Торта Дуомо Тирамису-стъпка по стъпка

  • 5 292
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
  • в едно миланско село
  • Мнения: 4 124
А ти от къде си черпиш информацията? От традиционна италианска готварска книга?


Фрида, живея в Италия от 18  Confused години.
не съм майсторка в правенето на сладкиШи, но в яденето много ме бива.  Laughing
има разли4ни рецепти, имам приятелка, италианка, която тирамису_то го прави с нутела  Rolling Eyes
Де густибис, както се казва.

Позволих си само да кажа, 4е има много версии, но една оригинална рецепта, от която се тръгва. толкоз по въпроса, липсваШе ми само караница в готварския  Confused Rolling Eyes Laughing

пп. сега се поразтърсих и видях, 4е между вариантите има и Tiramisù allo zabaione  Peace, Tiramisù all'ananas  и т.н.

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 17:47 от feiam

# 16
  • София
  • Мнения: 2 019
Ако в крема се сложи закрепител за сметана дали ще стане по-устойчива тортата? Иска ми се да я декорирам.

# 17
  • Мнения: 1 052
сложих сметана отгоре защото я обърнах твърде рано. Ако напълниш купата плътно догоре, и я обърнеш точно преди операцията с чаршафа може и да стане.
feiam-радвам се, че изгладихме малкото недоразумение. Grinning

# 18
  • Мнения: 1 271
рецептата е доста сложна но предполагам и много вкусна торта излиза от нея
мерси за идеята   chef  bouquet

# 19
  • Мнения: 6 167
С кое бьлгарско вино може да се замени Марсалата newsm78

аз не пия и не разбирам много, но това, което знам за Марсала е, че е тежко, доста сладко и силно вино.

# 20
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Е, супер изглежда, сигурно е и невероятно вкусно, но много ми е сложно на мене... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт