Момичета, имам нужда от вашето мнение, относно следната ситуация:

Четвъртък (13. 01) следобед - две чертички на теста за бременност.
Петък следобед - поява на много оскъдно кафеникаво зацапване (нямаше как да хукна веднага към лекар, понеже бях сама с Ивана, тя спеше, а и освен това зная, че подобно течение може да се появи около датата на очакваната менструация).
Събота сутринта - увеличено, но все още много слабо кървене (все още кафеникаво). Хуквам към спешния на Св. София. Там - 500 Е Pregnyl в дупето и указания за незабавно пристигане в болницата ако кървенето се увеличи, стане червено или се появят болки. Изписаха ми и папаверин. В спешния нямаше ехограф, та доктора ми обясни, че първата ми работа в понеделник трябва да е ехографски преглед (не, че не си го знаех). В събота вечерта (явно след Прегнил-а) течението почти спира, а в неделята изобщо го няма.
Днес сутринта - ехографски преглед - в матката няма нищо. Личи удебелената лигавица, но не става ясно, дали предстои имплантация или яйцето вече е изхвърлено. Направиха ми и кръвен тест, но резултатите ще станат следобед.
Според датата на последната менструация, би трябвало да съм в края на пета седмица.
Шест месеца преди да забременея с Ива, имам спонтанен аборт в 6-та седмица

Въпросът ми към вас е: случвало ли се е на някоя от вас, след подобно начало на бременността, въпреки наличие на подобни проблеми, да износи и да роди здраво бебе?


Много, ама много ми е криво...