Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 652
Майчета,
вземате ли храна от детска кухня? Ако да имаха ли дечковците проблем с храната във вторник? Нашия получи страшни колики и разтройство.  Бая се изпоплашихме у дома, докато схванем за какво иде реч, ама не ми се разправя сега...

# 1
  • Мнения: 928
Ами при нас всичко е ок,що така се е получило при вас?Как разбра,че е от храната?Да не е от зъбите?

# 2
  • Мнения: 5 539
Рибно пюре и някаква супа с месо беше май.
Супата не щя да я яде.
Проблеми не сме имали.
Да не би да е от рибата нещо да не му е понесла?

# 3
  • Мнения: 652
Не знам вече от какво е. Но съм склонна да мисля, че е от храната, защото около 30 мин след като обядвал - нещо рибно май - почнал да плаче и да се присвива. Почти не спал. Свекърва ми се обади и понеже аз съм на работа се юрнах у дома. Бебо плачеше и нищо не го успокои. Преди да се прибера, казах на баба му да му даде нурофен 2,5 мл.
Като отидохме на лекар, щом го видя как подскача и се катери по мен, каза, че е коремчето. Преслуша го - бурна перисталтика и "пукали му червата". Отидохме на хирург, който потвърди същото. Предупредиха ни, че може да се появи разстройство. Предписаха Еспумизан - мина коремчето.
Освен това преди обеда, детето беше и е било в настроение и без да показва, че го боли нещо. Сега като пълни памперса около него една рибна миризмааа... И реших да попитам, да не би и други случаи да има. Възможно е и да не е от храната. Може и вирус да е, но той няма Т, няма зачервено гърло, не го боли корема. Днес му дадохме ентерол и чай от шипка, спряло е разстройството. Не мисля, че е диария. Не знам.

# 4
  • Мнения: 652
Исках да кажа, че след Еспумизана спря да го боли корема.
Освен това, до сега не е имал проблеми с рибните манджи - нито с тези на детска кухня, нито с домашните. Сутринта за закуска преди рибата е ял попара - нищо необичайно и ново.
От супата хапнал нкл лъжички и се отказал.

# 5
  • Мнения: 928
Може да е от доматите в рибното пюре-супер доматено беше май,а пък и самият зеленчук не действа добре на корема.Повече не му давайте доматени манджи/ако е от това/.Дано всичко е наред за в бъдеще.Късмет!

# 6
  • Мнения: 652
Ох, дано. То досега рибната манджа все е с домати и не е имало проблем. Но никога не е късно да се появи такъв.

Общи условия

Активация на акаунт