Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 30 ян. 2005, 19:02 ч.

как да направя гладък крем от извара?

  • 9 524
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Цитат на: nad_tab
Не купувам Маскрапоне защото 500гр. в метро струват 7лв. Безмисленно е...


Съжалявам, не знаех че е толкова много в България. Сигурно защото търсенето не е голямо  #Milti  
на принципа гроздето и кисело - то много мазно маскарпонето и не е хубаво за килограмите ни  #Splat

# 16
  • Мнения: 1 630
упс...  не се бях логнала

# 17
  • Мнения: 183
Цитат на: nad_tab
Не купувам Маскрапоне защото 500гр. в метро струват 7лв. Безмисленно е...


Да, Масркапонето е скъпо и калорично за това го замених с извара


Цитат на: eleonela
А тези бишкоти какви са ,каква марка,че много много бишкоти не ядем та съм боса на тая тема


Тези бишкоти са Италиански и с тях се прави истинското Тирамису /поне така пише на опаковката/, в оранжева опаковка са на нея пише Savoiardi. Купувам ги от Метро, но и в Бакалията до нас понякога продават.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт