"Златни картофки" - любимите ми!

  • 67 617
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 99
Мммммм много вкусно, ама нещо залепнаха и се разкашкаха моите, къде обърках работата newsm780.Сложих ги в силно загрята мазнина както за пържени картофки и после намалих котлона.Просто на външен вид не ги докарах, ама никой не забеляза Grinning

# 16
  • Мнения: 7 474
solletka , не загрявай силно котлона  Naughty, загарят!  Peace
А за разкашкването няма страшно, винаги се разкашкват, освен, ако не са нарязани по-дебело.

# 17
  • Мнения: 2 550
Лео, ти сърце нямаш ли?
Да ти имам и снимката  Crossing Arms цяла нощ ще си събирам лигите от пода.

Утре ще го пробвам  Crazy

# 18
  • Мнения: 5 577

И азззз.  Hug

# 19
  • Мнения: 5 315
Leo,след тази снимка сън няма да ме хване.Не те е срам! Crossing Arms

# 20
  • Мнения: 899
Изпробвано снощи, много вкусно!  Party
Само следващия път ще сложа доста по-малко олио, защото ми дойде мазно.
Leo, голям фен съм на твоите рецепти   bouquet

# 21
  • Мнения: 2 332
Изпробвано снощи, много вкусно!  Party
Само следващия път ще сложа доста по-малко олио, защото ми дойде мазно.
Leo, голям фен съм на твоите рецепти   bouquet

Хахахаха, и ние ги изпробвахме вчера... Мда, много са вкусни, но наистина малко мазнички - следващия път ще знаем Simple Smile.

# 22
Много са вкусни.Моята майка е рускиня и само така приготвя пържените картофи - явно от там идва.Още много вкусно става и с пресни гъби в картофите - аз по принцип не ги ям,но аромата който предават на картофите е страхотен.Пробвайте!

# 23
  • Мнения: 2 550
Моите картофки не станаха  Cry
Загорих ги в тигана, не се задушиха и се раздробиха прекалено много.
Стават за ядене де.
Обаче къде бъркам! Сложих малко мазнина в тигана за да не загарят, да ама не...може би загоряха, защото бяха леко мокри  newsm78

# 24
  • Мнения: 811
 eat и аз ги направих снощи и си ги изядох  почти сама Embarassed

мама ги правеше без лук-вкъщи ги наричахме "картофи по руски" Party

leo Heart Eyes

Моите картофки не станаха  Cry
Загорих ги в тигана, не се задушиха и се раздробиха прекалено много.
Стават за ядене де.
Обаче къде бъркам! Сложих малко мазнина в тигана за да не загарят, да ама не...може би загоряха, защото бяха леко мокри  newsm78


да не би да си ги пържила на много висока температура newsm78-лео е писала,че не трябва на най-високата степен

Последна редакция: вт, 18 юли 2006, 13:59 от пеперуна

# 25
  • Мнения: 7 474
Моите картофки не станаха  Cry
Загорих ги в тигана, не се задушиха и се раздробиха прекалено много.
Стават за ядене де.
Обаче къде бъркам! Сложих малко мазнина в тигана за да не загарят, да ама не...може би загоряха, защото бяха леко мокри  newsm78


- котлона на слаб огън

- разбъркването със шпатула-нещо като преобръщане, за да не се разкашкват много. Разбърквай по-често  newsm78

- разкашкване винаги има, защото стават меки и са тънко нарязани (много зависи и от самите картофи) , но това не е проблем .

- За мазнината всеки да се ориентира, защото картофите някой път поемат повече, друг път по-малко!


-  Радвам се ,че са ви харесали, а рецептата е руска - от баба!

# 26
  • Paris
  • Мнения: 1 727
Смятам тази вечер да изпробвам тази рецепта, затова да уточня нещо-мазнината предварително загрята или не?
Благодаря!
Лео винаги има страхотни идеи затова имаш моите огромни благодарности! Hug

# 27
  • Мнения: 7 474
Смятам тази вечер да изпробвам тази рецепта, затова да уточня нещо-мазнината предварително загрята или не?
Благодаря!
Лео винаги има страхотни идеи затова имаш моите огромни благодарности! Hug

Леко загрята!  Peace

  Embarassed Embarassed bouquet  bouquet

# 28
Благодаря за рецептата- лесно и бързо, и най-важното много вкусно!

Относно загарянето, аз ги направих в един дълбок тефлонов тиган с капак и нямах никакви проблеми.

# 29
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Мммммммммм,изглеждат много апетитно,ще се пробват.Лео,благодаря за лесната рецепта. Hug

Общи условия

Активация на акаунт