Отговори
  • Мнения: 2 591
здравейте, мами! искам да споделя какво се получи при мен - облизахме си пръстите с мъжа ми  Embarassed

панирах дроб (свински) и бях направила гарнитура към него, но междувременно приготвях и сос Тартар (майонеза, кисело мляко, горчица, копър), понеже много го обичаме и го ядем към какво ли не, а скоро не го бях правила. Естествено ми хрумна гениалната идея да пробвам дали ще върви с дроба и се оказа нещо направо фантастично! Е, приготвената гарнитура си остана, но пък дробът със соса беше.....   chef

пробвайте, заслужава си и е много лесно! е, дано само не съм открила пак топлата вода  Embarassed

# 1
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Ама не си падам по свински дроб, беееееееее Sad

# 2
  • Вече в моята си приказка...
  • Мнения: 4 371
Ама не си падам по свински дроб, беееееееее Sad

Сигурно ще се получи добре и с пилешки дробчета.
А колкото до сос "Тартар" - никога не съм го правила, ще взема да пробвам да видим дали ще ми допадне...

# 3
  • Мнения: 2 116
В "Тартара" нямаше ли и кисели краставички?  newsm78  Или аз се бъркам...

# 4
# 5
  • Мнения: 408
Мъж ми не кусва горчица, а копър яде само в таратор  ooooh!

# 6
  • Мнения: 2 591
ами аз правя разни вариации на Тартар-а  Embarassed понякога слагам чесън, понякога кисели краставички, но копъра е мн. важен, а горчицата е съвсем малко - просто за вкус (половин лъжичка), винаги се получава нещо много хубаво (за нашите вкусове  Embarassed)
  chef

а свинският дроб просто ни беше подръка (с тея прасета напоследък  Embarassed)! аз обаче го обожавам  Embarassed

# 7
  • Мнения: 703
Ще пробвам,звучи добре,мерси!

# 8
  • Мнения: 649
Добре звучи, непременно ще пробвам, защото обичаме и дроб и соса, но не ми е хрумвало да ги съчетая двете, благодаря за идеята  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт