Крем-супа от гъби

  • 9 178
  • 2
  •   1
Отговори
Аз лично предпочитам челадинки,но става много хубава и със печурки.
Значи за мерки нямам точни ,защото аз правя всичко на око.
Около 400 гр. гъби се задушават във масло/може една част да е маргарин/,като станат доливате една чаша бульон наи-добре гъбен-полувин кубче и го оставяте да си заври на слаб огън.
Добавяте малко счукан чесън ; сол и черен пипер.С другата част от кубчето правите още около 500мл. бульон в който разбивате няколко лъжички брашно/не знам колко,всичко го правя на око/ колкото да се сгъсти достатъчно и го доливате.
След като всичко поври на тих огън около 15ина минутки го пасирате и си правите крутончета.
Става много готино,с наща мама много я обичаме.

# 1
  • Мнения: 2 655
Здравей тати Marcus!
Рецептата ти е много добра, но стана малко. Получи се страхотна супа, каквата не бяхме хапвали отдавна.
Благодаря ти.

# 2
Цитат на: Pela
Здравей тати Marcus!
Рецептата ти е много добра, но стана малко. Получи се страхотна супа, каквата не бяхме хапвали отдавна.
Благодаря ти.

Радвам се ,че ви е харесала!
Другият път просто увеличи двойно пропорций те и готово

Общи условия

Активация на акаунт