините и семейството се води "цяло" И двамата са доволни. Той си има своите забежки, тя си има някаква сигурност семейна (някои си имат и те своите забежки с мъже) и ...така с години. Просто тя е кралицата -съпруга, другите са....харем да го кажем грубо. И не ми скачайте, че не знаете и нямате такива познати семейства, защото от 10 поне 8 са такива за мен.

Последна редакция: нд, 13 яну 2019, 01:15 от fanfanito

# 342
 • Мнения: 9 644
Фантанито, ти въобще чете ли темата?

# 343
 • Мнения: 597
norraahh, за теб това е било изпепеляваща любов и в момента още тлееш. С времето чувствата ти ще се уталожат. Само така ти изглежда, че не можеш без него. Прекалено идеализирана представа имаш за връзката ти с тоя мъж. Нормално е за твоята възраст, защото нямаш опит. Приеми го като спомен от изживяна тръпка. Казвам го от личен опит. Тогава бях на 19, а той беше „забравил" да ми каже за семейното си положение. Изживяхме си огъня и всеки продължи по пътя си.
Какво рационално мислене очаквате от влюбено 17- годишно момиче? Май наистина всички са позабравили първите си трепети и емоции.


# 344
 • София
 • Мнения: 401
Фантанито, ти въобще чете ли темата?
Гарантирано не. Grinning

Тя не е писала да се хвали , писала е за помощ и мнение, съвет.
Само че не иска съвет как да се изправи, да продължи напред и да се предпазва за в бъдеще от подобни субекти, а пита само как да се върне в леглото му. Expressionless

Учудващо, не получи такъв. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт