Домакински съдове - със стъклен капак или без

  • 2 592
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 502
и аз по същата причина като kumata предпочитам метален капак

# 31
  • София
  • Мнения: 3 249
От 4 години използвам комплект със стъклени капаци и съм доволна. Изпускала съм ги няколко пъти, преживели са и 1 местене.

Вярно е, че при готвене се запотяват, но все пак можеш да видиш дали супата ти не е тръгнала да изкипява примерно. Ако го оставиш леко открехнат, можеш да си наглеждаш яденето, без да вдигаш капака.

 Peace

# 32
  • София
  • Мнения: 3 679
Ами имам и от двата вида, но ползвам предимно със стъклен капак.

Общи условия

Активация на акаунт