Как се разрежда оризова каша с Фризовом?

  • 614
  • 5
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 423
Четох и не разбрах нещо, всички, които разреждат пюрета или каши с АМ го правят с обикновенно АМ, ако аз трябва да разреждам с тази боза Фризовом как да го правя - то е толкова гъсто Confused

# 1
  • Мнения: 3 042
 Предполагам става дума за безмлечна каша.
Приготвяш си необходимото количество Фризовом и към него добавяш сухото вещество на кашата. Ако ти се струва, че ще стане много гъста консистенцията може да сложиш по-малко каша.

# 2
  • UK/София
  • Мнения: 7 681
Аз винаги я правих по обратният начин на Руби.Към сухото вещество добавях млякото, като слагах необходимото количество за възръстта каша.На око преценявах дали е достатъчна рядка за консумация консистенция.

# 3
  • На погрешната планета
  • Мнения: 2 762
Предполагам става дума за безмлечна каша.
Приготвяш си необходимото количество Фризовом и към него добавяш сухото вещество на кашата. Ако ти се струва, че ще стане много гъста консистенцията може да сложиш по-малко каша.
Точно така правех и аз Peace.

# 4
  • Мнения: 532
И аз разреждам с Фризовом,но го правя с по-малко количество мляко.Например:на 150 мл. вода слагаш 3-4 лъжици.А най-добре си взимаш млечна каша и разреждаш само с вода.Аз ползвам на Милупа и си е супер.

# 5
  • Мнения: X
Аз ползвах само млечни каши! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт