Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 45
 • На село (близо до Лондон)
 • Мнения: 1 206
Това е реалността-гледам го всеки ден тълпите тъпи хлапета,които и името си не могат да напишат правилно и това са уж бъдещето на БГ.Има и изключения,разбира се,но масата sucks.А,за да не си част от масата и детето ти да не се "покварява"от простотията трябва да няма среда... ConfusedИ защо понеже моето дете няма да слуша чалга и няма да е курве да няма среда?Нека не си говорим за БГ младеж и за БГ мъже..Гледам ги всеки ден и ме отвращават!

Bambita много си крайна в изказванията си ! В БГ както и навсякъде по света има всякакви хора. Единиствената разлика е че в БГ ти е много лесно да разпознаваш кои е читав и кой - не. Където и да отидеш ще мине доста време преди да рапочнеш да разпознаваш кои от какво прослоика е...
Децата и младежите навсякъде по света са едни и същи, дори бих казала че тези разпуснатите в БГ са по-добри от някои които съм виждала в Англия. Мъжа ти не е ли българин, ти каква си???
Като отидеш извън бг това няма да те направи по-малко българка..., а детето ти винаги ще си остане най-малкото с българско потекло. Така че не бързай полкова с грозните квалификации и епитети Whistling

# 46
 • Мнения: 3 161
И emem ако теб подобни квалификации те дразнят ще е по добре ТИ да побързаш със заминаването!Това е реалността- .... И защо понеже моето дете няма да слуша чалга и няма да е курве да няма среда?Нека не си говорим за БГ младеж и за БГ мъже..Гледам ги всеки ден и ме отвращават!

Ами аз съм заминавала на два пъти (UK) и съм се връщала... но колкото и да харесвам живота, който имах в Англия, колкото и да ми липсва Англия сега, и макар и да бих живяла отново там, ако имах възможност (бях с едногодишна стипендия, учих в Оксфорд, и между другото, понеже сравнявам със средата в СУ, мога да те уверя, че не са пък кой знае колко по-по-интелигентни младите хора там, просто условията за развитие са коренно различни), никога не съм си позволявала да мразя средата тук и да говоря с такова отвращение и ненавист за България. Но ти върви, американските селянчета са по-интелигентни от българските такива и не слушат чалга, а само рап, а проституцията сме я измислили ние, на запад не познават подобно явление!

# 47
 • Мнения: 1 581
На мене малко повечко ми дойде "селянчето, което ще чука дъщеря ти"  Sick  Честно!

Тука какво - ще се усмихваш на някой дюк и ще ти е по-приятно, поздравления! Директно с кралицата ще си пиеш чая. Ако на тая ценностна система ще възпитаваш дъщеря си - където и да идеш, все тая.
Дано хамериканския аристократ може да си напише името, да не се разочароваш и от тамошните мъже  Mr. Green
И по-спокойно с дискриминационните реплики, че да не стане нЕкой фал...

# 48
 • Мнения: 10
[quote]Но ти върви, американските селянчета са по-интелигентни от българските такива и не слушат чалга, а само рап, а проституцията сме я измислили ние, на запад не познават подобно явление![/quote]
Много хубаво си го каzала Emem.
А колкото до Bambita - много бих искала да прочета мнението ти zа българската младеж след една година престой в чужбина.

# 49
Това е реалността-гледам го всеки ден тълпите тъпи хлапета,които и името си не могат да напишат правилно и това са уж бъдещето на БГ.Има и изключения,разбира се,но масата sucks.А,за да не си част от масата и детето ти да не се "покварява"от простотията трябва да няма среда... ConfusedИ защо понеже моето дете няма да слуша чалга и няма да е курве да няма среда?Нека не си говорим за БГ младеж и за БГ мъже..Гледам ги всеки ден и ме отвращават!

Bambita много си крайна в изказванията си ! В БГ както и навсякъде по света има всякакви хора. Единиствената разлика е че в БГ ти е много лесно да разпознаваш кои е читав и кой - не. Където и да отидеш ще мине доста време преди да рапочнеш да разпознаваш кои от какво прослоика е...
Мъжа ти не е ли българин, ти каква си???


Да,мъжът ми е българин,аз също-и двамата сме от добрите изключения за които писах по горе,но всеки се хваща за думите ми и натъртва на това,което му бърка в задника.Имам познати в чужбина,идвали са на гости с децата си.Братът на мъжа ми и жена му живеят в Лодон.Имат момченце,което не знае какво е чалга и като идва любимото му е да ми се ФУКА колко нови думички е научил.Тук децата и пак наблягам-БОЛШИНСТВОТО са невероятно материални и този материализъм впоследствие им изиграва много лоша шега.Стават едно стадо диви комплексари,а момиченцата-тъпи курвенца!Единия ми ученик постоянно ме занимава колко му струва чайчето и вафлата в училище и се ФУКА колко малко пари е похарчил днес и така за  утре ще има за две вафли ConfusedДругото пък момиченце ходи със скъсани дънки и обувките на сестра си,които свен,че са извехтели до неузнаваемост,но и са и с два номера по-големи.В училището,в което преподавах известно време учителките ми казаха"давай преподавай без учебен план до 7 клас,учи ги както си знаеш,те така и така са си тъпички!"Значи става родители(болшинството)измушляци,които всеки ден си броят стотинките,обличат децата си в дрехи втора употреба и ги учат на ценности тип-баща ти взима толкова,а аз толкова...спести днес 10 стотинки,за да имаш две вафли утре... SickУчители,които са пълни идиоти...Държава,която така се грижи за младежта,че Аз съм Сънчо е 5секунди,а в 20 30 часа всеки делничен ден ги образоват как се режат трупове.Мен наште никога не са ме занимавали с пари и никога не съм си брояла стотинките в училище,нито пък постоянно съм викала"ИСКАМ,ИСКААААМ"(за което съм им безумно благодарна)Днешната младеж в БГ е изпростяла до безумие!И това си е жив факт!Разлика в ценности.За това евалата на мамите,които ще гледат децата си в чужбина!Имат много по-голям шанс за развитие от бедните хлапенца тук,които не само,че не са граждани на света,не само,че ако не ходят на уроци и разчитат само на жалкото училище и един език не могат да научат,но и са рожби на ДУПЕДАВСКА държава!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2006, 15:22 от Bambita

# 50
 • Мнения: 2 757
Да,мъжът ми е българин,аз също-и двамата сме от добрите изключения за които писах по горе,но всеки се хваща за думите ми и натъртва на това,което му бърка в задника.Имам познати в чужбина,идвали са на гости с децата си.Братът на мъжа ми и жена му живеят в Лодон.Имат момченце,което не знае какво е чалга и като идва любимото му е да ми се ФУКА колко нови думички е научил.Тук децата и пак наблягам-БОЛШИНСТВОТО са невероятно материални и този материализъм впоследствие им изиграва много лоша шега.Стават едно стадо диви комплексари,а момиченцата-тъпи курвенца!Единия ми ученик постоянно ме занимава колко му струва чайчето и вафлата в училище и се ФУКА колко малко пари е похарчил днес и така за  утре ще има за две вафли ConfusedДругото пък момиченце ходи със скъсани дънки и обувките на сестра си,които свен,че са извехтели до неузнаваемост,но и са и с два номера по-големи.В училището,в което преподавах известно време учителките ми казаха"давай преподавай без учебен план до 7 клас,учи ги както си знаеш,те така и така са си тъпички!"Значи става родители(болшинството)измушляци,които всеки ден си броят стотинките,обличат децата си в дрехи втора употреба и ги учат на ценности тип-баща ти взима толкова,а аз толкова...спести днес 10 стотинки,за да имаш две вафли утре... SickУчители,които са пълни идиоти...Държава,която така се грижи за младежта,че Аз съм Сънчо е 5секунди,а в 20 30 часа всеки делничен ден ги образоват как се режат трупове.Мен наште никога не са ме занимавали с пари и никога не съм си брояла стотинките в училище,нито пък постоянно съм викала"ИСКАМ,ИСКААААМ"(за което съм им безумно благодарна)Днешната младеш в БГ е изпростяла до безумие!И това си е жив факт!Разлика в ценности.За това евалата на мамите,които ще гледат децата си в чужбина!Имат много по-голям шанс за развитие от бедните хлапенца тук,които не само,че не са граждани на света,не само,че ако не ходят на уроци и разчитат само на жалкото училище и един език не могат да научат,но и са рожби на ДУПЕДАВСКА държава!

Аз те разбирам идеално и те подкрепям. И докато бях в БГ и след като избягах съм на същото мнение като теб. Разликата е, че сега лека полека почвам да осъзнавам ЗАЩО българите сме на това дередже. Видях хората по света какви са, как мислят, как се уважават и толерират и контрастът с българската простотия, нетолерантност, злоба, нападателност, дребнавост и т.н. ми избоде очите. Съгласна съм че българите са дупедавци, не уважават нито себе си нито другите, невъзпитани са и са нагли. Като цяло, но определено НЕ всички. Който не се чувства добре с такива хора или вече се е спасил или работи по въпроса. Познавам и такива, на които уж не им е добре в БГ, мрънкат против всичко. Ама като поседят в чужбина и тук пък съвсем не им харесва, тегли си ги българщината, плюят по всичко чуждоземско и възхваляват българското. Нямам нищо против тези хора, но те просто не стават за емигранти и за всички и най-вече тях самите ще си им е най-добре в БГ. На тези хора единственото, което им харесва в чужбина са по-големите възможности да си купуват дрънкулки - демек - повечето пари тук. Всичко останало не могат да го приемат. Е това са българи до мозъка на костите си и ако някой се чувства такъв го съветвам изобщо да не си мисли за чужбина, да си седи в БГ и да гради родината, че и за там трябват хора. А ние по-различните и непримиримите сме си намерили щастието другаде. Пречех на някои българи в БГ и се надявам, че са щастливи, че вече не съм сред тях. Аз със сигурност съм щастлива от този факт  Peace

# 51
 • Мнения: 948
Предварително се извинявам за това, което ще напиша, защото рядко ми се случва да съм толкова категорична Tired

Не мога да повярвам, че една УЧИТЕЛКА, както се наричаш, може да е толкова неграмотна и ограничена, самовлюбена расистка.  Не ти е проблемът България, и нито Англия, нито Америка ще ти бъдат достоен нов "дом"

Късмет желая на прекрасното ти дете, и може би не е лоша идея да оставиш големите решения на съпругът си

# 52
 • Мнения: 6 167
Това е реалността-гледам го всеки ден тълпите тъпи хлапета,които и името си не могат да напишат правилно и това са уж бъдещето на БГ.Има и изключения,разбира се,но масата sucks.А,за да не си част от масата и детето ти да не се "покварява"от простотията трябва да няма среда... ConfusedИ защо понеже моето дете няма да слуша чалга и няма да е курве да няма среда?Нека не си говорим за БГ младеж и за БГ мъже..Гледам ги всеки ден и ме отвращават!

Bambita много си крайна в изказванията си ! В БГ както и навсякъде по света има всякакви хора. Единиствената разлика е че в БГ ти е много лесно да разпознаваш кои е читав и кой - не. Където и да отидеш ще мине доста време преди да рапочнеш да разпознаваш кои от какво прослоика е...
Мъжа ти не е ли българин, ти каква си???


Да,мъжът ми е българин,аз също-и двамата сме от добрите изключения за които писах по горе,но всеки се хваща за думите ми и натъртва на това,което му бърка в задника.Имам познати в чужбина,идвали са на гости с децата си.Братът на мъжа ми и жена му живеят в Лодон.Имат момченце,което не знае какво е чалга и като идва любимото му е да ми се ФУКА колко нови думички е научил.Тук децата и пак наблягам-БОЛШИНСТВОТО са невероятно материални и този материализъм впоследствие им изиграва много лоша шега.Стават едно стадо диви комплексари,а момиченцата-тъпи курвенца!Единия ми ученик постоянно ме занимава колко му струва чайчето и вафлата в училище и се ФУКА колко малко пари е похарчил днес и така за  утре ще има за две вафли ConfusedДругото пък момиченце ходи със скъсани дънки и обувките на сестра си,които свен,че са извехтели до неузнаваемост,но и са и с два номера по-големи.В училището,в което преподавах известно време учителките ми казаха"давай преподавай без учебен план до 7 клас,учи ги както си знаеш,те така и така са си тъпички!"Значи става родители(болшинството)измушляци,които всеки ден си броят стотинките,обличат децата си в дрехи втора употреба и ги учат на ценности тип-баща ти взима толкова,а аз толкова...спести днес 10 стотинки,за да имаш две вафли утре... SickУчители,които са пълни идиоти...Държава,която така се грижи за младежта,че Аз съм Сънчо е 5секунди,а в 20 30 часа всеки делничен ден ги образоват как се режат трупове.Мен наште никога не са ме занимавали с пари и никога не съм си брояла стотинките в училище,нито пък постоянно съм викала"ИСКАМ,ИСКААААМ"(за което съм им безумно благодарна)Днешната младеш в БГ е изпростяла до безумие!И това си е жив факт!Разлика в ценности.За това евалата на мамите,които ще гледат децата си в чужбина!Имат много по-голям шанс за развитие от бедните хлапенца тук,които не само,че не са граждани на света,не само,че ако не ходят на уроци и разчитат само на жалкото училище и един език не могат да научат,но и са рожби на ДУПЕДАВСКА държава!

въпреки резкия  тон и думи, които не съм свикнала да чета намирам много истини в горния постинг.

за съжаление съм наблюдавала част от гореописаните неща при тинейджъри, с които аз съм работила - все умни деца, мотивирани... но чалгата и мизерията им е промила мозъците.
работила съм и с деца от Дрита и от Американския колеж в Симеоново - те са съвсем , ама съвсем друга опера - само че нали се сещате, какво им се случва след абитуриентския бал - напускат БГ.
мисля, обаче, че ако родителите много настояват ще измъкнат детето от тия влияния.
с цената на това да е отхвърлено и задръстено в очите на връстниците си.
не знам дали се разбира какво искам да кажа.
незнам дали в други държави е така... всяко стадо си има мърша.
кофтито е , когато мършата е повече от читавото.
и ако видя такава среда за детето си - ще драпам да го измъкна.
това е истината.

# 53
 • Мнения: 3 453
Какъв рязък тон,той е направо хамалски Naughty,Не бързай да се наричаш изключение,защото целиш точно представителната извадка ,която не можеш да понасяш.И как е възможно да говориш с такова презрение за учениците си,от вулгарния ти изказ не ми стана ясно за момиченцето с протритите обувки,явно родителите му нямат пари за нови,но са направили всичко възможно да му плащат за уроци,намерили при кого. StopПочни да учиш английска филология и тогава давай уроци,това не е като да продаваш карантия,за него се учи и е призвание,но пак е показателно за типичната родна деиствителност,всеки е специалист по всичко...

# 54
 • Мнения: 924
Върви Бамбита, върви, колкото повече като теб и Никифин напуснат страната, по-добре. Как ли възпитаваш детето с тази злоба и каруцарски език. И бъди благодарна на родителите, които отделят от залъка си да плащат уроци на децата си, а децата се радват на 1 вафла.
И ако отидеш в Щатите внимавай с изрази като смотан негър. Там няма да ти се размине.

# 55
Върви Бамбита, върви, колкото повече като теб и Никифин напуснат страната, по-добре. Как ли възпитаваш детето с тази злоба и каруцарски език. И бъди благодарна на родителите, които отделят от залъка си да плащат уроци на децата си, а децата се радват на 1 вафла.
И ако отидеш в Щатите внимавай с изрази като смотан негър. Там няма да ти се размине.

Това не е злоба,казвам нещата в прав текст,но малко хора го умеят!За какво изобщо говориш?Супер е,че детето ходи скъсано,за да може да знае език?Какъв скъсан патриотизъм само!!!Е,не,няма да бъда БЪДА патриот за сметка на детето си!

# 56
 • Мнения: 3 161
..... Другото пък момиченце ходи със скъсани дънки и обувките на сестра си,които свен,че са извехтели до неузнаваемост,но и са и с два номера по-големи.

Леле, това нещастно дете няма пари за нови дрехи и обувки, а родителите му отделят за уроци при такава учителка, само дето ако знаеха какви ги дроби тук, отдавна да са го спрели от уроци... И ти за учителка се спрягаш! Ужас просто. Виж си езика, виж си културата. "Задници", "курвета", "идиоти". Виж как неграмотно си си формулирала заглавието даже: "всичко,както най мразя". Явно си от грешките на българската образователна система, па макар и от елитна гимназия. Детето на брата на мъжа й се ФУКАЛО колко думички на английски е научило. Евала просто. И моето, дето още няма 3 г, е научило доста английски думички, за българските да не говорим, защото аз му говоря на български, ама не би му и хрумнало да се фука с това. И независимо дали ми харесва или не тукашната действителност, никога не бих го научила да се срамува от нея и да я плюе, както ти ще научиш твоето.

# 57
 • Мнения: 3 453
Зловонията,които лееш нямат нищо общо с изказванията в прав текст(то и за тях се иска малко интелигентност),но пък са много показателни за ценностите,които се биеш в гърдите,че имаш:на една ръка разстояние от"изпростелите до безумие". Stop

# 58
 • в едно миланско село
 • Мнения: 4 053
въпреки резкия  тон и думи, които не съм свикнала да чета намирам много истини в горния постинг.

за съжаление съм наблюдавала част от гореописаните неща при тинейджъри, с които аз съм работила - все умни деца, мотивирани... но чалгата и мизерията им е промила мозъците.
работила съм и с деца от Дрита и от Американския колеж в Симеоново - те са съвсем , ама съвсем друга опера - само че нали се сещате, какво им се случва след абитуриентския бал - напускат БГ.
мисля, обаче, че ако родителите много настояват ще измъкнат детето от тия влияния.
с цената на това да е отхвърлено и задръстено в очите на връстниците си.
не знам дали се разбира какво искам да кажа.
незнам дали в други държави е така... всяко стадо си има мърша.
кофтито е , когато мършата е повече от читавото.
и ако видя такава среда за детето си - ще драпам да го измъкна.
това е истината.


Лени, да се зака4а за малко за теб... и аз без да оправдавам тона (ама пък моми4ето си казва нейната истина, не виждам за какво толкова я критикуваме... аз ли4но разбирам какво я е докарало до тези мисли, т.е., хайде да не се лъжем, вси4ки разбираме, но по една или друга при4ина не искаме да си го признаем).

Та мисълта ми беШе... и миналата година и тази имах пряк контакт с 9 годиШно българско мом4енце от много добро, много богато и много изу4ено ПРИЯТЕЛСКО семейство. Ами с цялата ми оби4 към приятелката ми и към "ценностите", с които го възпитава, аз, майка на 2 моми4ета благодарих и Ще продължа да го правя, 4е двете ми моми4ета няма да имат наоколо си такива лигави, претенциозни, празни, т.е. пълни със себе си, сополанковци.

Ах, и тоя род изказвания не са рядкост в България. ПРиятелката ми съЩо сподели, 4е много се притеснявала как някое курве Щяло да завърти един ден главата на милото и възпитано и 4увствително 4едо...

# 59
на една ръка разстояние от"изпростелите до безумие". Stop

Точно понеже наистина сте толкова опасно близо ignore2Лайте си,прповядвайте си извратения патриотизъм...Аз казах каквото имах,съжалявам,ако някой от вас е видял в думите ми своето дете!Който,както си го направи!За пореден път се убедих колко проста сган са българите Rolling Eyes Ай със здраве!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт