В този подфорум, както и в подфорум "Хомеопатия, билколечение, алтернативна медицина " са валидни всички правила, валидни за цялата форум-система (може да се запознаете с тях в подфорум Правила, условия и указания).

Форумите са за обмяна на личен опит и информацията в тях не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Преди да започнете употреба на някой лекарствен продукт или терапия, дискутирани във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар или друг медицински специалист.

Всеки потребител е отговорен за собствените си думи и действия.

Модераторите, администраторите и собствениците на сайта не се задължават с никаква отговорност относно коментираните в тези подфоруми практики за лечение и профилактика и отговарят единствено за собствените си публикации.

Форумът Хомеопатия, билколечение, алтернативна медицина е създаден за да се отделят в него всички теми, свързани с алтернативната медицина и всякакви спорове относно за/против, алопатия/хомеопатия и т.н. няма да се допускат както в него, така и тук - в основния форум "Здравословни проблеми..."

Считам, че по този начин всеки един потребител ще има възможността да получи информация и да сподели личен опит без да дразни поддръжниците на единия или другия лагер.