Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • софия
  • Мнения: 556
А недей така...другите от къде ще знаят, да не би да го видят как си топи чушката в манджата, а? Ако е така е грубо от негова страна, ако ли пък оная другата се похвали - ти гордо разправяй че тя нарочно така вика щото той не й е бутнал.

# 31
  • в ябълковата градина
  • Мнения: 1 664
Виж, най-човешкото е да се греши. Няма непоправими неща. Достойно и щедро е да простиш. Дори и той да ти е изневерил, ако е било една изневяра, продължете напред. Само заради това не си струва да си разбивате живота и семейството. Най-щастливите хора са тези, които имат къса памет, тези, които забравят! Желая ти спокойствие и кураж!

# 32
  • Мнения: 2 211
Хората винаги говорят. Дали, защото са ти сложили рога, дали защото си простряла прането накриво - все ще говорят! Аз не плащам данък обществено мнение, защото никой нищо не ми е дал, че да се съобразявам. Съобразявам се с близките си. bouquet
Има такива дето все ще намерят какво да кажат по твой адрес. Не бива да се обръща внимание, защото ако разберат, че ти пука ги стимулираш да ровят още повече.

Общи условия

Активация на акаунт