Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 22 май 2007, 22:41 ч.

Пълнени тиквички с кайма

  • 20 529
  • 51
  •   1
Отговори
# 30
  • Габрово
  • Мнения: 1 330
Мммм, станаха много вкусни!   bouquet за рецептата

Аз онзи ден направих микс в тавата от пълнени тиквички и патладжани по тази рецепта и мога да заявя, че патладжаните ми се сториха много по-вкусни, но пълнежа от рецептата става невероятен на вкус(добавих и гъби)... може и само него да си го правя като запеканка Mr. Green

А като се правият микс и плънката ли е микс с тиквички и патладжан? Или се прави отделна плънка за тиквичките и отделна за патлаждана?

А ако само от патладжани използвам, какви да са подправките?

Ами в моя случай и плънката беше миксирана с тиквички и патладжан, но мисля, че и да не беше микс пак щеше да е хубаво. Подправките са чер пипер и сол, като в рецептата... кашкавала и топеното сирене придават такъв невероятен вкус, че няма нужда от други подправки Peace

# 31
  • Мнения: 393
Същата рецепта я правя с патладжан, супер е!

 Peace

# 32
  • там, където ми харесва
  • Мнения: 84
Страхотна рецепта, много благодаря newsm51 Направих я и мъжът ми много ги хареса тиквичките ( като се има предвид, че е страшно капризен #2gunfire), поръча си тази седмица отново да му я приготвя

# 33
  • Мнения: 152
И аз ги готвих два пъти вече по поръчка на мъжлето. Аз им направих и заливка с кисело мляко и чесън.

# 34
  • Бургас
  • Мнения: 1 470
Мога ли да ви помоля да ми кажете патладжана обработвате ли го предварително за да се махне горчивината или процедирате както при тиквичките.

# 35
  • софия
  • Мнения: 6 331
Майка ми ни черпи в неделя - страхотни са. От топеното сирене, плънката става много вкусна.

# 36
  • София
  • Мнения: 2 659
Мога ли да ви помоля да ми кажете патладжана обработвате ли го предварително за да се махне горчивината или процедирате както при тиквичките.

Някой по-горе беше писал, че се посоляват и се изчакват да се отцеди горчивата вода. Аз мисля така да процедирам  Peace

# 37
  • Мнения: 1 352
Аз не ги обработвам предварително, но винаги ползвам "млади" патладжани.

# 38
  • София
  • Мнения: 2 659
Пробвах с патладжаните и определено няма да повторя  Naughty вкусът беше доста по-тежък от оригиналната рецепта, отне сума време да се изпекат и изобщо не се получи споена плънка.

# 39
  • Мнения: 431
Аз тиквичките предимно така ги приготвям и стават наистина  много хубави. С малко изключение , че не слагам топено сирене, но ще пробвам  Peace

# 40
  • Мнения: 444
Пробвах с топено сиренце ..... станаха невероятни - мерси за идейката   bouquet

# 41
  • Мнения: 1 951
Аз онзи ден направих микс в тавата от пълнени тиквички и патладжани по тази рецепта 

А еднакво дълго ли ги пече или извади тиквичките по-рано?

# 42
  • Мнения: 208
Ура Laughing направих ги, наистина станаха много вкусни. Благодаря за рецептата  bouquet!

# 43
  • Габрово
  • Мнения: 1 330
Аз онзи ден направих микс в тавата от пълнени тиквички и патладжани по тази рецепта 

А еднакво дълго ли ги пече или извади тиквичките по-рано?

Еднакво дълго и двете ги пекох Peace

# 44
  • Мнения: 1 951
Еднакво дълго и двете ги пекох Peace

И аз така направих в крайна сметка и стана разкошно  Grinning

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт