Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 558
Мили мами, моля помогнете- синът ми е на 50 дни, само на кърма, на поискване, наддава добре- роди се 3.9 на 20тия ден беше 4.7. Сега не знам колко е но определено е порастнал и натежал. От няколко дни приве4ер при кърмене в един момент по4ва да се дърпа и реве а в същото време пак иска да су4е.Това тъкмо отмина но днес от 5 следобед яде по4ти нон стоп ако задреме и го оставя след малко пак се буди и по4ва да гризе ръ4и4ки.Аз не го оставям да пла4е, давам му веднага да яде, но по4нах да се притеснявам да не би кърмата да не му стига? Хапва су 4есто, иззпразва гърдите добре, ина4е цедях преди към 80-100 мл.
Моля ви споделете мнение и ме посъветвайте!- 4ела съм статиите в бибкиотеката и не се притесняввам от това 4е го храня толкова 4есто...

# 1
  • Мнения: 503
Според мен, просто минавате криза на растежа. До няколко дни (най-много 10, в редки слу4аи, дано при вас да е по-кратко) ще премине и този етап. Важното е, 4е сте добре, наддавате на тегло, така 4е със сигурност имаш достатъ4но кърма, пък и бебо май иска да су4е пове4е ве4ер, а не по цял ден и цяла нощ, което също се слу4ва понякога. Затова - спокойно, кърмете се и не се притеснявай, 4естото кърмене няма как да навреди на бебо, за разлика от кърменето на големи интервали Wink .

# 2
  • Мнения: 4 244
И аз така мисля - просто е скок в растежа и има нужда да си качи количеството мляко затова иска по често.
Млякото ти ще се регулира . Може и по бързо до 1 седмица.
Не се притеснявай.
Всички бебчета минават през този период

# 3
  • Мнения: 3 161
Вчера имаше подобен въпрос - оказа се, кърмата май е в повече и пръска на силна струя и дави детето. Провери тази възможност.

Общи условия

Активация на акаунт