Суров морков

  • 985
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 27 524
Каротинът в моркова се нуждае от мазнина, за да премине през чревната стена, права си  Peace

Каротиноидите стават достъпни след сваряване  Peace

Затова морковът се консумира предимно със зехтин и сварен или поне на пара  Peace Суров е както казваш, като сенце  Grinning

# 16
  • Мнения: 7 640
в моркова няма вит А, а бета каротин, както казва Блонди.

# 17
  • Мнения: 27 524
в моркова няма вит А, а бета каротин, както казва Блонди.

Така е  Peace  За да се превърне бетакаротинът във вит А  е нужен вит Е, който пък се съдържа в растителните масла  Simple Smile След това са нужни желязо, цинк и хормони на щитовидната жлеза. Дори един прост морков от колко много обработка се нуждае  Wink

Общи условия

Активация на акаунт