Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори

Анкета

За или против на ваксинирането на децата

Опции:

* Гласуването приключено: сб, 22 яну 2005, 13:34

# 45
 • The new Earth
 • Мнения: 1 941
Цитат на: sunny_zt
Този д-р Гълъбов не е ли хомеопат? Това обяснява невероятно глупавата и невярна статия, боже има ли хора, които да са толкова наивни и да се връзват на всичко, което хрумне на такива хора?

Виж сега,sunny_zt,аз може да съм всякаква,но в никакъв случай не съм "толкова наивна",а пък да не говорим,че изобщо не се връзвам на "всичко, което хрумне на такива хора".Връзвам се изключително на собствения си опит,гарниран със знания,придобити,благодарение на доста болка.Прекалено много съм писала по темата,написах го и по-горе.Лично на теб също бях обяснила преди време по повод хомеопатията.Разбира се ,че Гълъбов е хомеопат и никой не го крие.Но хомеопатията идва вследствие,човека си е правоспособен лекар преди всичко друго,но проумял гнилостта в сегашната медицинска политика и етика.Не очакваш някой,който си вади хляба от предписване на лекарства ,да пикае срещу вятъра,нали?!Колкото и на някои да им се иска,засега се задоволяват с това да предупреждават само най-близките си.
Изобщо не искам да се заяждам с теб,но сигурно сто пъти повторих защо хомеопатията е толкова важна за мен и какво щастие е че я открих и разбрах,защото в противен случай детенцето ми сега може би нямаше да е между живите.Това го знаят всички,които следяха развитието му от раждането.
Да те питам и аз подобно:А ти защо така наивно вярваш на всичко,което докторите ти казват?Или си мислиш,че са много загрижени за теб...
Монетата има две страни и аз държа всеки да бъде запознат не само с ползите(които тепърва ще се доказва,че не са изобщо много) от ваксините,но и с вредите от тях.И всеки да има право на избор за себе си и за своето дете.Което право в момента е отнето на хората.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!отвратително звучи дори...Някой си,някъде е решил съдбата на детето ми още преди да се роди,а когато настъпят усложнения след такива задължителности,НИКОГА НИКОЙ не е виновен. #2gunfire

# 46
 • София
 • Мнения: 1 842
Отговорих да, но си признавам, че нямам достатъчно инфо да кажа не.
За всеки случа мисля, че ровечето родители са твърди поддръжници на имунизациите, до момента в който, не дай си боже, след ваксината минават в тия малки приценти, в които нещата се объркват и детето става, я инвалид, я... Да не дава Господ подобни нещастия никому! Гадното, че лекарите дори не те запознават с възможните "странични ефекти" и рискове от имунизациите. Чувала съм истории на подобни почернени семейства. На мой близък познат след ваксинация на двете му племенничета /близначета/, едното не е вече между нас, всичка станало за часове. За жалост има и доста такива случаи, за които знаем малко.

# 47
 • Мнения: 3 146
Според мен рискът , ако не го ваксинираш, е много по-голям, да не кажа 100 %.

# 48
 • Мнения: 910
Принципно съм 'за'. Но като гледах вчера един репортаж, в който майката твърдеше, че детенцето и е увредено перманентно от ваксина като бебе, и като гледах и детето, вече на 18 години, но напълно малоумно, направо тръпки ме побиха.

# 49
 • Мнения: 2 596
Аз съм против!!! Но няма как имунизирам си детето и се моля нищо да не го пипне. Ето ви една статия за ваксините от:

"СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ ЗДРАВЕТО"
Д-Р АТАНАС ГЪЛЪБОВ
(род. 1962г., хомеопат)

ВАКСИНИ (В.)  И ИМУНИЗАЦИИ (И.)

Ефикасността им е мит.
Епидемиите следват цикли, които не се влияят от имунизирането (И.).
75% от заболелите от дребна шарка през 1989г. са били ваксинирани. Освен това дребната шарка е обикновена болест и не изисква В. За много други болести този % е около 50 (50% от ваксинираните все пак са се разболяли).
В. не предпазват, а повишават риска и дори самите те могат да предизвикат епидемии.
Заболеваемостта рязко скача след В. Вредата е явна, но статистиките се манипулират. Променят се и дефинициите за "разболял се" и за "епидемия", предефинират се/кръщават се някои елементи от болестта като други болести. Усложнения и смъртни случаи  след В. се класифицират в друга категория. Резултатът от аутопсиите се фалшифицира, истината се потулва.
В. не създава траен имунитет, какъвто е резултатът от естествено прекараното заболяване.
В. лъже тялото да създаде антитела, но това е само един от аспектите на комплексния имунен отговор и не е сигурен крайният резултат.
Имунитет, изграден след изкарана болест, е сложно явление, включващо много органи и системи и не може да се наподоби само чрез изкуствено стимулиране образуването на антитела.
След В. понякога имунитетът може да нарасне, но цялостният имунен отговор може да се влоши значително и организмът да стане податлив на много повече инфекции.
След И. децата започват често да боледуват, появяват се хронични заболявания.
В. не имунизират достатъчно ефективно, а сенсибилизират - организмът става по-чувствителен (по-приемлив) към конкретната болест, както и към други болести.
Имунната система разпознава своето от чуждото. Но В. се вкарва директно в кръвта и така тялото няма възможност да реагира и да се защити по нормалния и ефективен за него начин, а вирусите имат пряк достъп до вътрешните органи, клетки и тъкани. Това обърква имунната система. Тя вече не може да разпознава кое е "свое" и кое - "чуждо". Остават 2 възможности:
- Организмът да занижи защитните си сили (да толерира чуждото като свое) и да стане по-податлив на инфекции, или
- Тялото да атакува собствените си клетки и тъкани, което води до автоимунни заболявания.
След В. настъпват (често невидими) хронични имунологични и неврологични проблеми, така че втората и третата доза В. отключват заболяването. След началото на В. зачестяват рязко следните болести: алергия, автоимунни и хронични заболявания, атрофия на тимусната жлеза, която е важен елемент от имунната система.
Извод: Трябва да повишаваме имунната защита на организма чрез природни методи, а не чрез вкарване на патогенен щам в здрав човек, който може да е напълно невъзприемчив към тази болест.
Хигиена, хранене и стрес са имуномодулатори. Повечето болести са резултат от замърсена физическа, политическа, икономическа, обществена, семейна, индивидуална психологическа среда. Проблемът изобщо не е чисто медицински.
Имунната система на детето се формира и чрез кърмата на майката - за всички болести, които майката е преболедувала или е наследила имунизация. Ето защо кърмените деца боледуват по-рядко и по-леко. Детето постепенно реагира на бактерии по кожата, дихателния път, червата, на вируси, паразити, и така имунната му система укрепва. Ако детето се гледа "в клетка" имунната му система остава слаба. Потискането на отговора на имунната система на типични детски болести не позволява нормалното развитие на защитните механизми на децата, и после те имат по-тежки, хронични проблеми. Например противо-температурните лекарства удължават боледуването и възникват усложнения. Най-бързо се оправят децата когато болестта е оставена на своето естествено развитие.
Във всеки човек има различни патогенни микроорганизми, но болест възниква едва след психически стрес - организмът отслабва и болестотворните бактерии преодоляват защитата му и се развиват свободно.
Ако имунната система не се упражнява чрез срещата си с различни антигени, тя постепенно отслабва. Детските болести са полезни - защитната система на организма се развива правилно, докато И. нарушават този процес.
Болестите пречистват организма и той си оправя и други проблеми, освен конкретното заболяване.
Колкото повече потискаме работата на имунната система чрез лекарства и В., толкова по-сериозни са следващите му заболявания.
В. може да доведе до развитие на "бавни" вируси и съответно - до хронични заболявания. Ненужното прилагане на антибиотици и кортикостероиди допълнително утежнява положението.
Най-добре е детето да преодолява болестите си със собствените си сили.. Така то става устойчиво за цял живот. Естествено-придобитият имунитет е много по-съвършен. Детските болести са абсолютно необходими за развитието на имунната система.
В. разболяват, а не защитават. Те са глупост, базирана върху страха от болести. На туй отгоре лекарите не дават или и те нямат информация как наистина да се предпазим от тези заболявания.
В. е измама и икономическа конспирация.
И. рушат генетично придобитата имунна компетентност на човешката раса и самата биологична цялостност на човечеството.
Например епидемиите от чума се дължат на силен спад на психическото състояние на хората - обзема ги отчаяние и те се предават, като по този начин губят (деактивират) своите защитни сили. Който не се е отчаял се е излекувал.
Единствената безопасна В. е тази, която никога не е слагана. Детските В. носят повече вреда, отколкото полза. В. водят до енцефалит (възпаление на главния мозък). Вие решавате дали да В. децата си.
Само 10% от хората докладват за страничните ефекти от В. През 1986г. се създава "Програма за компенсиране на щетите от В." (VICP), която вече е изплатила > 1млрд.$ за увреждане и смърт от В., и има заведени още хиляди съдебни дела. Но на обществеността се внушава, че ползите от В. превишават рисковете. Хората се В. главно под натиск и поради умело насаждане на страх от определени болести - създава се впечатление за неотложност на ситуацията.
Поддържа се прилагането на дадена В. дори когато многократно е била дискретирана, и се заглушава всячески гласът на образованите и разумни инакомислещи.
Създаден е митът за "страшните" детски болести, които всъщност са съвсем невинни и полезни за развитието на имунната система. Чрез В. в оформящия се детски организъм се вкарват токсични коктейли. Смъртността от И. на децата в САЩ е 10 пъти по-голяма от смъртността от самите заболявания. В старите учебници детските болести са описани като доброкачествени, а в новите - като опасни и изискващи В.
Бълват се все нови В. (просто бизнес) и никой не изследва страничните ефекти, статистиката и алтернативните методи. Така джобът на М. се пълни за сметка на здравето на хората и на влошаващия се генофонд на човечеството.
Често самата В. отключва заболяването. На някои В. пише, че са заразни до 1 месец след инжектирането. Децата на ваксинирани майки боледуват по-често от болестите, за които майката е В. Явно е че при ваксинирана майка, на детето не се предава никаква защита.
Ежегодните противогрипни В. са най-големият фарс. Естественото прекарване на грип води до изработване на трайна имунна защита срещи този и подобни на него вируси.
Ваксината против рубеола спомага за артрит и болки в ставите.
В. против заушка (паротит) при деца протича доброкачествено, но при младежи и възрастни може да доведе до възпаление на тестиси/яйчници и дори до смърт.
Комбинираната В. морбили-заушка-рубеола  глухота и др.
Една от най-токсчните и опасни В. е дифтерия-тетанус-коклюш(магарешка кашлица)  мозъчни увреждания + детска смъртност. "Не бих дал това дори на своето куче" - американски лекар. Една от 750 И. води до трайни увреждания.
Хепатит-В - от него боледуват наркомани, хомосексуалисти, така че И. на бебетата през първите 24 часа от живота им, както и на 1-я и на 6-тия  месец са напълно излишни. Тази В. се отглежда в яйчниците на китайски хамстери  може да увреди плода, зрението, ставите, паметта и репродуктивните възможности. Може да демиелинизира (разлага миелиновата обвивка на невроните), разстройва умственото развитие на детето, аутизъм, забавено развитие, диабет, астма, зрение, слух, проблеми в поведението, неврологични увреждания, хронични заболявания. Тази В. е насилие спрямо развиващата се имунна система на новороденото. И резултатът е - децата заболяват все по-често, 3 пъти по-често. Е, ще защитаваме ли конвенционалната имунизационна философия или ще отстояваме смело здравето и благополучието на децата ни?
В. против едра шарка (вариола) води след време до възникване на епидемии с много висока смъртност. Тази В. има мутагенен ефект върху човешките хромозоми  податливост на туберкулоза (поради силно отслабена имунна система).
Когато даден вирус циркулира с години всред дадена популация - се развива колективен имунитет и заболяването притича все по-леко. Освен това вирусите лесно мутират, а и се разпространяват и в животни, докато В. не дават траен ефект  В. са безсмислени.
Епидемиолозите трябва да целят не В., а подобряване качеството на живота.
Още преди 1 век хомеопатията предлага превантивни средства при различни инфекциозни заболявания, и тези средства нямат странични ефекти.
Задължителното В. е медицински геноцид. Да приемаш в тялото си ваксини, направени от болна тъкан и болна кръв е насилие над Божествения закон и в много по-голяма степен е причина за възникване на болест, отколкото за лечение. Чрез В. замърсявате невинната плът на вашите деца и компрометирате здравето им, след което ги пращате в училище, за да продължи там разрушаването на тялото, ума и духа.
Днес почти всички заболявания (на тялото и ума) са резултат от Ф.(фармацевтиката). Много "свободни" страни са подложени на М. диктатура и хората в тях са все повече болни. Страна направила В. задължително не е свободна, това е страна от зомби правещи това, за което ги принуждават чрез заплахи корпорациите, които чрез тях трупат печалби. Всички В. трябва да бъдат прекратени и всички жертви да бъдат компенсирани. Вместо да лекува, ортодоксалната М. сътворява все повече и все по-ужасни болести.
Няма нито 1 доказателство, че В. някога са предотвратили някое заболяване.
Деспотичната задължителност на В., въвеждана от правителствата ръка за ръка с М., е историческа трагедия.
Всяка В. съдържа вредни за здравето вещества, които са най-малкото алергени за човешкия организъм.
Вирусите прехвърлят генетична информация (РНК или ДНК) от болния в здравия организъм и части от генома на човека могат да се изменят. Съществуват "скачащи гени" - ретротранспозони  = подвижни генетични частици, които съществуват в различните видове животни. Те лесно се рекомбинират с ДНК-фрагменти от вируси във хора и животни, и образуват нови хибридни ДНК-молекули.  Вирусите са генетични послания, които могат да препрограмират човешките клетки. Ваксините са си чисто биоинженерство, практикувано при ваксинирането. Ваксините предизвикват генна мутация или могат да остават задълго латентни и при стрес или заболяване да предизвикват автоимунен процес. Няма нищо здравословно в тези адски коктейли.
Ваксините могат да са заразени и с животински вируси, след като ги отглеждат в животни.  По-късно се развиват допълнителни болести. Комбинираните В. дават възможност на различните вируси в тях да се рекомбинират и да дават нов щам. Вирусите от В. могат да се рекомбинират и с различни други вируси в човека. Така възникват нови патогенни организми. Някои вируси от В. мутират във вирулентни (отровни, болестотворни) форми. Вирус от В. може да персистира (да продължи да живее) с години, преди да се прояви.
"Луда крава" = болест на Кройцфелд-Якоб - бавно се разрушава нервната система.
Всяко американско дете още до започване на училище вече е получило 33 дози от 10 вида В.           И в България ситуацията не е много по-различна.
Някои В. водят до диабет чрез разрушаване на клетките на Лангерансовите острови в панкреаса и чрез автоимунен процес.
Диабетът (в САЩ) е втората причина за слепота, седмата - за смърт, и основна причина за бъбречна недостатъчност.
Хората от различните раси и култури реагират различно на В. Например 50% от аборигените в Австралия умират след В. поради недостиг на витамин С. Следователно за да се спрат епидемиите трябва да се подобрят условията на живот, а не хората да се В.
Дислексия = лоша способност за четене = аутизъм = неврологично увреждане. Първите случаи възникват след въвеждане на масовите И. в САЩ. В момента в Йоркшир, Англия 1 на 60 деца развива аутизъм.
И. води до развитие на социопатни личности. Това е така, защото И. водят до увреждане на мозъка (разрушава се миелиновата обвивка на невроните). Така възникват енцефалит и поведенчески проблеми. Според това какви части от мозъка се засягат клиничната картина е доста разнообразна = сума от психически и физически отклонения, които могат да се проявят след години. Умствените способности (особено математическите) на учениците в САЩ спадат, и се правят все по-лесни изпитни тестове за да не се закрият училищата. Възниква "синдром на дефицит на внимание с хиперактивност" = разсеяни, нетърпеливи, липса на морален самоконтрол, несръчност.  Лекарите приписват антидепресанти, транквилизатори и т.н.  и от това учениците стават още по-зле.
% на левичарите е нараснал значително.
Злоупотребата с медикаменти води до употреба на цигари и наркотици.
Развитието на миелиновата обвивка на невроните продължава до 15-годишна възраст и В. пречат на този процес. Миелин = липидни вещества (холестерол, фосфолипиди, цереброзиди). Миелинът се образува от Швановите клетки, които обвиват невроните. (Мелинът е изолацията и защитата на "електрическия кабел" - неврона.) Полиомелит = разрушена миелинова обвивка в различни участъци на нервната система.
90% от малолетните престъпници в САЩ имат дислексия. Неспособността за успешно взаимодействие с обществото поражда агресия = социопати.
От 1970г. до сега броят на затворниците в САЩ се е удвоил. Значително е нараснал броят на убити, непознати (за убиеца) хора. Повечето от хората в затворите имат мозъчни увреждания. Трите социални проблема на САЩ са:
- колапс на образователната система;
- наркотици и медикаменти;
- насилие,
и се дължат на постенцефалитен синдром след серия И.  Родители, осиновили деца често влизат в затвора след като, увредени от В., децата им вършат престъпления.
Понастоящем се разработват около 250 нови ваксини като 100 от тях са вече в клинични изпитания.
В САЩ има компютърна система за следене на В. и при отказ - следват репресии (откази за записване в учебни заведения, откази на застраховки и т.н.).
Само 1 фирма за 1 година от продадени ваксини печели 1 млрд$. Пускат се слухове за грипни епидемии с цел промоция на нови В.
Вирусите безобидно виреят в птиците, но в свинете те мутират.
Най-смъртоносните щамове са лабораторен продукт: през 1918г. - испанският грип = секретен биологичен експеримент;  през 1957 - азиатският грип;  през 1968 - хонгконгският грип.
От 2000 г. в България са задължителни следните И. :  туберкулоза, дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, морбили, заушка, рубеола, вирусен хепатит-В.
(Туберкулозата е болест на лошите условия на живот: глад, лоша хигиена, алкохол, наркотици, диабетици.)
В. = средство за тайно, насилствено намаляване на населението на Земята.
От няколко десетилетия е лансирана В. против забременяване под егидата на СЗО (Световната здравна организация). Приложена е масово в Никарагуа, Филипините, Африка. Тази В. представлява          В. против тетанус + човешкия хормон ХГТ (хорионгонадотропин) от хипоталамуса. Този хормон осигурява нормалната бременност, освобождава други хормони и така подготвя лигавицата на матката за имплантиране на оплодена яйцеклетка. Чрез комбинацията му с В. за тетанус организмът се заблуждава и изготвя антитела не само срещу тетануса, а и срещу хормона си. 
Възниква въпросът СЗО здравна организация ли е всъщност. СЗО е в съюз с: ООН + Световната банка + Съвет по населението + Фондация "Рокфелер" + Всеиндийски институт по М. науки + голям брой университети + организации, спонсорирани с обществени средства + Национален (на САЩ) институт по здравето на децата и човешкото развитие + Международен център за научно-изследователска работа и развитие + Фондация "Форд" + Северно-европейските държави.  СЗО започва "специалната си програма" за демографски контрол през 1972 г. и до края на 1993 г. е усвоила 300 млн.$ за научно-изследователска работа. От тях 1 млн.$ са потребени за разработването на контрацептивни В.
Контрацептивните В. използват имунната система на човека за да предизвикат образуването на антитела срещу определени хормони и вещества, участващи в процеса на възпроизвеждането. За да излъжат организма прикрепват хормона към чужда субстанция. (До сега са разработени поне 6 такива ваксини.) Но цялата ендокринна система нарушава функците си.  Дават се синтетични стероидни хормони за туширане на страничните ефекти. При жените изкуствено се провокира менопауза. Повечето В. са за жени, защото менструалният цикъл е по-лесен за повлияване. За да се удължи действието на В. с ХГТ, бета-ХГТ гени са прехвърлени на вирус от едра шарка, който се репродуцира в организма.
Резултати от контрацептивните В.: автоимунни заболявания (2/3 от болните са жени); кръстосана реактивност = изработените от организма антитела засягат и други хормони с подобна на ХГТ структура; непредсказуеми странични ефекти. Съществуват възможности В. да се назначава без знанието (съгласието) на жената. А ако жената все пак забременее - много голям е рискът за увреден плод.
Робърт МакНамара, бивш президент на Световната банка, бивш държавен секретар на САЩ, дал заповедите за бомбардировките над Виетнам, казва: "Трябва да се вземат драконовски мерки за демографска редукция, срещу волята на населението. Намаляването на раждаемостта се оказва невъзможно или недостатъчно. Значи трябва да се повиши смъртността. Как? Чрез естествени методи: глад, болести, ...".      Става ясно че В. са превърнати в биологично оръжие за целенасочен геноцид.
През 1960 г. ЦРУ разпръсва огромно количество вируси в река Конго. И това го прави шефът на националния институт по рака.
Пускат се слухове за епидемии (псевдоепидемии) и после се експериментира със всякакви ваксини върху голям брой общности.
През 1994 г. - натиск за В. в Квебек, Канада с цел изтребване на големия брой индианци, отстояващи своята независимост и култура.
През 2000 г. - новата В. срещу пневмококова пневмония включва в същност 7 различни ваксини и се инжектира на тъмнокожите и туземните индианци в САЩ = целенасочен расов геноцид.
И финансирането на този гигантски бизнес - най смъртоносното оръжие (В.), става с нашите пари и с нашия живот. Ние носим отговорност, приемайки и одобрявайки И. и у нас и в чужбина.
През последните 50 години, чрез обмислено и съзнателно вкарване на биологични токсини в човешкото тяло, човечеството се тласка към инволюция (болести, намаляване на умствените способности, престъпност) - така то става контролируемо, най-вече чрез поддържане на конфликти.  Резултатите са огромни печалби + геноцид, деградация на обществото, спиране на планетарната еволюция.

# 50
 • Мнения: 2 596
Извинявай "Изкрица -надежда" не изчетох до край отговорите, а прочетох само въпроса и веднага взех, че копирах статията на д-р Гълабов. После видях, че и ти си писала за нея. Дано не ти стори много лоша тази тафталогия, но напълно подкрепям мнението ти.  Thinking

# 51
 • Мнения: 5 540
Ако обичате, бихте ли дали линк, откъдето да изтегля тази книга?

# 52
 • Мнения: 2 596
Цитат на: lilita
Ако обичате, бихте ли дали линк, откъдето да изтегля тази книга?

Ето линка:
http://www.imadrugpat.org/konspiracia_zdraveto.htm

# 53
 • Мнения: 5 540
Цитат на: Bisi
Цитат на: lilita
Ако обичате, бихте ли дали линк, откъдето да изтегля тази книга?

Ето линка:
http://www.imadrugpat.org/konspiracia_zdraveto.htm

Благодаря! Grinning

# 54
 • London
 • Мнения: 9 251
Добре де, а каква алтернатива предлагате?
Ами ако не са тези имунизации и се ширят епидемии от болести като туберкулоза, заушка, дифтерит?
Тогава какво? Rolling Eyes

# 55
 • The new Earth
 • Мнения: 1 941
Цитат на: mama kenga
Според мен рискът , ако не го ваксинираш, е много по-голям, да не кажа 100 %.

За какъв риск става въпрос.И защо обобщаваш,след като явно не си запозната.Разбирам,че се доверяваш напълно на лекарите,но както вече писах,лекарите са хора,като мен и теб.Те не са богове и не знаят всичко,медицината много има още да се развива.А и потърси мнение на повече лекари относно ваксините и тогава говори за проценти.

# 56
 • София
 • Мнения: 6 982
Цитат на: cheta
Добре де, а каква алтернатива предлагате?
Ами ако не са тези имунизации и се ширят епидемии от болести като туберкулоза, заушка, дифтерит?
Тогава какво? Rolling Eyes


Май никой незнае каква е алтернативата Sad

Масовите епидемии са спрели долу горе по време на въвеждане на имунизациите и на подобряване на стандарта на живот /течаща вода, канализация и т.н./. Затова и противниците на ваксините твърдят, че епидемиите са спрели заради по-добрите условия, а поддръжниците, че са спрели заради ваксините.

Кое е истина обаче не се наемам аз да твърдя.

Но че в последните години има бум на заболелите от туберколоза е факт. И то болните са все имунизирани хора, с добър стандарт на живот. Както казах и по-горе познавам поне 5 човека, разболели се от туберколоза - до един имунизирани.

Та затова си зададох въпроса - ако имунизацията не ни предпазва от болестите, за които е, а и ни вреди допълнително /има данни не само за епилепсия, аутизъм, дислексия, но и за алергии, които масово се появяват точно в последното столетие/ защо е задължителна? Незнам...

# 57
 • Мнения: 1 586
Цитат на: Bisi
Цитат на: lilita
Ако обичате, бихте ли дали линк, откъдето да изтегля тази книга?

Ето линка:
http://www.imadrugpat.org/konspiracia_zdraveto.htm


Само искам да уточня, че този документ не е цялата книга, само общ преглед на главите (май най-важните неща като изводи). Цялата книга е около 350стр. с много допълнителна статистическа информация и документирани случаи.

# 58
 • Мнения: 1 586
Цитат на: cheta
Добре де, а каква алтернатива предлагате?
Ами ако не са тези имунизации и се ширят епидемии от болести като туберкулоза, заушка, дифтерит?
Тогава какво? Rolling Eyes


Всъщност никой не е направил тест на алтернативата - да не се ваксинират задължително децата, а да е по желание на родителите. Въобще не е ясно дали ще има епидемии, с които масово се плаши населението...

# 59
 • London
 • Мнения: 9 251
Цитат на: Andrea$
Всъщност никой не е направил тест на алтернативата - да не се ваксинират задължително децата, а да е по желание на родителите. Въобще не е ясно дали ще има епидемии, с които масово се плаши населението...

Но не е и ясно дали няма да има епидемии, нали?
А струва ли си риска?
Това е експеримент, който може да коства живота на много хора...надали някой би поел такава отговорност.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт