С какво да продължа - тиква или круша?

  • 1 009
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Мнения: 7 640
Което и да въведеш няма да сгрешиш.

първо едното, после и другото. За алергични към круши и тикви не съм чула, може и да има Laughing

# 17
  • София
  • Мнения: 1 750
За тиквата съм чела, че съдържа хистамин и затова е по-добре да се въвежда в по-късен етап.

# 18
  • София
  • Мнения: 5 604
Тиквата най-много ни помага! Направо безотказно

# 19
  • Мнения: X
Това, че си сменила млякото изобщо не е добра идея. Рядко проблемите са от самото мляко и често засилват стомащните неразположения.

За разхлабване най-добре дай прясно изцеден сок /4-5 ч. лъжички/ от круша. Направо е, като бързия шприц.
Иначе е по-добре да продължиш с тиква, тя също разхлабва, понякога по-добре от крушата, но като цяло плодовите пюрета не са добро начало на захранването, защото често после отказват зеленчуковите и месните, защото харесват само сладкия вкус. Та опитай с някаква комбинация тиква+картоф/морков. Плодово-зеленчуковите комбинации са най-добрият вариант.

Последна редакция: пн, 06 ное 2006, 13:12 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт