Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 апр. 2007, 19:09 ч.

Да споделя тайната и на мойте картофки.

  • 16 302
  • 124
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 423
Няма значение дали картофите са стари или пресни, нареждат се в тава, слага се олио около 2с.л. и масло около 50г нарязано на малки парченца, добавя се сол на вкус и една с.л. червен пипер.
Започваме да объркваме картофите, олиото, маслото и червения пипер, докато всички картофки се овкусят и почервенеят от пипера.
Слагаме във включена на 250 градуса фурна и от време на време разтръскваме тавата.
Чак накрая, 5 минути преди да ги извадим, наливаме малко водичка, около 100мл.
Да уточня, че ако картофите са стари, се обелват и се нарязват който както иска, ако са пресни и големи пак се нарязват.
Да ви е вкусно, така картофите винаги имат вид, никога не изглеждат бели в тавата и са много, много вкусни! Hug
http://www.bgphoto.net/photos/2503/o633131244591562500.JPG

# 1
  • Мнения: 3 427
FlutterТези картофки съм ги правила. Наистина е нещо страшно вкусно. Една година си живеехме на село лятото и в градината имаше много картофи. Ха познайте какво правехме почти всеки ден като мезе за бирата. Party

# 2
  • София
  • Мнения: 4 423
Благодаря ти за хубавите думи, аз много не пиша тук, но чета всеки ден и за пръв път реших да споделя тази рецепта, която знам от баба ми. Hug

# 3
  • София
  • Мнения: 131
Аз също много ги обичам тези картофки. Понякога им слагам пресован чесън и копър и също стават много хубави.  Simple Smile

# 4
  • София
  • Мнения: 4 423
Това го пропуснах, но и аз слагам Hug

# 5
  • София
  • Мнения: 1 271
Много апетитно изглеждат. А каква е целта на водата чак накрая - да поомекнат ли?
  chef  bouquet

# 6
  • София
  • Мнения: 4 423
Да, леко да се задушат, иначе ако сложиш вода в началота ще станат като варени, няма да са червени от пипера ( ще се разтвори във водата) и няма да имат такава хубава коричка Hug

# 7
  • София
  • Мнения: 1 271
Буболина   bouquet smile3501

# 8
  • на 3 градуса от адът
  • Мнения: 3 647
Аз също много ги обичам тези картофки. Понякога им слагам пресован чесън и копър и също стават много хубави.  Simple Smile
smile3508 smile3521 много  апетитно изглеждат

# 9
  • Мнения: 349
Буболина,  bouquet

Това са картофите! newsm44

# 10
  • Sofia
  • Мнения: 400
Eй,мерси,че ме присети за тез картофки-любимите и на моята баба  Simple Smile
Колко съм ги яла като малка....а,на- не съм се сещала да ги направя.

# 11
  • София
  • Мнения: 1 021
Благодаря, че сподели! Точно такива картофки никога не съм правила, а и не съм яла, но изглеждат превъзходно! Със сигурност ще ги приготвя!

# 12
  • Севлиево
  • Мнения: 1 650
У дома картофите са на почит  Laughing, но точно така никога не съм ги приготвяла. Буболина за теб   bouquet

# 13
  • Бургас
  • Мнения: 1 032
Уф, защо не хвърлих едно око на форума вчера smile3516  правих пържени картофки като гарнитура, а твоята рецепта хем е лесна, хем апетитна. До края на седмицата обаче ще ги пробвам

# 14
  • Земята
  • Мнения: 1 426
Сигурно са страшно вкусни! Утре вечер ще ги пробвам!

# 15
  • София
  • Мнения: 4 423
Благодаря ви момичета Blush, пишете какви са станали при вас  bouquet

# 16
  • СОФИЯ
  • Мнения: 3 956
Сега както има пресни картофки - ще опитам и аз. Само един въпрос- не залепват ли за тавата  newsm78

# 17
  • София
  • Мнения: 4 423
не ,не залепват, защото има и олио и масло, но от време на време разтръсвай тавата докато се печат Peace

# 18
  • СОФИЯ
  • Мнения: 3 956
ок Благодаря   bouquet

# 19
Рецептата е лена и изглежда много вкусно.Благодаря ти Буболина  newsm10!В момента ги пека картовките и после ще споделя как са станали Peace.

# 20
Здравейте!И аз да напиша за мойте картофки.Първо нарязвам ги на колелца с къдравия нож за кашкавал.Сипвам в тавичка и отгоре заливам с чер пипер ,червен пипер, чубрица,счукан чесън,3-4с.л.горчица и малко водичка,мазнина.Тавата се завива с фолио и се пече.

# 21
Буболина картовките стават наистина страхотни Peace,сега ги правя за втори път,тъй като много харесаха на мъжа ми.Благодаря ти  bouquet!

# 22
  • sofia
  • Мнения: 5 140
Ще се пробват задължително. Peace

# 23
  • Варна
  • Мнения: 2 410
С този форум ще стана 80 кг Rolling Eyes И това ще се пробва Peace
Благодарим на Буболина - после ще ги снимам и докладвам  bouquet

# 24
Наистина страхотни картофки! Току що ги извадих, опитах и си облизах пръстите!  Laughing Добавих от мен и лук нарязан на големи парчета  Simple Smile
Благодарско на буболина за рецептата!   bouquet

# 25
  • Мнения: 349
Буболина,   
Благодаря , bouquet
както писах, това бяха картофите за неделния обяд.
Страхотни, всички ги харесаха (не само на вид), при мен аромата е розмарин. eat
Ето ги:

# 26
  • София
  • Мнения: 4 423
Благодаря ви момичета Hug
ddoychinova , страхотни картофи си направила, браво, ще пробвам с розарин и лук Peace Hug  bouquet  bouquet

# 27
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Мммм, тази снимка ми предизвика обилно слюноотделяне. Кога пускат пресните картофки? Обезателно ще ги направя  Peace

Аз ги правя така, но слагам бира, вместо вода, вегета и лук на ситно. Пак е вкусно.

# 28
  • usa
  • Мнения: 3 367
az slaгам и 1есън 3-4 скилидки нарязани на дребно преди да бъркам с 1ервения пипер..може и с по-малко олио,аз капвам буквално една-три капки,1е нали сме едни задраволовни..

# 29
  • Мнения: 6 957
И аз съм правила същата рецепта с разликата, че последните 5 минути настъргвам сирене или кашвавал да се запече отгоре  Peace

# 30
  • Благоевград
  • Мнения: 663
Изглеждат много вкусни.Браво

# 31
  • Мнения: 11 612
Май ще започна да беля картофите.....Имам и чесън...



Резултата....  Благодаря! Децата не ги харесаха много, ама аз и мъж не сме на това мнение......Вкусни са!

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 13:11 от Мама Цоцоланка

# 32
  • Шумен
  • Мнения: 4 364
И аз ще ги приготвя!

# 33
  • Barcelona
  • Мнения: 330
Точно ми се ядеше нещо с картофи и се чудех за какво различно да направя от пиле с картофи или запеканка. Задължително ще пробвам, че само като гледам снимката ми се приядоха!  Crazy

# 34
  • София
  • Мнения: 1 947
Много са вкусни!Аз също поставих мъничко пресен лук ,наситно нарязан.Вкусът е направо вълшебен.Картофките бяха за вчерашния обяд.

# 35
  • на брега на Марица
  • Мнения: 277
Ето и при мен какво се получи:

Чакат топлички във фурната да се върне любимия от работа и да вечеряме,
но вече ги опитах и мога само да се присъединя към ласкавите отзиви. Страхотни са, Буболина  newsm10

# 36
  • гр.Варна, сега Германия
  • Мнения: 409
Станаха страхотни и много вкусно.Благодаря ти Буболина  zа рецептата Simple Smile

# 37
  • Варна
  • Мнения: 2 410
Аз чаках момента да сложа вода, но въобще не ми се наложи newsm78 - станаха си мекички и вкусни (не хванаха коричка) - подправих с чубрица,, черен  и червен пипер и копър.
Клик Flutter

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 21:23 от zizi top

# 38
  • варненка от София
  • Мнения: 4 661
Наистина изглеждат адски апетитно!

# 39
  • Мнения: 10 083
Ето ги и моите - мммм Heart Eyes, вкусотия! С хрупкава коричка, а вътре мекички. Grinning   bouquet за рецептата!


# 40
  • Мнения: 2 096
Това ще бъде и моята гарнитура за утрешният РД на мъжо Grinning

# 41
  • София
  • Мнения: 4 077
Вчера ги правих и станаха много приятни, а и много бързо. Simple Smile

# 42
  • София
  • Мнения: 4 423
Много се радвам, че ви харесват  bouquet Hug

# 43
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 267
Леле, как ви изглеждат страхотно картофките на всички........Ммммм!  Hug

# 44
  • BG
  • Мнения: 4 546
правих ги снощи. но съм запомнила не 2 с.л. , а 2 пръста олио в тавата  ooooh! стана много мазно, но пак си ги изядох де  Blush

# 45
  • София
  • Мнения: 4 423
Сладурана Hug Heart Eyes

# 46
  • Мнения: 10 083
Правих ги снощи, тая вечер - пак. Embarassed

# 47
  • Пловдив
  • Мнения: 2 227
eeeeeee, след тези вкусни снимки и ласкави отзиви и аз запрятам ръкави и ще ги пробвам тези страхотни "картофки на Буболина"!!!

П.С. Обожавам лесни, непретенциозни и вкусни рецепти!  chef

# 48
  • Пловдив
  • Мнения: 2 227
Картофките станаха чуууууууудеееесни! Peace

# 49
  • Barcelona
  • Мнения: 330
Направо си облизах пръстите!!! Отиде ми диетата, станаха невероятно вкусни и на всички вкъщи им харесаха!! Аз добавих само чубрица към рецептата (чесън не се пристраших да сложа, че вкусът му сготвен много не ми харесва) и разбира се черен пипер.
Вече е новото ни любимо ястие с картофи!   bouquet

# 50
  • София
  • Мнения: 4 423
Много се радвам, че са ви харесали Hug, днес пак правих, общо взето правя на всеки два дни такива картофки, днес прибавих течна сметана Peace

# 51
  • Abu Dhabi
  • Мнения: 8 174
и аз ги правих снощи, даже вода не съм сипвала накрая, много съм доволна, само дето тавата е за хвърляне  Mr. Green /то и след златните картофки на Лео тенджерата е за хвърляне/.

# 52
  • София
  • Мнения: 4 423
Тити, заради това се слага водичка, за да не става тавата за хвърляне Peace

# 53
  • Мнения: 5 688
И аз снощи ги правих. Добавих и чесън на прах. А като ги извадих, поръсих с копър. Чудни станаха.

# 54
  • на пясъка при черупките от миди
  • Мнения: 1 226
е, и аз да се похваля с едни картошки  Mr. Green в стъклен съд се слагат обелени и нарязани, количество според съда... малко зехтин, малко подправка 10 зеленчука, малко вода и после 20 мин в микровълновата ма мах... това е, сързо и лесно, когато идват гости винаги са ги харесвали и после си ги ям, като ходя аз при тях  Party

# 55
  • Шумен
  • Мнения: 4 364
е, и аз да се похваля с едни картошки  Mr. Green в стъклен съд се слагат обелени и нарязани, количество според съда... малко зехтин, малко подправка 10 зеленчука, малко вода и после 20 мин в микровълновата ма мах... това е, сързо и лесно, когато идват гости винаги са ги харесвали и после си ги ям, като ходя аз при тях  Party
тези и аз ги правя , хубави стават

# 56
  • София
  • Мнения: 3 261
И аз направих тези картофи. В момента се печат. Да видим дали ще ги успея да не ги изгоря.

# 57
  • София
  • Мнения: 1 723
Направих ги снощи с пресни картофки,но сложих и Вълшебен вкус на Маги -10 подправки,станаха направо супер  bouquetмерси за рецептата

# 58
  • Варна
  • Мнения: 2 922
Буболина, по-вкусни картофи на фурна не съм яла  Hug
А доста често правя...
 

# 59
  • Шумен
  • Мнения: 4 364
и аз ги направих днес, ето резултата: http://images17.snimka.bg/002793585-big.jpg Хапнахме ги със сирене и бира. мъжа ми остана доволен.

# 60
  • Берлин
  • Мнения: 1 286
Такива картофки съм яла в един страхотен ресторант.Само,че там ги сервираха със сос от пермезан и течна сметана.
Ето ви една идея, за допълване на тези вкусни картофки.Соса се прави отделно.Сервира се в сосиера,а картофките се топят в соса,или се поливат с него.Става страхотия.Да уточня:картофите се поливат със соса,когато са извадени от фурната.Или всеки си полива собствената порция картофки. Peace

# 61
  • на брега на Марица
  • Мнения: 277
Такива картофки съм яла в един страхотен ресторант.Само,че там ги сервираха със сос от пермезан и течна сметана.
Ето ви една идея, за допълване на тези вкусни картофки.Соса се прави отделно.
А соса как да се приготви?

# 62
  • Берлин
  • Мнения: 1 286
Ами питала съм  сервитьорката в ресторанта,дали има представа как се приготвя соса.А тя ми каза ,че за 5 мин. се приготвял.В течната сметана се разтопява сиренето.На котлона, естествено.И когато се получи еднородна смес,се маха от котлона.Направи ми впечатление,че соса ,докато е топъл,е много рядък,но като започне да изтива се сгъстява.Т.е. да не се прави много гъст.Това е.Аз не съм го правила.Но не е късно да опитам.

# 63
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Обожавам всякакви картофки,непременно ще се пробват.Буболина,благодаря за рецептата. Hug

# 64
  • София
  • Мнения: 3 261
Моите картофи станаха ужасно сухи. Не загоряха, а направо се изсушиха и отказаха да ги ядат.

# 65
  • Шумен
  • Мнения: 4 364
Всъщност колко време трябва да се пекат и горе долу какво е количеството на картофите. Аз специално ги пекох 30 мин, защото усетих че започват да стават сухи, налях вода, още 5 мин, изключих фурната и ги оставих да си седят там.

# 66
  • Abu Dhabi
  • Мнения: 8 174
по принцип всичко, оставено непокрито в изключената фурна, изсъхва.

# 67
  • Мнения: 10 083
Моите картофи станаха ужасно сухи. Не загоряха, а направо се изсушиха и отказаха да ги ядат.

Може би е до самите картофи. newsm78 Аз правих и стари и пресни картофки и все ставаха вкусни. Тези са последните ми.

# 68
  • Мнения: 5 688
Аз вчера пак ги правих, само че прибавих от подправките риган и мащерка. И 2-та пъти ползвах пресни картофи около 1кг, пекох за 30мин и не съм ги оставяла във фурната след като са готови.

# 69
  • Пловдив
  • Мнения: 4 381
Да се включа и аз. Току що ги направих, станаха много вкусни.  Peace
Иначе правя нещо подобно с пиле и картофи. Смесвам равни части сол, червен пипер и брашно. Поръсвам пилето и картофите, наливам малко вода и пека.

# 70
Картофките стават още по-вкусни ако към солта и червения пипер добавите малко чесън на прах, черен пипер и смляно индийско орехче. По принцип винаги имам приготвена тази смес от подправки, която може да се използва и за месо.

# 71
  • София
  • Мнения: 814
аз ги правя само пържени, но нали пърженото е вредно, та ще пробвам по твоя начин

# 72
  • СОФИЯ
  • Мнения: 3 956
Все сме някъде извън къщи и още не съм ги пробвала тези картофки , но тази седмица съм се зарекла да ги направя  Naughty

# 73
  • София
  • Мнения: 175
Снощи ги направих и станаха страхотни!!! Само чесън не сложих, защото не обичам:) Страхотна рецепта!!!   bouquet за Буболина

# 74
  • Русе
  • Мнения: 5 578
  chef Тази вечер към скумрия съм ги планирала.

# 75
  • София
  • Мнения: 4 423
Много се радвам, че ви харесват, снощи експериментирах и сложих малко течна сметана - божествени станаха. Hug

# 76
  • Мнения: 101
Ммм изглеждат много апетитно Simple Smileще ги пробвам. А иначе аз съм правила нещо подобно и става много вкусно. Картофите се измиват много добре без да се белят/само със стари картофи съм правила/.Срязват се на две. Половинестите картофи се намазват с краве масло/там където са срязани/ и се поръсват със сол и черен пипер. Нареждат се в тавичка с маслото отдолу. Вода се налива някъде да се покрият до половината. В минути не съм засичала колко се пече, но като изври водата и са готови. На вкус много напомнят на картофи печени в жарава.

# 77
  • Русе
  • Мнения: 5 578
Пекат се, чудни са, ниикога нямаше да се сетя да ги направя така. Аз знам, че водичката се слага в началото. И винаги така съм правила.

П.П. Аз сложих брашно от чесън, че нямам преса.

# 78
  • Варна
  • Мнения: 1 644
Днес и аз реших да направя тези картофки, станаха страхотни.Благодаря ти Буболина  bouquet

# 79
  • София, център
  • Мнения: 2 150
Много се радвам, че ви харесват, снощи експериментирах и сложих малко течна сметана - божествени станаха. Hug
къде сложи сметаната, и аз смятам да ги направя тези дни Simple Smile

# 80
  • Пловдив
  • Мнения: 377
И аз няколко пъти ги правих, но снощи експериментирах и ги сложих на котлона под капак на слаб огън. Станаха по-бързо и пак бяха страхотни.  Peace
Да добавя само, че вода не съм слагала нито като ги правих във фурната, нито вчера, във фурната остават малко по сухи, но и по двата начина ми харесват.
Мазнина също слагам по-малко - на около килограм картофи 1 с.л. олио и съвсем малко масло /около 10 гр./

# 81
  • София
  • Мнения: 4 423
Сметаната я сложих накрая, пет минути преди да ги извадя Peace

# 82
  • у дома, и не само.
  • Мнения: 59
При мен станаха много сухи и не ни харесаха,но всичко е въпрос на вкус.    chef

# 83
  • София
  • Мнения: 814
супер станаха. А дали биха станали вкусни, ако се направят без масло, а с малко повече олио.Някой правил ли ги е само с олио?

# 84
  • София
  • Мнения: 4 423
Аз съм ги правила, когато нямам масло - пак са хубави. Peace

# 85
  • Мнения: 5 830
Буболина,благодаря за вкусната рецепта.Домочадието си облиза пръстите.

  bouquet

# 86
  • Мнения: 801
Ами и аз да благодаря за страхотните картофки  Hug Така се наядохме ....  Crazy

# 87
  • край морето
  • Мнения: 3 623
Буболина правя вече два пъти от твоите картофки и на всички много ни харесаха. Едно голямо благодаря   bouquet

# 88
  • днес тук, утре там...
  • Мнения: 990
Буболина    благодаря ти за рецептата. Направих ги станаха много вкусни   bouquet
 

# 89
  • Мнения: 411
Направих ги и станаха страшно вкусни  bouquet Вода не сложих Peace

# 90
  • Димитровград
  • Мнения: 891
И ние ги опитахме-стра'ооотни са!!!

# 91
  • Пловдив
  • Мнения: 4 381
Сметаната я сложих накрая, пет минути преди да ги извадя Peace
И аз вчера ги направих по този начин. Станаха много вкусни  Peace

# 92
  • Мнения: 2 549
И аз ги прових!
Страхотни са! Много ни харесаха!

# 93
  • София
  • Мнения: 4 423
Много се радвам, че са ви харесали  bouquet Hug

# 94
  • Мнения: 795
Супер! Благодаря за рецептата  bouquet

# 95
  • на брега на Марица
  • Мнения: 277
Миналата вечер ги правих с пресни картофи. Реших да сложа фолио върху тавата. Стана още по-хубаво  Peace Не се наложи да сипвам вода изобщо и в никакъв случай не може да се каже, че бяха сухи. Супер станаха и пак си облизахме пръстите  Simple Smile

# 96
  • София
  • Мнения: 1 801
Буболина   bouquet Втора седмица вече почти ежедневно ядеме твоите картофки  Hug Най-накрая се научих да правя вкусни, печени картофки!   bouquet Hug

# 97
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 418
И аз ги правя така, но водичката я слагам в началото, но ще пробвам като теб.

# 98
  • Благоевград
  • Мнения: 663
Много ти благодаря, Буболина   bouquetза рецептата.Днес и аз ги направих

# 99
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 418
Направих ги точно както си написала и станаха превъзходни.

# 100
  • София
  • Мнения: 1 021
И аз ги направих, но забравих, че водата се слага накрая, но пак станаха превъзходни!  bouquet

# 101
  • Шумен
  • Мнения: 4 364
аз да питам нещо. Защо е нужно това стръскване отвреме на време и може ли да мине без него. че моите тави вървят на релси във фурната и ми е много гадно докато пека да ги вадя.

# 102
  • СОФИЯ
  • Мнения: 3 956
аз да питам нещо. Защо е нужно това стръскване отвреме на време и може ли да мине без него. че моите тави вървят на релси във фурната и ми е много гадно докато пека да ги вадя.


може би за да не залепнат

# 103
  • Мнения: 5 688
Аз не съм ги разбърквала, разтръсквала. И не са залепнали, може би заради водата накрая.

# 104
  • Sandhausen, Germany
  • Мнения: 2 837
И аз ги направих снощи и станаха страхотни!
Напоследък често взимам идеи за готвене от форума и всички вкъщи са много доволни:)

# 105
  • Мнения: 4 302
Буболина, благодаря ти че сподели рецептата!
Станаха невероятно вкусни, а мъжът ми яде като сомалийско дете ( а по принцип си пада малко махнаджия). Каза, че това били най вкусните картофи, които е ял.
Добавям си рецептата в Любими Hug

# 106
  • София-до езерото
  • Мнения: 1 918
Току що изядохме една тава с картофи.Бяха много вкусни. Но ,защо не се получиха с хрупкава коричка? Даже не се наложи да слагам и вода, бяха мекички ,но не и хрупкави. Картофите са пресни. На вас как ви стават с коричка?

# 107
  • Варна
  • Мнения: 2 410
Току що изядохме една тава с картофи.Бяха много вкусни. Но ,защо не се получиха с хрупкава коричка? Даже не се наложи да слагам и вода, бяха мекички ,но не и хрупкави. Картофите са пресни. На вас как ви стават с коричка?
И аз не сложих вода и си станаха меки, не с коричка. Може и от сорта на картофите да е  newsm78 Peace

# 108
  • СОФИЯ
  • Мнения: 3 956
Току що изядохме една тава с картофи.Бяха много вкусни. Но ,защо не се получиха с хрупкава коричка? Даже не се наложи да слагам и вода, бяха мекички ,но не и хрупкави. Картофите са пресни. На вас как ви стават с коричка?
И аз не сложих вода и си станаха меки, не с коричка. Може и от сорта на картофите да е  newsm78 Peace


Опитайте да не белите пресните картофи а само да ги измиете - аз така правя При мен се получава доста апетитна коричка

# 109
  • Варна
  • Мнения: 548
Довечера ще ги метна тези картофки. И без това чакам гости и се чудех на каква гарнитура да ги направя. Мерси за рецептата   bouquet

# 110
  • Раднево
  • Мнения: 780
Буболина   bouquet Благодаря за рецептата .Вече няколко пъти ги правя така и стават супер .

# 111
  • София
  • Мнения: 820
За тази вечер вече съм си заплюла пиле с грах, но утреееее... smile3508
Лесно, бързо, полезно, малката успява да си хапва сама.
Хайде и ще ви кажа как са станали.

# 112
  • Варна
  • Мнения: 548
Картофите станаха супер, даже и едно пиленце сложих при тях   chef
Само докато ги гледах как се пекат, преядох cheers

# 113
  • sofia
  • Мнения: 164
Kартофките станаха превъзходни!



# 114
  • София
  • Мнения: 4 423
Аууууууууууу ,супер са Heart Eyes Hug Peace

# 115
  • Варна
  • Мнения: 2 922

лулу, страхотно изглеждат    Peace Party

# 116
  • sofia
  • Мнения: 164
 Simple Smile Мерси много!

# 117
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 18 802
записвам се, за да си ги направя.  Flutter

# 118
  • Русе
  • Мнения: 1 155
Имам питанка:

Дали ще станат ако ги объркам отделно с каквото сложа и след това ги пека в тава с готварска хартия?  newsm78

А ако добавя и маааалко брашно, дали няма да се получи хубава коричка или си въобразявам  Rolling Eyes

# 119
  • Мнения: 5 830
вчера пак ги правих.пресни картофи,нарязани на динени резени,сложих олио,малко св.мас,сол и червен пипер и в силна фурна.не добавих вода на края.станаха много вкусни.отгоре хрупаха,особенно по-тънките резенчета.
благодаря за рецептата.

# 120
  • София
  • Мнения: 4 423
: Deb , нямам представа наистина Embarassed
Ванчето , радвам се, че са ти харесали Peace

# 121
  • Мнения: 5 830
Ванчето , радвам се, че са ти харесали Peace

наистина ни харесаха,особено на децата,а поварвай ми,моите капризи много трудно харесват нещо. Flutter

# 122
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 3 431
Ще ги пробвам още утре   bouquet

# 123
  • София
  • Мнения: 4 423
  bouquet Hug

# 124
  • Русе
  • Мнения: 1 155
Чудни станаха!    bouquet  Само малко по-мазнички, понеже не можах да преценя добре олиото (правих ги без масло). Сложих много подправки. Голяма вкусотия. И за моя изненада не залепнаха много. Очаквах доста повече.  Mr. Green
Благодаря за рецептата  Hug



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт