Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 219
Интересуват ме мнения за него.

# 1
  • София
  • Мнения: 5 844
Здравей!
Аз родих във Вита.Ходих там и на ЖК при Д-р Иван Цанов,който вече си е "моят"лекар.Понеже раждах със секцио,операторите винаги са двама.В болницата можеш да си избереш кой да е вторият лекар.Тъй като не познавах никого,нямах претенции,оставих доктора да избере.Той предложи именно Д-р Хаджийски,който всъщност е шеф на гинеколозите в болницата/доколкото разбрах/.
Впечатленията ми от Д-р Хаджийски са чудесни.Всичко беше наред с мен и бебето,но въпреки това той идваше всеки ден да види как сме,отделно от наблюдаващия ме Д-р Цанов.Много е любезен и внимателен.Много настояваше да кърмя и обясняваше защо.Мога смело да ти го препоръчам.
От раждането си и престоя във Вита имам само прекрасни спомени.
Ако те интересуваоще нещо-питай! HugЖелая ти успех,каквото и да решиш.Четох темата ти за Св.Лазар.И мен така ме излъгаха там преди години-уж някакви изследвания,прегледи,щуротии,платих невероятни за времето тогава пари /една прилична заплата/и накрая нямаше кой да ми предпише адекватно лечение-обадете се по телефона,така ме лекуваха.Наложи се да повторя процедурите в друга частна клиника.

# 2
  • Мнения: 219
Аз твърдо съм решила да раждам там,само се чудя между него и Д-р Антоанета Илиева,за нея четох доста хубави неща само за него почти нищо не можах да намеря,много ти благодаря.
Добре че не се забих в Свети Лазар-за тези мошенници трябва да се раздува да знаят да се пазят хората! #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 3
  • София
  • Мнения: 5 844
Не я познавам Илиева.  33uu
Иначе и в Св.Лазар условията са чудесни,но аз обичам да знам като давам пари за какво точно ги давам и кое колко струва.Във Вита поне ти издават документи и си наясно,има си ценоразпис и т.н.
Много майчета тук пишат,че за 3-5 дни условията и отношението към теб нямат значение,но за мен имат.В тази болница получих всичко,от което се нуждая и покри изискванията ми.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт