Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 окт. 2006, 10:08 ч.

Караница с друга майка в детската градина

 • 1 383
 • 25
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 2 619
Незнам......мисля, че бих го обърнала на шега ........но може и да се развикам.........понякога ми писва от идиоти
И аз така си мисля.

# 16
 • Мнения: 5 877
Не съм казала, че е досадна. Опитах се да те успокоя (че не е голям проблем, да не се шашкаш) и да дам решение (калцуни). Ако намирах темата за досадна, наистина нямаше да пиша.
Хайде, лека седмица и не се засягай толкова лесно.

# 17
 • София
 • Мнения: 9 379
Не е конкретно по темата, но не разбирам това, че родителите не могат да влизат. И никога няма да го разбера. Искам да знам в каква обстановка прекарва деня си детето ми.
Ако си събуеш обувките не мисля,че някой ще има против.Смятам,че не е редно да се влиза с обувки в помешенията ,където минават децата.После ще вкарат мръсотията в креватчето.Анда е дала решения,не вярвам някой да те спре,щом искаш да влвзеш в стаята на детето.Ако ти откажат достъп въпреки взетите мерки за хигиена,тогава имаш право да настояваш.

# 18
 • Мнения: 128
Не съм казала, че е досадна. Опитах се да те успокоя (че не е голям проблем, да не се шашкаш) и да дам решение (калцуни). Ако намирах темата за досадна, наистина нямаше да пиша.
Хайде, лека седмица и не се засягай толкова лесно.
Анда,благодаря и извинявай- просто наистина ми прозвуча малко незаинтересовано.
Още веднъж да подчертая, че наистина нямам против- още по-малко и желание да нарушавам правилата в детската градина и приемам всякаква критика от персонала. А от другите майки мога да приема просто учтиви забележки, не и тарторски тон-това смятам, че може да го прави  само в собствения си дом. Тя наистина ме изкара от нерви.
Хайде, и на тебе лека седмица.

# 19
 • София
 • Мнения: 18 089
Ами да си кажа честно зависи как съм се събудила Blush По принцип гледам да не съм излишно конфликтна - да си пестя нервите, не за друго...Но понякога и на мене ми избива чевията и после ми е криво, че съм крещяла като простачка #Cussing out
Карай да върви, не го мисли повече, на всеки се случва да си изпусне нервите. Загубеняци около нас - дал Господ. Ако тръгнеш с всекиго да се караш, защото се е държал идиотски с тебе, по цял ден ще си ходиш ядосана. Няма смисъл просто Peace

# 20
 • Мнения: 2 556
Аз да си призная, в детската градина съм по-ниска от тревата образно казано. По принцип лесно се паля и затова там винаги внимавам и съответно минавам за страшно кротка и разбрана. На една родителска среща една майка изтърси невероятен бисер, за който ако бяхме просто в компания някъде, грам не бих си затраяла, но в случая не реагирах. Просто ми е неприятна идеята за какъвто и да е конфликт или напрежение в детската градина. И с учителките сме в перфектни отноишения.

Единствения случай, в който се разправях беше, когато в градината имаше шарка, аз бях бременна и никой не беше ме предупредил, защото то било в съседната група, а не в нашата. Е, че и сина ми я изкара после е ясно...

# 21
 • Мнения: 2 700
Попадала съм в подобна ситуация (беше забранено влизането) и съм влизала без да се съобразявам с който и да било, но и без да го коментирам - като паметник. За да не се влиза в нашата градина трябваше децата да се събличат в коридора, точно до входната врата (на непрекъснато течение). Било нареждане на директорката - добре. Другите родители спазвали - добре. Принудиха се да затворят този вход на градината, да се влиза от другия и тогава и аз кротнах. Събличах я в коридора (говоря за зимните месеци, когато космонавти и т.н. трудно се свалят от самото дете), подавах й ги и не влизах в прдверието с шкафчетата.
Може да съм от скандалния тип хора, но не обичам да си оставам магарето в калта.

# 22
 • София
 • Мнения: 4 813
Но кажи ми, ако друга майка започва от вратата да се кара с теб ти какво би отговорила-ох, извинете много съжалявам. Ти вече си поставен в ситуация на самозащита-какво послание би изпратила към детето си.

какво ще кажеш за следното послание: "независимо какво се случва около теб и как се държат другите хора, ти можеш да продължаваш да се държиш възпитано и да избягваш конфликтите".

# 23
 • Кори Селести
 • Мнения: 5 545
За основателно недоволните хора от детските градини, които имат конкретни оплаквания и предложения - ето една възможност да си кажат мнението.

# 24
 • Мнения: 603
Простотия на всяка крачка, бих се въздържала от скандала ... ако мога.
А това за влизането и излизането - мисля, че тр да има ясни, точни правила, които удовлетворяват всички страни и решават текущите проблеми.
И при нас правилата са странни: например един ден с учудване научих, че не тр да ползваме /за детето, не за мен/ тоалетната в съблекалнята, защото била за персонала. За децата били тоалетните в предверието, където по принцип не би трябвало да влизам /аз вилизам, ако не е заключено, де/ Въпросното предверие понякога е заключено, т. е или трябва да изпикая детето в забранената тоалетна, или тр да наруша неприкосновенноста на другото помещение /абе Параграф 22/, а забравих ... има и друг вариант - да оставя детето да си се изпикае в гащите ooooh!

# 25
 • Мнения: 105
И в нашата градина е така с по - големите деца от горния етаж. Карат ги да се събуват на самия вход  да си носят обувките в ръка, и сами да се качват.

Общи условия

Активация на акаунт