Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 10 ян. 2019, 14:36 ч.

Разведена с деца - шанс за нова връзка

 • 8 738
 • 301
 •   1
Отговори
# 30
 • Мнения: 5 424
Пълно е с мъже, които вече имат деца и не искат нови.

# 31
 • Мнения: 14
Къде ги срещате тези подходящи мъже /става дума за дамите, които споменаха, че имат в изобилие мъже, които им се натискат/.Къде ги срещате? Опитвам си да си предства как оставам сама с ЕДНО ДЕТЕ и куче и как вървят дните ми. Ами разчерката от повода за разходки, капризите а тинейджър и работата ми /която е доста капсулирана като колектив/ не виждам къде мога да срещна мъж та камоли подходящ партньор. Разведениете ми приятелки са на този хал - сами защото  нямат време, енергия, и най-вече не се запознават с мъже. Много е трудно!  

Моите наблюдения са същите, както на разведените Ви приятелки. След определена възраст свободните мъже без "особености" са малко. Имам близки приятели-мъже, които са разведени - никой не иска да има траен ангажимент към жена, камо ли с деца. Всички карат ден за ден, опитват се да ме убедят, че и аз трябва да живея така. Вече съм на години, не мисля за нова бременност и дете от нов мъж, затова и мъжете без собствени деца май не са ми опция.

# 32
 • Мнения: 157
Пълно е с мъже, които вече имат деца и не искат нови.
И това също го има.

# 33
 • Варна
 • Мнения: 6 392
А защо някой трябва да иска траен ангажимент с вас? По каква причина?
То да редиш очаквания и искания е много лесно.

# 34
 • Мнения: 7 325
Ми нямам точно обяснение - но в социалните мрежи напр.
И не само - дори сега, баш на НГ се запознах с един сериозен кандидат. В заведение, на съседната маса беше.
2 пъти разведена съм в последните 10 г та смело мога да твърдя, че нямат проблеми с детето ми мъжете.
Сега вече е голям, та съвсем.
Но и аз не харесвам кого да е. И не се пробва всеки..

# 35
 • Мнения: 5 424
Дорис, докато си омъжена няма как да си представиш какво е да си разведена и как срещаш мъже. Съвсем по друг начин ти тече ежедневието. И аз сега ако се опитам да си представя да съм без мъжа ми и да срещам други мъже... ами не ми стига въображение как ще стане. Няма начин просто.

А реалността е следната - като останеш сама с децата, те все някога са и при баща си. Или при твои роднини, ако имаш навити за гледане и т.н. Ти оставаш някакво време сама. Отиваш на купон у приятели, там вече всички знаят че си сама, току се появи някой кандидат. Също така изненадващо се появява някой, когото познаваш отдавна, но не ти се е натискал, докато си била омъжена и сега решава да пробва. Отделно по работа срещаш много хора, приятелките ти имат разведени познати и така от такива храсти изскачат зайците. Различно е, като си наистина без мъж до себе  си, мъжете го усещат и който има интерес, си проличава.

# 36
 • Мнения: 7 340
Е,  ти забърка невероятна манджа от критерии за изключване и включване. Направо бълвоч.

Е, то всеки си знае до къде може да падне. Определно не смятам, че изброените критерии са високи даже са си минимума за всяко здраво мислещо същество. Агресивността, която влагаш в темата кому е нужна?

# 37
 • Варна
 • Мнения: 6 392
Каква агресивност? Въобще как слагаш “да не пие и бие” до личните си човешки нужди, каквито всъщност не видях да посочи. Консуматорски някак, много примитивно разсъждаваш.
Колко пъти си се развеждала, или следиш за всеки случай?

