Дали някой друг се е сблъсквал с такъв проблем? По бедрата ми в горната част имам много спукани капиляри и синини. Вените и капилярите са много повърхностни и си личат.
Но с тези синини и спукани капиляри е много грозно, а дори ме болят синините.
аз имам такива, знам че е наследствено - и майка ми има и баба ми имаше. има някакви кремове които може би помагат. при мен антицелулитните които мажа като че ли поспират появяването им.
От известно време и аз наблюдавам по краката си май т.нар. спукани капиляри - изглежда като паяжинка от виолетови линийки, дали е същото? Само че при мен е под коляното. И прочетох, че това бил признак за начало на хронична венозна недостатъчност, та съвсем ми се скофти настроението... чудя се да се мажа ли с нещо, да пия ли нещо...
От известно време и аз наблюдавам по краката си май т.нар. спукани капиляри - изглежда като паяжинка от виолетови линийки, дали е същото? Само че при мен е под коляното. И прочетох, че това бил признак за начало на хронична венозна недостатъчност, та съвсем ми се скофти настроението... чудя се да се мажа ли с нещо, да пия ли нещо...
да такова е, но все пак при мен е на бедрата, за прасеца не знам. във всеки случай многото четене на медицинска тематика не е полезно друго си и лекар да те прегледа и да ти каже иначе само си втълпява човек разни болести и т.н.
Момичета, аз също на бедрата имам спукани капиляри. До сега не съм мислила да предприемам нещо по премахването им. Може би има начини, но не съм се интересувала. Съжалявам, че не мога да дам съвет.
аз имам един мъничак на лицето.от година си седи. чувала сам да си ги 'горят" ,но нито знам как точно,нито къде.не ми е ясна цялата ситуация. някои ,ако си е махал подобно нещо,нека каже салон.макар че лекар май си е по-добре
аз имам един мъничак на лицето.от година си седи. чувала сам да си ги 'горят" ,но нито знам как точно,нито къде.не ми е ясна цялата ситуация. някои ,ако си е махал подобно нещо,нека каже салон.макар че лекар май си е по-добре
Да,аз вече съм писала,че капилярите от лицето се премахват с електрокалкулация. д-р Йорданова,ВМА.
Каква е тая "електрокалкулация В главата ми се върти друг термин - електро коагулация или нещо такова, ама за калкулация за пръв път чувам Доколкото знам с лазер се премахват въпросните спукани венички. Но е доста скъпо и после пак се появяват. Че са неприятни - неприятни са, и аз си имам. Замаскирвам положението с тен или автобронзант през лятото, когато нося поли и къси панталонки ...
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.