Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 120
 • Варна
 • Мнения: 13 669
По най-бързия начин смени ключалките. Повярвай, в интерес на всички ви е. Премисли обаче решението си относно уведомяването на персонала в градината. Той сега играе сценки, защото се надява да омекнеш. Ако продължиш да устояваш и да не поддаваш, нищо чудно да обърне другата страна и да пробва да те манипулира чрез децата. Достатъчно е веднъж само да ги прибере и няколко дни да не знаеш къде са за да ти побелее косата и да не знаеш на кой свят си. Персонала едва ли ще си промени отношението. Успех.

# 121
 • София
 • Мнения: 18 105
Спокойно. Кураж!
Бъди твърда!

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 23:15 от Free Agent

# 122
 • Мнения: 9 644
Радвам се, че се обади, и че си заедно с децата.
Мисля, че този път извади късмет. Просто мъжът ти все още пробва да те манипулира с тактиката на плаченето и хленченето. Да се почувстваш виновна какъв си звяр и как го измъчваш, горкичкият.
Наистина, бъди абсолютно твърда. През цялото време си представяй как те удря, и че  този човек, който сега ти плаче на колене, е същият, който те удря.
Остава ли решението ти да се преместиш в друго жилище в понеделник?
Имам чувството, че си размислила.
Дано не изляза права, но се страхувам, че много ще съжаляваш.
Най-безопасно за всички ще е, ако сте на нов адрес, неизвестен за мъжа ти.

Мила, продължава да те тресе някакво чувство за вина. Смачкай го без никаква жалост. Остави само гнева, той ще ти помогне да се справиш.
Този човек НЕ Е РОДИТЕЛ.
Да, той е донор на генетичен материал, но понастоящем няма родителски капацитет.
Докато не мине през психиатрична експертиза, докато не му се постави диагноза и не започне лечение, той продължава да е много опасен.
Имаш пълното право да го отстраниш напълно от живота на децата си, даже си задължена. Иначе може много да се каеш, и то в близко бъдеще.

Не се оставяй краткосрочните неудобства да те разколебаят. Децата ще се приспособят към смяна на средата и обстановката, те са малки. Това, към което по-трудно ще се приспособят, е ако майка им пострада от тревоги или физическо насилие; или ако лудият им баща реши да ги ползва като оръжие за отмъщение.

Придържай се към плана си от сутринта и последвай препоръките на Таис и другите момичета относно държавните институции, към които да се обърнеш.

Изключително е важно учителките на децата да са уведомени за ситуацията. Ти дори си длъжна да ги уведомиш, особено ако заведеш дело за психически и физически тормоз - а това трябва да направиш час по-скоро. Не допускай фалшиво неудобство да постави тебе и децата в риск. Отношението на учителките към децата няма да се промени, гаранция.

Кураж и бъди умна! Гледай с няколко хода напред и не допускай рискови ситуации от криворазбрана толерантност или от слабост.

# 123
 • Мнения: 1 217
Имаш много по-сериозен проблем от колкото си мислиш. Явно мъжа ти има  проблем. Не един и два случая на мъже убили жените си гледахме последно време. Приеми нещата сериозно и мисли за себе си преди да стане късно

# 124
 • Варна
 • Мнения: 13 669
Веднага се сещам за оня изверг дето влачи детето си по таксита след като убил майка му, а после уби и малката. Сигурно и неговата жена не е очаквала това ама гледай какво стана. Затова по-добре превантивни мерки отколкото после да стане белята

# 125
 • София
 • Мнения: 322

Налудни мисли и идеи, няма да ги обориш. Маниакална подозрителност, алогичност, загуба на чувство за привързаност.... Съжалявам, но наистина много клони към шизофрения.  Доколкото си спомням каза ,че е напуснал работа, предполагам там някъде е започвало влошаването. Трябва му психиатрично лечение, дори и принудително.

Абсолютно подкрепям, трябва му психиатър. Говори с негови близки да го заведат на преглед, това са сериозни симптоми, човека е болен. Всичко това няма да мине от само себе си, трябва му помощ. Включи близките ви да ти помогнат, защото в налудността си може да стане опасен.

# 126
 • Мнения: 9 644
Ни вест, ни кост...какво ли става?

# 127
 • Варна
 • Мнения: 138
Сериала свърши, какво...Sunglasses
Мислите ли, че жена,с подобни, сериозни проблеми би писала из форуми,вместо да потърси закрила,решение,опека чрез адвокат или институции????Или първосигнално няма да потърси съвет и помощ от близки и приятели?
Има разлика между ментални отклонения,социопатия и психични  болести.Нужен е специалист.Някои смятат за нормално да бият жени,деца,др.да пият литър концентрат за кеф или да залагат всичко на комар.Агресивно отношение към подобни ще предизвика фатален и краен отпор.Ако следите кримихрониката,често шизофреници,наркомани,алкохолици избиват близки за невинна фраза,отказ или забележка .Един уби няколко, заради покана за вечеря, докато играел онлайн..

# 128
 • В.Търново
 • Мнения: 3 388
Този има психическо разтройство, маниакално състояние, което трябва да се лекува.

Общи условия

Активация на акаунт