Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 17 фев. 2005, 16:25 ч.

Шкембе в масло-как

  • 8 761
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 149
Знае ли някой как се прави това толкова вкусно нещо.Мотах се из кулинарните саитове но не можах да намеря нищо.Моля ако знае някои да даде рецепта.

# 1
  • Според сезона
  • Мнения: 296
Aз го правя по следния начин:
Много добре свареното шкембе се нарязва , поставям го в тавичка , прибавям масло и червен пипер и се запича леко - внимава се да не изсъхне. После който как го обича- чесън и т.н

# 2
  • Мнения: 149
Nestinarka,мерси за рецептата непременно ще я пробвам Grinning

# 3
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Даниди,един малък съвет от мен.Не го вари в тенджера под налягане,защото се раздува вътре и може да запуши клапанчето-както стана при мен! Laughing И посред зима,като гръмна-стъргах шкембе от тавана и стените-мноооого гадна история! Twisted Evil  Grinning

# 4
  • Мнения: 149
Нина, благодаря за предопреждението,че наистина това със стъргането е доста гадно Grinning .

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт