Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 8 ян. 2019, 23:06 ч.

Обичам го, а съм много объркана...

 • 3 264
 • 37
 •   1
Отговори
# 15
 • Насред хаоса
 • Мнения: 3 347
Посто веднъж излязох със приятелки и не му казах, че излизам понеже той беше на почивка със детенцето си извън България (не е семеен , а е разведен... А детенцето му тогава не знаеше за мен. То е на 10 г.) това много го подразни и до сега не съм му давала поводи за ревност!
Tired Какво ви става, бе, жени? Една в съседната тема мрънка за някакъв, дето я ударил, тук пък се самообвиняват, че му дали на господинчото повод за ревност. Кога ще разберете, че сте независими, самостоятелни хора с пълното право да решават какво да правят, без да питат  никого за позволение и да се оправдават след това? Значи той на почивка, обаче ти не можеш да излизаш с приятели, без да го питаш. Не се заблуждавай, че това е ревност от голяма любов. Това има едно име - контрол. И колкото повече се съобразяваш с тия дивотии, толкова повече ще ти скача върху главата и ще прави проблем от все по-безобидни неща. Ама откъде се навъдихте толкова с тия разбирания от време оно да искат позволение, да питат, да не смеят да направят нищичко от страх да не ядосат мунчо? Че и реват после как да си го върнат, та пак да ги мачка.

# 16
 • Мнения: 32
Момичета, мъж който иска да е с вас, ще е с вас въпреки всичко и всички. Няма да си измисля някакви глупави причини да ви зареже. Няма да иска отчет за всяко нещо, защото ще ви уважава достатъчно, за да ви остави свободата, която ви се полага. Децата искат разрешение от родители си да излязат с приятели, но пораснала зряла жена трябва сама да решава без да се бои, че на някой си няма да му хареса и ще се разсърди.

# 17
 • Мнения: 12 136
Скрит текст:
Съгласих се с надеждата да реши пак да се съберем...

Всъщност, защо искаш пак да се съберете?

Детето му не те понася, а той се влияе и го слуша....
Той понякога е много мил, ама понякога и само ако успееш да го приклещиш да се видите.
Държи се налудничаво- не е нормален този, който може да се засегне, че докато е в чужбина, си излязла с приятелки....

Прочети внимателно първия си пост и си представи, че не е твой, а на друга жена- какво би я посъветвала?

Защото имам чувства към него. 
Бих я посъветвала да спре всякви контакти с него и да продължи на пред.
Значи, съветът ти към друга би бил да го разкара от живота си, обаче ти искаш Муньо обратно?

Никога няма да разбера подобна "любов"....някой се държи с теб като с парцал и пълен боклук, обаче ти ревеш за още.
Какъв е тоя мазохизъм?Наистина не разбирам....

# 18
 • Мнения: 395
От едно известно време все едни и същи теми... Мъж-откачалка и влюбената в него послушна овчица...
Не е нормално да те зарязва, защото си излязла с приятелки.
Нормално е да мисли за чувствата на детето си, но според мен случаят не е такъв и го използва, за да те мотае.
Общо взето бий си два шамара, вземи си студен душ, плюй си в пазвата и не се занимавай.
Научи се да се уважаваш и да не допускаш да те тъпчат и да ти се подиграват в лицето, защото точно това прави възлюбения ти.

# 19
 • Варна
 • Мнения: 13 669
Да си купи фередже.

# 20
 • Мнения: 24 369
Възможно ли е да си от най-печения набор '82 и през 2019 още да си задръстен...

# 21
 • Мнения: 2 919
Първо помисли ти дали би се тръшкала и правила проблеми, че той докато те е нямало, е излизал с приятели?
Звучи малоумно, нали?
Ами, такова е.
Този човек не е читав с психиката. Откъде-накъде ще те ограничава какво да правиш и с кого да се виждаш. Опитва да те моделира още в началото. Да не сте дали някакви обети, че ще прави муцуни. Това са едни от най-гадните хора за мен – манипулиращи през чувство за вина.
Друг маркер – детето си е дете, щом позволява да се влияе от неговите настроения, хептен не разчитай на стабилна психика.

Не бих си причинила подобен човек – прилича на енергиен вампир.

# 22
 • Sofia
 • Мнения: 223
Ама вие сериозно ли? Или се пързулкате с нас нещо ?!
Човека явно ви показва, че няма интерес към вас и не ви обича.
4 месеца драма - кому е нужна?

# 23
 • Мнения: 1
Този човек е патологичен случай. Манипулира те, като редува нежност с лошо отношение. Вината не е в теб. Не мисля, че ще бъдеш щастлива в такава връзка, в която постоянно си критикувана, тормозена и обвинявана за лошото му настроение  и бъгове в мозъка.  Повярвай ми имам опит с такъв и беше същински ад. Ту късахме, ту се събирахме. Колкото по- рано кажеш не, толкова по- добре ще бъде за теб! Заслужаваш повече! Знам ,че сега  те боли, но с времето ще изпиташ невероятно облекчение и ще разбереш, че това не е било любов, нито  здрава връзка, а мъчение и желание за контрол над теб. Такива мъже са неуверени, комплексирани и имат нужда от помощ, но малко от тях осъзнават това. Не си губи  енергията и времето, не се измъчвай. Гледай смело напред.

# 24
 • Мнения: 33
И аз не смятам, че авторката заслужава обидни думи, че и липсва себеуважение и т.н. Съвсем на скоро и аз за първи път разбрах какво е да обичаш ,,сляпо". До преди това поставях ясни граници, които никой, никога не прекрачваше. Само, че започнах да правя страшно много компримиси, именно, защото, когато имаш силни чувства, представата ти се замъглява. Сега, когато не съм толкова влюбена, до някъде съжалявам, че поставих него, преди себе си, тъй като на мен ми се налага в момента да търся начини. Малко в кофти положение ме постави партньора ми, но съм от хората, които се отказват, само, когато са видели, че няма на къде вече. И така, не ми пречи да давам шансове, докато чувствата са на лице, работата е там, че когато не се оправдават, малко по малко от вътре изстивам. Та, относно темата. Обръщам се към авторката, той те е отхвърлил, това те кара да го желаеш още повече, опитай се да мислиш малко ,,Out of the box". Един път ме зарязаха, но от чиста гордост, след като премина емоцията, не исках да се връщам. Той те е оставил, той губи. Много добре те разбирам, че имаш чувста, но може би с тази нелепа ситуация Господ те спасява, защото сама няма да го оставиш. Никога не знаеш, дали ти се е случило нещо лошо, или е било най - големия ти късмет Wink

# 25
 • Мнения: 6 878
Майтап е нали!?

# 26
 • Мнения: 8

Не е, но ми се иска. 😣

# 27
 • Мнения: 245
А вие да не сте една и съща жена с 5 профила ? Какви са тези тъпотии ? Научете се да се уважавате. От там нататък има някакъв смисъл да се говори !

# 28
 • Мнения: 8
А вие да не сте една и съща жена с 5 профила ? Какви са тези тъпотии ? Научете се да се уважавате. От там нататък има някакъв смисъл да се говори !

Този ми е първия профил!
А до сега само съм Ви чела постовете и веднъж се престраших да пиша и веднага с 5 профила съм!😣

# 29
 • Мнения: 395
Това, че и липсва самоуважение не е обида, а констатация и е с цел да прогледне и наистина да започне да се цени и да не се занимава с такива индивиди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт