Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 9 март 2007, 20:02 ч.

Сладкиш с бисквити и банани

  • 14 234
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 7 474

И понеже не съм кой знае какъв специалист в готварството да попитам за захарта - С млякото и сметаната ли се разбърква и кристална захар ли е или пудра ?

  bouquet
Захарта е кристална и я разбърквам с млякото и сметаната, опитай после дали ти е достатъчно сладко Peace

# 16
  • Мнения: 3 743
Изглежда много вкусно Simple Smile
Какво количество е желатина? На пакетчето пише 10гр, едно достатъчно ли е?

# 17
  • Мнения: 11 998
Изглежда много вкусно Simple Smile
Какво количество е желатина? На пакетчето пише 10гр, едно достатъчно ли е?

Аз използвах едно пакетче на Йоткер и стана добре.

# 18
  • на село
  • Мнения: 1 980

...С млякото и сметаната ли се разбърква и кристална захар ли е или пудра ?

  bouquet
Захарта е кристална и я разбърквам с млякото и сметаната, опитай после дали ти е достатъчно сладко Peace

Благодаря   bouquet,   направих го, много е вкусно  Peace!

# 19
  • София
  • Мнения: 337
Заквасената сметана и захарта с миксер ли се разбиват?

# 20
  • Мнения: 7 474
Заквасената сметана и захарта с миксер ли се разбиват?

Не е задължително, аз бъркам телена бъркалка.

# 21
  • в къщи
  • Мнения: 452
Мммм,изглежда много вкусно.Отивам за банани и сметана и запрятам ръкави...

# 22
  • гр. София
  • Мнения: 1 883
Leo,имам отворена готварска /течна/ сметана в хладилника.Ще може ли да я използвам вместо заквасена?

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 17:49 от L е о

# 23
  • Мнения: 7 474
Leo,имам отворена готварска /течна/ сметана в хладилника.Ще може ли да я използвам вместо заквасена?


Може  Peace

# 24
  • в къщи
  • Мнения: 452
Аз да се оплача.Вече минаха 3 часа откакто съм сложила сладкиша в хладилника и не ще,и не ще да се желира Rolling Eyes.Рядичък и това е.Ама аз съм оптимист Peace,ха дано до утре да се пооправи.Само дето на детето му изтекоха лигите,през 20 мин. отваря хладилника за проверка newsm55.

# 25
  • Мнения: 7 474
kukli4ka  Praynig дано стане, но желатина е единственното гадно нещо , с което съм имала проблеми като готвя. Винаги го правя по един и същи начин, но няколко пъти не ми е ставало нищо Confused и не мога да разбера причината, от самия желатин ли зависи или какво Crossing Arms В краен случай сипваш в купичка с лъжичка и това е Whistling

# 26
  • София
  • Мнения: 25 915
Направих го - стана супер.
Лео    bouquet

# 27
  • София
  • Мнения: 3 271
А нещо за аромат не се ли слага - лимонова кора, ванилия?

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 09:28 от L е о

# 28
  • Мнения: 7 474
А нещо за аромат не се ли слага - лимонова кора, ванилия?



Сложи , каквото ти харесва, аз топих стафидите в ликьор затова не сложих  Laughing

# 29
  • в къщи
  • Мнения: 452
kukli4ka  Praynig дано стане, но желатина е единственното гадно нещо , с което съм имала проблеми като готвя. Винаги го правя по един и същи начин, но няколко пъти не ми е ставало нищо Confused и не мога да разбера причината, от самия желатин ли зависи или какво Crossing Arms В краен случай сипваш в купичка с лъжичка и това е Whistling
  Станааа newsm44,ей сега го проверих.Отивам да се мъча с обръщането,че и то не ми се получава от първия път Rolling Eyes.
  И аз уж все по един начин дейставам с желатина,но този път може да ми е дошла повече сместта.Както и да е,нали стана.Мерси за рецептата  bouquet,сигурна съм,че ще е много сладко!още повече,че реших да сложа още малко захар,да е по-сладко...направо от пакета..и без да искам малко прекалих Blush-от къде да знам,че ще се скъса пакета fiuuuuuu

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт