Заповядайте в новата ни 35 Тема, с пожелание за повече прохладни дни, повече бебета, положителни емоции и добър конушмак!!
Чакаме с нетърпение Принцеса Хая!!!!
Чакаме Сватето да се върне с много подаръци за всички от почивката!!!! Чакаме новите рожденици през август с големите софри.... абе ще си чакаме пък каквото падне!~!!!!!!
Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 14:26 от katyadjin
Креми, мерси за темичката. Аз и от двете накрая си избрах . Сватенце, в старата тема ти пуснах отговора . Ще ме караш ли да го прехвърлям тук /pls недей / .
ми да се разпиша и тук, че квот ще става да става... някой друг да го решава!!! пуснахме си теми две, щото все ни се .... ЯДЕ!!!!! моабета ни не спира, я на цаца, я на бира!!!! Пишете дето щете, мен не ме търсете!! Отивам на морето, да си натопя дупето.....................
ми да се разпиша и тук, че квот ще става да става... някой друг да го решава!!! пуснахме си теми две, щото все ни се .... ЯДЕ!!!!! моабета ни не спира, я на цаца, я на бира!!!! Пишете дето щете, мен не ме търсете!! Отивам на морето, да си натопя дупето.....................
мене не ми е проблем - моем да тъчем и на 2 стана - колко му е ----2 за щастие ---наздраве ---аз ударих една скоросмъртница с шопска - да са живи и здрави сестричките ---пък другото ....здраве да е ...
А, така, кажи й, експлоатация на детски труд и после да ме дадат на социалните
За социалните не знам, но пред сватевските определено ще отговаряш
Катенце, топни се веднъж и за мен, че сватето не иска . Ноичка, ние ще се разберем с Катето и да не сме сватета. Нали и ти ще си по средата ??? Не си мисли, че ще ни избягаш в Джедда.
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.