Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 ян. 2005, 11:09 ч.

Пилешко месо

  • 1 179
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 3 452
Добре де, аз домашно пиле не мога да намеря. Какво ще стане ако дам магазинерско, охладено Wink ?! Само не съм решила на коя фирма да е горкото хвъркато Thinking .

Иначе по темата: първият бульон го направих от един фенер. Близо до нас е цехът на "Happy", кудето приготвят техните мръвки и там продаваха супер фенери с много месо.....Сварих всичко заедно (кости, кожи, месо, имаше и мъничко дреболии), варих около час май, прецедих през тензух и замразих на кубчета. Така вече 3-4 пъти слагам в зеленчуковото пюре и се яде с апетит!!!
Мръвката също смятам да я варя заедно с кожа и кокали и после да почиствам. Но смятам да давам и бяло и тъмно месо.

# 16
  • София
  • Мнения: 2 203
Цитат на: cheta
Цитат на: anezinis
чудесно е , че си намерила домашно пиле Simple Smile не се притеснявай да го вариш цяло, стига да даваш на бебче само бяло месо(мое мнение е това) Confused

Защо само бяло????


Между другото, съдържанието на желязо е по-богато именно в тъмното месо от бутчетата и изобщо в червеното месо.

# 17
  • Мнения: 3 452
Цитат на: Iva_D
Цитат на: cheta
Цитат на: anezinis
чудесно е , че си намерила домашно пиле Simple Smile не се притеснявай да го вариш цяло, стига да даваш на бебче само бяло месо(мое мнение е това) Confused

Защо само бяло????


Между другото, съдържанието на желязо е по-богато именно в тъмното месо от бутчетата и изобщо в червеното месо.


щом казваш, значи е така Simple Smile
а на мен дори тъмното ми е по-вкусно от бялото, което е и доста сухо......

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт