Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 311
[Здрасти на всички настоящи и бъдещи мами.
Аз съм мама с опит ,но въпреки това ми е притеснено от предстоящото ми раждане, тъй като съм неосигурена и не смятам да си правя уговорка с определен лекар.
Искам да знам,какви са битовите условия и какъв багаж искат да носиш за себе си и бебето там.color=indigo][/color]

# 1
  • гр.Варна
  • Мнения: 677
Не съм раждала скоро,но беше след ремонта и не вярвам да се е променило много.
Стаите са с по 2 или 3 легла, всяка с баня,тоалетна има и телевизор Grinning. Единствено леглата  са старите и са ужасно неудобни за токущо родили мамчета,но се преживява.
Аз носех изключително много багаж,не прави моята грешка.Не ти трябват  много неща ,а пък и винаги някой близък може да ти го донесе.
Това което ти трябва са - две нощници,хавлия, чехли, лигнин дам.превръзки, бикини,тоалетни принадлежности,мин.вода или чаша за вода. Те поискаха абокат -19 или 20 номер / ако греша ,някой да ме поправи/
За бебето - само  памперси. Подаваш по един при всяка смяна на памперсите.

Да не забравя стотинки за телевизора и телефоните Wink  

Леко раждане  Simple Smile

# 2
  • Варна
  • Мнения: 513
Родилното отделение на Окръжна болница не било вече това, което е било след ремонта!:wink:
  Не съм раждала скоро, но таками каза приятелка, която риди преди 3 месеца там. Не се притеснявай за битовите условия. Най- хубавото е, че екипите и изобщо персоналът е еднакво любезен и отзивчив както към мамите с уговорка, така и към тези, които попадат на дежурния екип.
Леко и безпроблемно раждане! Praynig

# 3
  • Варна
  • Мнения: 791
Не забравяй мобилния си телефон!!! Шише минерална вода...(няколко часа след раждането ще можеш вече да пийнеш,а аз определено бях ужасно жадна и едвам издържах)За всеки случей си вземи аналгетик,че ако имаш някакви болки,да не се притесняваш дали ще имат в отделението и кога ще ти дадат(аз имах такъв проблем та една случайна докторка ми даде от нейната дамска чантичка едно аналгинче)Вземи си аналгинче ! Wink За консумативи дали ще искат в отделението,не се притеснявай,те сами ще си кажат,ако имат нужда от нещо-като отидеш да раждаш,на мъжа ти-не бери грижа за това!
Желая ти успешно и леко раждане и  да случиш на дежурен персонал и отношение!Аз и при двете раждания бях там и при когото се падна-и имах голям късмет-все се падах при едни от най-добрите и любезни(втория път) Wink

Общи условия

Активация на акаунт