Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 авг. 2006, 23:56 ч.

Да споделя и съвет ако може

 • 1 633
 • 21
 •   1
Отговори
Привет мами героини.
Ако може от разказа ми да ми дадете съвет и незнам още какво...може би подкрепа.
Аз съм разведена от няколко години,имам 1 дете.Веднага след развода се влюбих ужасно,ама наистина ужасно много в семеен мъж/тук някои може да ме освиркат/.Заедно сме около 5 години.Незнам защо,учудващо за мен и близките ми,ми е добре така,в "ролята " на любовница,нямам желание да се обвързвам със съжителство дори с някой.Предпочитам да стоя и да чакам и да се измъчвам,но да е ТОЙ/семейния/ /а може и не в час да съм/.И  така,връзката ни започна много бурно,с много страст,аз бях до уши/и все още/влюбена в него,след 2 години и той доста беше свикнал с мен и аз усетих че е доста влюбен и той и в един момент  ми задава въпроса,искам ли аз да му родя дете....мислих,мислих,казвам си,обичам го,защо пък не и казах ДА.И  започнахме да действаме,но 2 год. не се получаваше и ето че сега видях двете чертички и му казвам и той...оооо ужас....казва,че не го иска,да съм го махнела...ама аз го искаааам. Питам го защо,как,нали той го искаше това дете,започва да ми обяснява,че сега не може да идва толкова често при мен /това е вярно последните месеци/,как щял да си седи в къщи и ако не можел 2-3 дни да не дойде,как щял да ни мисли,той не бил без сърце....Аз просто останах като гръмната.
Питам го защо като вижда,че незнам,не иска ли или както казва,че нямало да може да идва често при мен,не ми е казал преди месеци да вземем мерки да се пазим...е,свестен отговор не получих...питам,ами ако беше станало преди 2 год. и сега пак няма да може да идва,щяло да е заварено положение вече детето...ужас...просто не моога да го позная.А той наистина много обича деца и поиска и от мен и сега не го иска.Каза ми ,че ако съм оставила детето,щели сме да се скараме,защото аз ще съм искала да го видя,той нямало да може......направо ужасно се чувствам,аз се надявах,че ще ме прегърне,ще ме целуне,ще се зарадва,а той Sad

Извинете за дългото писмо,но просто няма къде да си излея мъката.
Моля ви,дайте ми съвет,кажете ми,какво мислите вие,защо изведнъж се обърна,не е някой пикльо да не знае какво му се иска.Възможно ли е да се обърне с времето,аз искам да родя това дете.
Целувки на всички

# 1
 • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 • Мнения: 1 019
Просто в момента, в който си приела тази незавидна роля (не че ролята на жена му е по-завидна, де) е трябвало да бъдеш готова за изненадки от всякакъв род. За мен такива мъже са мизерници, нямат смелост да вземат решение, и мъчат хората около себе си.
Да бъдеш баща между две къщи е доста трудна роля, и той вече го усеща. Просто до сега ВАШЕТО бебе е било нещо имагинерно, но вече го има, и той трябва да поеме тежестта, а явно не му е по силите.
А ти мислила ли си, защо ти е добре в ролята на любовница? Незнам, моето мнение е, че такова поведение е дори по-недостойно от това, да искаш да разделиш някого с жена му, някак ми се струва хладно-пресметливо.
Не искам да те обиждам, надявам се да намериш верния път...
Тъжното е, че не е невероятно това новосъздадено човече да стане жертва на вашите неизяснени отношения - ту искано, ту неискано - без да има вина за цялата тази житейска бъркотия.

Искрено ти пожелавам успех.

# 2
 • Мнения: 812
Мдамм бурната страст при него се е изпарила Thinking

# 3
 • Мнения: 2 804
Здравей Алва , на мен ми е позната тази история не от личен опит ,а пред очите ми -  моята братовчедка .
Та тя беше млада и както почти всички млади глупава и неопитна .
Запознала се с Него , на сватбата на голямата му дъщеря по голяма с 1-2 години от моята братовчедка .
Та въпросният господин има 3 дъщери , по-голям е и от леля ми .
Направи и едно дете -момченце , после тя забременя и роди и момиченце уж щеше да се развежда не го направи сега до колкото разбрах момченцето стои почти непрекъснато при него гледа го със жена си , а братовчедка ми си гледа момиченцето .
Пресметни на спокойствие отново всичко и ако решиш го задръж , но според мен едно дете има нужда и от майка и от баща .
Мдамм бурната страст при него се е изпарила Thinking
Явно е така ...
Успех !

# 4
 • Мнения: 882
В ролята на любовница, една жена се оказва много лесно и без особенно желание.
В началото се надяваш, че нещата ще се променят и той ще направи своя избор. После постепенно приемаш, че това точно така няма да стане и търсиш начин да оправдаеш положението в което се намираш. Накрая разбираш, че той никога няма да се разведе и се чудиш, как си могла да се натресеш в такава ситуация, но междувременно е станало късно - я бебе си родила, я младостта ти е поотминала и т.н.
Невярвам да има жена, която да иска да е в ролята на любовницата.
В твоя случай, дано съвсем навреме ти е показал, че не си струва да се занимаваш с този човек.

# 5
Незнам, моето мнение е, че такова поведение е дори по-недостойно от това, да искаш да разделиш някого с жена му, някак ми се струв


Не сте ме разбрали,аз не искам чрез детето да разваля семейството му!Та само с дете ли се разваля семейство?Ако съм искала,за тези 5 год. да съм го направила.Аз просто се примирих с това да съм втората и това е.

Много ми е тежко сега,че той така се отнесе с мен,като казва че не иска детето!
Моля се,нещо да се пречупи в него.

Мисля,че не съм първата,няма да съм и последната в това положение,за това писах тук,да видя и други мнения,от такива жени в моето положение.

# 6Не сте ме разбрали,аз не искам чрез детето да разваля семейството му!Та само с дете ли се разваля семейство?Ако съм искала,за тези 5 год. да съм го направила.Аз просто се примирих с това да съм втората и това е.

Много ми е тежко сега,че той така се отнесе с мен,като казва че не иска детето!
Моля се,нещо да се пречупи в него.

Мисля,че не съм първата,няма да съм и последната в това положение,за това писах тук,да видя и други мнения,от такива жени в моето положение.

# 7
 • Мнения: 2 868
Той има ли деца и колко са големи.... това също е от значение как ще реагира към теб занапред.....

# 8
 • Мнения: 7 186
Ако питаш мен мъже като този не са стока. Просто си подреждат нещата, както им е удобно и си живеят живота. Както казва Лимончето- нямат смелост да вземат решение и мъчат хората около себе си. Помисли си първо дали заслужаваш такъв живот, детето ти също! Помисли си също, че както в момента постъпва с жена си, така утре може да постъпи и с теб и да си намери трета. Да стоиш да го чакаш цял живот...струва ли си? Мисля, че всеки човек заслужава нещо по- добро.
А като е толкова влюбен защо не се разведе с жена си?
Понякога си мисля мъжете ли са свършили, та да се хващаме като удавници за сламка за най- големия мухльо! Crazy
Аз на твое място бих го разкарала.
Каквото и да се случи желая ти успех!  bouquet

# 9
Има деца на 10 и 12 год.

Jaly1,в какъв  смисъл ми казваш,че е от значение как ще реагира към мен занапред?

# 10
 • Мнения: 2 868
Не ми отговори колко и има ли деца, но ето как ще изглеждат нещата след време.
Детето става на 2-3 години, почва да разбира... първо му казваш, че баща му работи и затова не може да го вижда често( това е  вслучай, че все пак като " не е без сърце" запази някаква връзка с вас).. после детето все повече започва да го иска  и да иска да го вижда... обаче той си има жена и дете/ деца... не може да рискува да стане явна тайната му.... така, че ти ще звъниш, понякога няма да вдига телефона, друг път ще каже,че ще ти звънне след малко и няма да го направи и така.... ще дойде ден да решаваш- искаш ли го във вашия живот  по този начин или не. Досега докато си била сама - това може и да  било възможно и дори да ти е било добре. Но сега ако запазиш дете- КОЕТО ТОЙ НЕ ИСКА!- ЕДВА ЛИ ОТНОшЕНИЯТА ОТ ТУК НАТАТЪК щЕ СА ВЪВ ВЪЗХОД. Много лошо,че еразмислил след дъжд качулка, но мисли хубаво преди да се запъваш кокло много искаш детето. При това положение припознаването на детето също е малко вероятно, за издръжка- много се съмнявам, защото всичко трябва да е на доброволни начала, а тогава.... я камилата, я камиларя Hug

Сега видях отговора- много са му малки децата! В такъв смисъл, няма да станат скоро по-самостоятелни, а той по-готов да е повече време с вас и да разкрие  връзката си. Едно  е да мислиш как ще реагира жена ти , друго е да мислиш и за двете деца!!!! да не говорим, че им предстои трудна пубертетна възраст..

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 13:43 от Jaly1

# 11
 • София
 • Мнения: 3 131
Отглеждаш едно дете сама, нали. Имаш представа как на моменти твоето детенце страда от липсата на втори родител. Сигурно като си го раждала не си си и помисляла, че ще си го гледаш сама, просто така се е случило - останало е без баща.
Готова ли си да причиниш съзнателно такова нещо на още едно детенце?
Не можеш да мислиш само за себе си в тази ситуация - помисли за първото си дете и най-вече бъди готова, че ще си сама с двете деца. Jaly1 е много права  Peace
СИЛИ И УСПЕХ - независимо какво решение ще вземеш

# 12
 • ЯМБОЛ
 • Мнения: 574
     Аз отгледах в трудни години 2 деца сама,но таткота почина.Има голяма разлика.Съдба...Този човек се е чувстал прекрасно разтоварвайки се при вас.Сега обача е друго,нали?!А ако изчезне съвсем?И ако натрупаната горчилка се превърне в омраза и я принесеш върху невинното дете в което ще виждаш изменника?!
     Предстои ти да вземеш изключително отговорно решение и то без емоции.Решението засяга живота не само на един ембрион,но преди всичко твоя живот и мястото на този човек до тебе.Второто е също толково вожно,колкото и първото.МИСЛИ!!!

# 13
 • Мнения: 888
Прави аборт и гледай да си оправиш живота докато все още можеш...защото с едно дете е по-лесно,ама сега и с още едно..  Naughtyсъвсем ще се забатачиш...
Не го казвам с цел да те обидя,разбирам те напълно какво ти е,но помисли много добре какво те чака занапред като самотна майка с вече 2 деца...
Иначе каквото и решение да вземеш  Hug...желая ти успех

# 14
 • Пловдив
 • Мнения: 113
Имам приятелка,която така забременя и роди момченце от семеен мъж,който в началото го искаше детето,беше до нея през цялата бременност и 2 месеца след като роди изчезна.Той живее в друг град,но това не е пречка да идва да си вижда детенце,Сега детето е на 5 години и единственото нещо,което знае за баща си е името му и че всеки месец им праща парички.Ей това не мога да разбера,как преди да роди купи какво ли не,повече от необходимото за едно бебе,после 2 месеца непрекъснато до тях и...да изчезне!!!

Та ка че Алба,може да размисли след време бащата и да вземе някакво решение

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт