Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 март 2005, 08:16 ч.

Как и с какво пасирате месото?

  • 3 381
  • 11
  •   1
Отговори
  • Варна
  • Мнения: 440
Опитах се вчера да пасирам бяло пилешко месо , за да слагам на малкия юнак в зеленчуковите пюрета , но то се оказа мисия невъзможна Crossing Arms . Месото само се уви около ножа на пасатора и на финала се наложи да го нарежа на много ситно , та чак тогава да се опитам да пасирам и то с малко бульон. Дали моят пасатор не става ?! Дали нещо технологията ми убягва ?! ooooh!

# 1
  • София
  • Мнения: 974
Аз пасирам месото като му слагам малко водичка и става много добре. Или пък слагам малко от пасираните вече зеленчуци.
Иначе само месо, наистина не става.  Изобщо не го нарязвам направо си слагам голямото парче.Пасатора ми е на Браун.

# 2
  • Мнения: 7 832
Цитат на: Mila77
Аз пасирам месото като му слагам малко водичка и става много добре. Или пък слагам малко от пасираните вече зеленчуци.
Иначе само месо, наистина не става.  Изобщо не го нарязвам направо си слагам голямото парче.Пасатора ми е на Браун.



И аз така правя. Не пасирам отделно, а заедно със зеленчуците и повечко бульон. Иначе не става  Wink .

# 3
  • Мнения: 4 358
Винаги съм го пасирала с бульон, така е най-лесно.

# 4
  • в края на града
  • Мнения: 4 306
Точно така с някаква течност  Simple Smile и то не се отнася само за месото. Всичко, което съм пасирала, дори и плодове, винаги слагам по-малко (може и повече) вода, бульон или друго, така става на хубаво и гладко пюре.

# 5
  • Мнения: 6 317
Аз сварявам много добре - така че месото да стане "мозък". След това го нарязвам на ситно и пасирам с бульона.

# 6
  • Букурещ
  • Мнения: 7 327
с бульон.

# 7
  • Мнения: 488
Цитат на: oranda
Опитах се вчера да пасирам бяло пилешко месо , за да слагам на малкия юнак в зеленчуковите пюрета , но то се оказа мисия невъзможна Crossing Arms . Месото само се уви около ножа на пасатора и на финала се наложи да го нарежа на много ситно , та чак тогава да се опитам да пасирам и то с малко бульон. Дали моят пасатор не става ?! Дали нещо технологията ми убягва ?! ooooh!

В блендер! Заедно с бульонче и картофче ,понякога и бучка сиренце!Ето вчера яде пилешко със спанак,праз лук ,листо зеле ,картофче,морковче - пасирах всичко на пюре.Днес е само на пилешко месо с картоф и масълце. Става готово пюре. eat

# 8
Аз първо го накълцвам в машината и после го пасирам.
И както другите заедно с бульончето.

# 9
  • Мнения: 2 534
Задължително с водичката от варенето или някаква друга течност .

# 10
  • София
  • Мнения: 4 872
Водичка както казаха или направо всичко в пасатора Simple Smile
... да живеят технологиите nuts  smile3501

# 11
  • Мнения: 456
Цитат на: Margarita
Аз сварявам много добре - така че месото да стане "мозък". След това го нарязвам на ситно и пасирам с бульона.[/quote

И аз така правя. Пасирам с миксер с пасатор, които ми е връстник.

Редакция на ключовите думи на тема



Общи условия

Активация на акаунт