# 38
 • Алпите
 • Мнения: 10 413
Можеш да срещнеш подходящ партньор едва след като свикнеш да ти е комфортно сама и мъжът се превърне не в необходимост, а избор.
Отдавна съм разведена и аз след няколко разочарования спрях да излизам с мъже. Приех мисълта, че може и никога да не срещна подходящ. И точно тогава той се появи, на Коледа. Сега сме в процес на търсене на общо жилище. Не, не избързвам, защото след натрупания с годините опит знам точно какво търся и за първи път го намирам. За това те съветвам да останеш сама целенасочено- ще опознаеш своите нужди, какво би искала да получиш и какво си готова да дадеш в една връзка. И когато той се появи, няма да имаш никакви колебания.

# 39
 • Мнения: 7 340
Разбира се
Дорис, докато си омъжена няма как да си представиш какво е да си разведена и как срещаш мъже. Съвсем по друг начин ти тече ежедневието. И аз сега ако се опитам да си представя да съм без мъжа ми и да срещам други мъже... ами не ми стига въображение как ще стане. Няма начин просто.

А реалността е следната - като останеш сама с децата, те все някога са и при баща си. Или при твои роднини, ако имаш навити за гледане и т.н. Ти оставаш някакво време сама. Отиваш на купон у приятели, там вече всички знаят че си сама, току се появи някой кандидат. Също така изненадващо се появява някой, когото познаваш отдавна, но не ти се е натискал, докато си била омъжена и сега решава да пробва. Отделно по работа срещаш много хора, приятелките ти имат разведени познати и така от такива храсти изскачат зайците. Различно е, като си наистина без мъж до себе  си, мъжете го усещат и който има интерес, си проличава.

Много хубав пост! Благодаря!  bouquet Звучи наистина обнадеждаващо за всеки, който иска  втора/трета половинка.

# 40
 • Мнения: 7 340
Каква агресивност? Въобще как слагаш “да не пие и бие” до личните си човешки нужди, каквито всъщност не видях да посочи. Консуматорски някак, много примитивно разсъждаваш.
Колко пъти си се развеждала, или следиш за всеки случай?

Точно за тази агресивност говоря! За голям човек е било отдавна време да научиш да водиш дискусия, че и спор без лични нападки, обиди и квалификации. Загубих желание да ти обяснявам каквото и да е ... пууу ядосах се!

# 41
 • Варна
 • Мнения: 6 392
Да продължа да те разочаровам тогава.
 Чети, и вниквай в написаното от SaRаNia, не в небивалиците за мъжете по купони.
Развеждам се, щото ми обещаха, че ще си намеря мъж. Много яко.
Simple Smile

# 42
 • Мнения: 32
Точно както с много други неща се получава и това ще стане, когато най-малко го очакваш, когато спреш да го мислиш. Няма да си първата разведена с деца, нито последната, в днешно време това е нещо съвсем нормално. Хубавото е, че вече ще знаеш какво искаш в един мъж, какво искаш да получиш, ще си отваряш очите на четири както се казва. Децата съвсем няма да са пречка за мъжа, който си заслужава. Живей си живота, гледай си дечицата и без да се усетиш твоя човек ще се появи.

# 43
 • София /Абсурдистан
 • Мнения: 6 147
Всичко е до късмет.

# 44
 • Мнения: 1 813
Ами под "подходящ" според мен си има общи критерии. Като на първо място е да приеме и да се държи добре с децата, да не е алкохолик, да не е работохолик, да не е луд, да има все някаква финансова стабилност, все още да не живее с майка си, да не е насилник, да не е хазартен тип, да не е наркозависим. Съответно е ясно, че трябва да е свободен - да е разведен или нивгаш да не се е женил. И чак тогава идва да си паснете ...
Точно така. А за мъжете под "подходяща" си има по-различни общи критерии, защото жените в обсъжданата възрастова група с деца доста рядко са работохолички, алкохолички, хазартни типки, насилнички, наркозависими, финансово стабилни.

Значи следващият въпрос е "какви са минималните критерии на един мъж на моята възраст", а по-следващият - къде по скалата "лоша партия - добра партия" се нарежам аз? А още по-следващия - какви потребности има един мъж на моята възраст, какво търси в една връзка и т.н. и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт