Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 684
Мами я кажете от кога започнахте да давате супа за вечеря?По колко да и давам?Аз и давам адаптирано мляко с бисквита за куска непосредствено преди лягане.Може ли преди млякото да и дам супата или трябва по рано?
Струва ми се че млякото не я засища,въпреки че не го изпива винаги цялото.Буди се сутрин в 6-6.30ч. и си мисля че е от глад

# 1
  • Мнения: 5 500
От 7-мия месец давам супа - зеленчукова със сухар в 8 часа вечерта, това е последното ядене за деня.

# 2
  • Мнения: 3 479
Малко след като навърши годинка Матей мина на режим с вечеря. В повечето случаи се стремя да давам постно зеленчуково ястие, почти без хляб. Нещо не съм фен на супата с хляб. То детето само ще ти покаже кога е готово за вечеря. Синът ми изяжда ок 150 - 180 г ядене около 19-19.30 и после като го слагам да спи към 21 ч изпива ок. 150 мл мляко (понякога и по - малко).

# 3
  • Мнения: 1 734
Само да попитам - щом захраните детето със супа за вечеря, сутринта кога му е първото ядене? Измества ли се или си остава както е било до сега?

# 4
  • Мнения: 684
Благодаря за отговорите.Аз ще започна с малко супа и пост.ще я увеличавам,но може би ще трябва да я давам по-рано от 8ч.а млякото към 9ч.преди лягането.Ние закусваме към 8 обядваме в 13, сл.закуска в 17 и  мляко в 20.30ч.Сега ще видим кога ще вмествам супата:-)

Общи условия

Активация на акаунт