Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 9 644
Блек, не знам кой я съветва да стои. Но с две малки деца, багаж и квартира, нали разбираш, че изнасянето няма да стане веднага, на мига. А и после той пак ще вижда децата, което неминуемо означава срещи и с нея, така че пак може да си я шамари. Затова написах да вика ченгетата, ако визираш моя пост.

Ако бях на нейно място, щях да се изнеса точно веднага, на мига. При някоя приятелка/роднина за няколко дни, докато си уредя квартира. Оттам нататък всичко останало - адвокат, развод и т. н. Не знам, аз изпитвам страх за такива жени. Все си ги представям на пода в кръв и не дишат. Не знаеш оня кога ще превърти окончателно.

# 31
 • Варна
 • Мнения: 13 669
Права си, но не мисля, че авторката напълно осъзнава колко сериозно може да бъде положението.

# 32
 • Мнения: X
Не мися, че има как да не си проговорят повече от днес например. Затова нека записва когато може. Да не влиза въобще в обяснителен режим или оправдателен - така той ще агресира повече. Вместо да мълчи, просто да каже "Това беше грубо." и дотам - без повече приказки. Да го блъфира, че има записи, ако се наложи, но е хубаво да има и реални такива и то не за пред полицията, а за пред него - това, ще го ядоса, но ще осъзнае, че няма беззащитна жена срещу себе си и ще се ужаси, че може да бъде разкрит пред обкръжението си и обществото какъв ненормалник е.  И всеки път като агресира да вади телефона демонстративно и да го записва. Ще побяснява, но ще се махне от помещението или ще спре. Има опасност да и счупи телефона, затова трябва да има резервно записващо устройство.
Това в случай, че не отиде никъде веднага - което е най-правилното в случая.

# 33
 • Мнения: 9 644
Представям си да му каже на тоя психар, че е инсталирала СРС-та из къщата, сигурно ще изтърбуши целия апартамент и после ще я пребие.

# 34
 • Мнения: 1 813
Това е шега, нали? Достатъчно лед има навън, не мисля че са ни нужни пързалки тук.
Не искам да вярвам, че някоя жена може да си причини сама такова нещо. Първо ще я обижда, па накрая и ще я бие и тя.... тя пита бг-мамите за съвет?!?! Съвсем го взеха форума за клас по художествена литература.
Докато има хора, които отговарят сериозно, ще ги има и пързалките. 1/2та нови теми от този тип са написани в един и същ стил. Не знам кой и защо го прави, но вече леко почна да омръзва....

# 35
 • Мнения: 15
Всичко това звучи наистина обезпокоително. Да не кажа страшно....

От такива ситуации се пълнят новините с убийства на жени от мъжете им.

Не смятам, че тук ще има положителна развръзка. За тази цел мъжът трябва да се осъзнае, че има проблем и да се лекува, а точно тези хора смятат, че нямат проблеми, а другите имат.

Не е лесно да напуснеш мъжа си, но за доброто на теб и децата ти, помисли хубаво. Имаш ли помощ от някъде - родители, роднини, приятели?
Видях, че имаш работа, доходи, значи не си зависима от него, трябва ти малко помощ, а и да се осъзнаеш, че това не може да продължава.

Имам приятели. Бяхме у тях последно за седмица, при което той плачеше, страдаш, влачеше се, умирал без нас. Прибрах се с децата, ето 1 грешката ми. Не трябваше да го правя. Само се върнах в изходна позиция, че и по зле. Невероятно безмозъчна постъпка. Sad  Сега не знам накъде... и откъде да започна пак.

Благодаря на всички включващи се.

# 36
 • Мнения: 9 644
Защо винаги си мислите, че става дума за пързалки? Малко ли е криминалната хроника? И там ли са се пързаляли?

Виж, момиче (сигурно си младичка), профилът на твоя човек е кристално ясен. И е вече в напреднала фаза. Просто го приключи в себе си и не се обръщай назад. Не се чуди какво да правиш, ами организирай изнасянето ви час по-скоро. Не може ли да отидете при същите приятели? Имаш ли някакви пари настрана поне за първия наем?
И незабавно жалба в полицията, да я има регистрирана. Нищо, че няма да свърши никаква работа. Важна е при развода.

# 37
 • Мнения: 15
Това е шега, нали? Достатъчно лед има навън, не мисля че са ни нужни пързалки тук.
Не искам да вярвам, че някоя жена може да си причини сама такова нещо. Първо ще я обижда, па накрая и ще я бие и тя.... тя пита бг-мамите за съвет?!?! Съвсем го взеха форума за клас по художествена литература.
Докато има хора, които отговарят сериозно, ще ги има и пързалките. 1/2та нови теми от този тип са написани в един и същ стил. Не знам кой и защо го прави, но вече леко почна да омръзва....

БгТатко, не ми е ясно само, след като смяташ, че е "пързалка" защо въобще си правиш труда да пишеш? Не би ли трябвало това, да е загуба на ценното ти време?
Това, че за пореден път се включваш не по темата, е меко казано грубо. Тотална липса на усет и възпитание.

Ако нещо не ти харесва, подмини го. И за мен-авторката ще е по-приятно, и за теб.

Успех. Нищо лично. Но това ме озадъчи.

# 38
 • Мнения: 1 813
Защо винаги си мислите, че става дума за пързалки? Малко ли е криминалната хроника? И там ли са се пързаляли?
Защото е по-вероятно някой да ги генерира, отколкото едновременно в рамките на няколко дни да седнат да пишат зъбен хирург, ел.техник, авто монтьор и още 2-3ма с почти идентичен стил. Или в рамките на 2 дни да цъфнат 3-4 истории достойни за в-к Шок, които при това включват наивистични изказвания като "Много е драматично, но нямам нерви сега да опиша " или "Други подобни истории и краят им?"? Колко често се случва мъжът да си втълпи че жена му е нимфоманка, абсурдно е това. Ако е параноиден шизофреник има 1000 други симптома, ако не е - историята е просто абсурдна.

Гледат се реакции за шоуто. В другата тема "един приятел ми препоръча да пиша тук" хаха.... Един обясняваше пък че от 9 години пишел във форума (с профил с 2 мнения). Даже е имало теми, в които човекът, който вероятно е отговорен за голяма част от тези теми, директно беше агресирал нещо към някакъв коментар и беше казал "ей сега мога ако поискам да си създам 100 нови профила и изобщо няма да се усетите. 90% от темите тук са фалшиви". Беше изтрита обаче въпросната тема и не мога да покажа линк.

Достатъчно ненормалници съм виждал да пишат тук, че да има някой от тях, който да привлича по този жалък начин женското внимание. Ето затова всяка втора тема от нов профил прилича на пързалка и нищо чудно в някои случаи да става и като в приказката за лъжливото овчарче Wink

# 39
 • София
 • Мнения: 10 987
Елеонорафалшивоиме, трябва да вземеш решение за себе си и да го следваш. Не подценявай ситуацията. Щом вече ти е посягал, значи нещата са много ескалирали.

Преди много години моя позната беше убита от мъжа си заради ревност, както и детенцето им, докато спи. Първо беше пребил до смърт жената с крак на стол, а тя е мълчала, за да не събуди детето, после влязъл в спалнята и застрелял спящото дете. След това звъннал на съседите и им казал да извикат полиция, след което се самоубива. И всичко това от безпочвена ревност.
Много е страшно.

ПС: Бих се радвала, ако темата е пързалка. Би значело една жена по-малко в такава ситуация. Confused

# 40
 • Мнения: 460
Не успях да прочета всички постове, но останах изумена от тези на bgtatko81 и още един хубостник - единият я съветва да полегне до душманина си и нежно да му шепне на ушенце, а другият я пита дали все пак не си е заслужила пердаха Dizzy Face То бива солидарност между комплексари, ма това ... думи нЕмам

# 41
 • Мнения: 637
Наистина е много драматично, но ще вдигна още малко мизата на драмата с хипотезата - ами ако е прав?! Ако имате раздвоение на личността и блокаж на част от спомените реално Ви пречи да си припомните събитията, които Ви се струват измислени, а всъщност може би са верни, просто са част от живота на другата личност?

Други подобни истории... Класиката е д-р Джекил и г-н Хайд.

Записвам се в темата да следя за други истории на нимфоманки или заподозрени, че са нимфоманки, които не са такива.
Изключително обиден пост. И показващ опасни тенденции.

Към авторката, мазохизмът само ще те превърне в депресиран парцал. Бягай.

# 42
 • Мнения: 24 370
"Колко често се случва мъжът да си втълпи че жена му е нимфоманка"

Че то това е едно от най-дежурните обвинения, затова звучи реалистично. Освен това се случва най-често преди да ескалира насилие. Просто защото това е нещото, с което в крайна сметка най-лесно се изкарва мъжът от кожата и се достига до екстремно поведение.

# 43
 • Мнения: 9 644
На мен не ми звучи като пързалка - нямам рационално обяснение защо. Самият тон ми звучи достоверно - точно както би писала жена в подобна ситуация.
И поддържам това, което писах вече: да си събира багажа и да се маха незабавно и завинаги. Без да му дава обяснения, само в съда и чрез адвокат.

# 44
 • Мнения: 1 676
Напусни го и не се връщай повече! Преживяла съм голяма част от нещата, които описваш. Ако искаш, пиши ми на лични.

Общи условия

Активация на акаунт