Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 дек. 2004, 00:12 ч.

Тонове!!!

  • 1 516
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, мами и бъдещи мами на близнаци! Вчера се опитаха да ни чуят тоновете, но безуспешно, защото двамата юнаци не спряха да подскачат и ритат... побъркаха всички доктори и акушерки... не се спряха дори за секунда!!! Ето така:  #Milti  #Milti
След това на видозона се видя, че всичко е наред, но явно ще имаме проблеми с това записване на тоновете... били много енергични!
При вас как е/ беше? Проблем ли е?

# 1
  • Мнения: 4 966
Аз на записа на тонове му нямам особено вяра - особено при близнаци. През бременността 3 пъти се опитваха да ги запишат на бебки, но нищо не ставаше - сърдечният ритъм на двете се смесваше (вкл. се чуваше на моменти и моя, особено след 15-тата мин., когато вече не можех да си поема дъх от лежането), а и често се движеха или ритаха по слушалката, от което в стаята се чуваше невъобразим шум. Дори денят преди раждането се опитаха за последно да направят запис, но едната беба спеше, а другата беснееше - резултатът беше един общ ритъм с редуващи се бързи и бавни пулсирания + бълбукане от движението на "водите", които бяха започнали да изтичат. При нас се събираха поне 2-ма лекари и 3-4 акушерки за слушането, а разпечатката на записа не ставаше за нищо.
Не се притеснявай още повече щом видеозонът показва, че всичко е наред. Просто при близнаците е по-различно от единичната бременност.

# 2
Не се притеснявай за тоновете. Моите започнаха да ги записват, чак когато ме приеха в болницата. На другите бременни им ги записваха по петнадесет минути. При мен обаче винаги беше около час не само, защото са две, но и защото Ирина постоянно се движеше. По тази причина не можеха да запишат нито нейните тонове добре, нито на сестра й, защото тя съответно я риташе и нея. От сигурно десет записа нито един не стана както трябва. Само после ужасно ме болеше гърбът от лежането на твърдото легло в болницата. Дори и по време на раждането не можеха да чуят добре тоновете на Криси, защото тя явно в последния момент се беше скрила малко зад сестра си. Така че не вярвай много на това. Всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт