Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 8 ян. 2019, 18:00 ч.

Той ме остави в яда си

 • 4 233
 • 68
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 1 636
И сега като разбахте ясно и двамата, че си права... резултата хареса ли ти? Grinning Grinning Grinning
С това какво казваш? Какво съветваш? Да би мирно седяло...Това ли?
Чудесно.
Естествено,че ще си казва нещата,които не харесва. И ако, както твърди, е права в тези случаи, а получава шамари, не трябва тема в някой форум, за да се досети, че това е края.

# 31
 • Мнения: 2 127
Човека е избягал от нея, не тя от него Grinning Grinning Grinning

# 32
 • Мнения: 1 636
Човека е избягал от нея, не тя от него Grinning Grinning Grinning
Да, де. Което е чудесно,всъщност.
Изобщо не трябва да се чуди.

# 33
 • Мнения: 852
Домъчня ми за теб. Защо така си мислиш, че заслужаваш бой? Този човек не е добър, заслужаваш повече. По-добре, че те е оставил. Извадила си късмет.

# 34
 • Мнения: 236
Къде видя някой да те напада (освен гаджето)?

Почти всички изказващи мнение се опитват да ти помогнат да се осъзнаеш, като ти казват, че нямаш бъдеще с този човек, ти пак се чудиш дали ще те потърси...

# 35
 • Мнения: 58
Човека е избягал от нея, не тя от него Grinning Grinning Grinning
Да беше избягал преди да раздава шамари!

# 36
 • Мнения: 1 526
само нападате а по никакъв начин не се опитвате да помогнете.
Тъй, тъй. Той те удря, ти ни питаш дали щял да се върне, а като ти казваме да се радваш и да се анализираш кое в поведението ти привлича такива отрепки - ние сме нападали.
Ама той да се върне, де, ще му простиш.
Акъл не се набивал.

# 37
 • Мнения: 22
  Не го търси и впрегни всички сили, за да забравиш, че този тип изобщо съществува. Играла съм в подобен филм (слава богу без бой) и дълго след раздялата изплуваха такива неща от въпросния, че до ден днешен се бия по главата, че съм загубила толкова време в тази ТОКСИЧНА връзка.

  Хич не е задължително тя да е дразнител, че той да се държи така с нея. А това като един вид оправдаване на удрянето е направо... "неам думи".

 Вдигни си главата, момиче, крайно време е. Това трябва да бъде окончателната ти раздяла с този и началото на твоето отрезвяване. В противен случай ти ГАРАНТИРАМ, че много ще съжаляваш в бъдеще. Не е нормална връзка, не е любов. Това е кофти зависимост и сега си направо в абстиненция. Направи си най-голямата услуга, на която си способна и си върни самоуважението. А като тръгне да те търси тъпакът, го отрежи рязко и категорично. Върнеш ли се в тази връзка наистина ще си патка. И хич не мисли, че никой не разбира как се чувстваш, не знае колко го обичаш и бля бля глупотевини. Опичай си акъла на време, че после тема във форума няма да помогне.

 Най-приятелски ти го казвам. Действай!

# 38
 • Мнения: 4 072
Всеки месец четем за жена, убита от мъжа, който много я е обичал....И всички те системно са търпяли психически и физически тормоз. Ясно е, че всеки си мисли, че на него няма да се случи, но така са си мислили и въпросните жени. Не разбирам защо искаш да си с насилник - няма любов, която да се измерва в шамари и обиди.

# 39
 • Мнения: 612
Ще те потърси, ако на време спреш да го търсиш и да му се молиш. Нямаш за какво да му се кланяш и без това, виновен си е той, а ако беше малко влюбен поне в тебе, сега щеше да се извинява, а не да се прави на невинен и ядосан. Човек, който обича може да не ти го каже, но вярвай ще ти го покаже(във връзка с първия ти пост). Според мен, подобен тип не си заслужава и други са ти го написали, но ти си знаеш.

# 40
 • Мнения: 245
Човек трябва да се научи да се уважава. Особено жената. Много лесно можеш да се превърнеш в изтривалка и кошче в което да си изхвърлят негативните емоции. Трябва да има известна гордост и себеуважение. Проблемът е вътре в теб. Искаш да бъдеш с човек, който ти посяга, не те желае и твърдиш, че изпитваш любов към него. Ако има нещо, което разбрах от опит, то е - никога не се натискам там където не съм желана !!!

Последна редакция: ср, 09 яну 2019, 08:13 от lolita1213

# 41
 • Насред хаоса
 • Мнения: 3 347
... така като гледам само нападате а по никакъв начин не се опитвате да помогнете.
С какво да ти помогнем? Да те посъветваме как по-мазно да му лазиш в краката, че да ти прости, задето те е ударил, и да се върне да те огрява с присъствието си и да не ти дава право да мислиш и говориш ли? Няма начин поне аз да помагам за такова нещо. Как може да страдаш за някакъв, който се държи като г*з и посяга на това отгоре, че и да се чудиш как да си го върнеш?! Оставил я в яда си и вече драми. Ми като го е яд, да си удари задника в тавана и ще му мине.

# 42
 • Мнения: 955
Джулия, има и други мъже. Още си млада, зелена, не се вкопчвай за първия срещнат. Той не иска да е с теб, удря те, забрави го. Направиш ли компромис след години пак ще пишеш във форума, но проблема ще е доста по-сериозен. Приеми този случай като знак от съдбата, която иска да те предпази от по-сериозни грешки.

# 43
 • Мнения: 486
Щом те удря, бягай надалеч! Звучиш като интелигентна и свястна млада жена.Сигурна съм, че ако не се върнеш при въпросния господин, около теб ще се завъртят суматия ухажори и ще срещнеш някой, който ще се държи с теб нормално.

# 44
 • Мнения: 84
В никакъв случай не го търси, това му показва, че ти не искаш да продължиш напред без него и му вдига самочувствието, кара го да се мисли за незаменим и си мисли, че с бой добре ще те превъзпита. Имам връзка от 5 години и скандали е имало много, когато съм го търсела след скандал, той ме е игнорирал. Когато съм изчезвала за няколко дни и не съм отговаряла на обажданията е плакал и се е молил. Уважавай себе си и знай, че ако човек иска да е с теб ще е с теб. Човек ако те обича, няма да те бие, защото говориш неща, които не му харесват. Отдръпни се, остави го. Знам колко ти е трудно, но ако продължаваш по този начин ще става само и единствено по- зле. Никоя от нас не може да ти каже какво да направиш, ако вече си го решила, но знай, че този човек не е за теб. Шамарът дори да го простиш, психическият тормоз ще ти съсипе живота. Не оставай зависима от този човек. Дано всичко да се оправи при теб и знай, че няма незаменими хора. Представи си, че имате дете и го тормози по този начин. Виновна ще си ти, че има такъв баща. И тогава няма да ти е по- леко, само защото той е при теб.

Общи условия

Активация на акаунт