Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 144
Здравейте мили мами , тук съм за да споделя на вас , защото няма на кой . Имам много проблеми , които засенчват моето щастие и незнам какво да правя , защото ме е страх . става въпрос за семейството на моя съпруг - отначало като гаджета живяхме и у нас и у тях , но когато се оженихме започнахме да живеем само у тях , защото на този етап не можем да си позволим жилище .
Моята свекърва явно има проблеми с хората , още когато приготвяхме сватбата апострофираше за всяко нещо , което искахме да направим - онова скъпо , това ебтино , но добре мълчах и се примирявах , а бях в 3-ия месец и само прищявки от няйна страна , но тези проблеми са нищо в сравнение със сега .
Родих преди 42 дни - много тежко с усложнения , в болницата имах гърчове , кръвно бвшв ад и исках когато се прибера у тях да съм спокойна и на 4-ия ден ни изписаха прибрахме се с бебето и аз спокойна че вече съм у дома , но уви седя си аз в стаята и чувам тя вика оттатък нещо на мъжа ми и аз отивам не знам за какво става въпрос , а целия проблем бил че майка ми и казала защо една пътека не била пред леглото като ставам да не стъпвам на студения ламинат и тя кръвно обидена . Тя ми вика повече твоята майак няма да стъпи у нас , а аз живея там и това означава да не вижда бебето и мен и аз се разплаках жена родила преди 4 дена да и викат и заплашват и излязох ,но тя идва при мен и продължи и аз и казах добре щом не можете да се понасяте майка ще идва когато теб те няма и тя каза добре , но каза кажи и да не ми говори и аз ок.
ОБАЧЕ минаха се 2 дена и тя почва да ми налага психически тормоз че аз съм била пачавра , че щом майка ми не я уважавала и тя няма да уважава мен. Да кажа мъжът ми работи в Слънчев бряг на 2 места и се прибира на 6 дена за ч нощ и аз там сама . И тя постоянно седи в моята стая и ми вика и обижда как ли не и аз рева ли рева и се обаждам на меже ми и той реве с мен прибира се и тя все едно нищо не ми е казала, но тойми вярва и на 20 дни психически тормоз и около 20 припадака аз се прибрах при майак ми защото мъж ми реши че там ще съм по - спокойна и е така .  Нооооо нищо не спря до тук тя не му ли била баба и така нататък а аз не говоря с нея , но всеки ден идва да вижда малкия и седи по часове и аз нищо не съм и казала , но само говори ма мъж ми по телефона глупости и лъжи и  той изморен и изнервен и аз малко по - малко започваме да се караме и не издержаме на напрежението и тук няма спокойствие от нея . Акъла ми не побира това че заради нея ми спря кърмата и рева денонощно с малко дете на ръце , но за мен тя е решила да ни раздели и докато не постигне целта си няма да миряса и по цял ден му звъни и му вика че с кръвно била щялада умира или да се самоубива , а кръвното и е 140-69 , а моето от 2 седмици е 180-90 и кажете ми как да живея и как да се събуждам като вече ми писна от проблеми всеки божи ден тя не мирясва всеки ден от нещо не е доволна и ще се самоубива . Мъж ми е пред вюразпад и той работипо 19 часа и незнам какво да правя .
Извинете че стана дълго , но съм на ръба на силите си и вече мисля че утре няма да имам сила да стана от леглото . Голямо посрещане на първия си внук направиха и господ няма да им го прости , че слагат себе си на първо място пред моето ангелче .  Cry Cry Cry

# 1
 • Мнения: 123
на първо място бих те посъвевала да се успокоиш ида помислиш,дали можеш да живееш вечно така.Говори със мъжа ти,кажи му че сега имаш най голяма нужда от него

# 2
 • Варна
 • Мнения: 1 742
Оле, разтреперах се докато те изчета. Хубаво те е изгонила свекърва ти от дома си. Сега си при родителите ти, нали така? А какво толкова ти струва да не и отвориш вратата на тази мила женица? Каква работа има тя при теб, какво внуче гледа, като само ти трови нервите? А родителите ти как реагират? Или понеже на майка ти и е забранено да говори с нея си мълчи? Ти разбираш ли, или не разбираш, че кърмата ти е спряла заради този тормоз? Бебето ти какво яде? Да не би боб с наденица? И как така някой те нарича пачавра? Мъжът ти и той ли мълчи? Това е тормоз не, ами не знам какво да го нарека.
Храс, прас, тряс вратата. Ти си на твоя територия. Ако се усмири чак тогава продължаваш с дипломатическите отношения.

# 3
 • Мнения: 144
Мъжът ми иска тя да го вижда , защото тя го заплашва със самоубийство говори че ще му тежи на съвеста и по цял ден тем подобни глупости , аз изобщо не и обелвам думичка даже и здравей , майка ми и баща ми искат да я убият и ако я видят ще го направят . С мъж ми ще изчакаме той да се прибере септември и ще теглим ипотечен кредит за жилище . Страх ме е от бъдещето ни , стах ме е че тя няма да миряса  и отгоре на всичко защо сме щяли да теглим кредит да плащаме заеми при тях сме трябвало да живеем - това е наглост до небето.

# 4
 • Мнения: 100
Оллеееееее,ужасно е.. Sad Cry SadСъжалявам,мила,но ти наистина изживяваш един реален кошмар!Тази жена аз лично бих я убила,ако дори и в нейната къща да бях!!!Тя като се пише на баба,ти пък си майка!Така че,напъчи си гърдите,вдигни си главата и я сложи на мястото й тая ..незнам как да я нарека!!! #Cussing out

# 5
 • Мнения: 100
Мъжът ми иска тя да го вижда , защото тя го заплашва със самоубийство говори че ще му тежи на съвеста и по цял ден тем подобни глупости , аз изобщо не и обелвам думичка даже и здравей , майка ми и баща ми искат да я убият и ако я видят ще го направят . С мъж ми ще изчакаме той да се прибере септември и ще теглим ипотечен кредит за жилище . Страх ме е от бъдещето ни , стах ме е че тя няма да миряса  и отгоре на всичко защо сме щяли да теглим кредит да плащаме заеми при тях сме трябвало да живеем - това е наглост до небето.
По-добре се опитай да я пратиш на психиатър!!!

# 6
 • Мнения: 6 462
Ами то при това положение и кредит да теглите, тя пак ще ви виси на главата Rolling Eyes Тя сега има наглостта да идва у вас, след като е изрекла тези обидни думи към майка ти, какво остава за после, когато жилището ще е и на сина и, а ти докато си по майчинство основно той ще погасява кредита.
Трябва да намериш начин да и обясниш че всекидневното и присъствие не е от най- желаните. Трябва да ти е ясно, че няма как тя изобщо да не вижда детето, нито ще успееш да и прекратиш контактите с мъжа ти. Не е нужно да бъдеж рязка и да се карате, ама недей и да си мълчиш, да търпиш положението и после да си го изкарваш на мъжа ти.
Това със самоубийството си е чиста проба блъф и тетатрална постановка.  Чисто и просто начин да манипулира мъжа ти.

# 7
 • Мнения: 144
Аз и казах , че тя с тези нейни постъпки ще ни разведе , казах и че ние сме си семейство и тя не трябва да се намесва в него помолих я като човек със сълзи на очи , но това все едно не го е чула . Дъщеря и е разведена и със един спонтанен аборт без деца е аз си мислех , че тя неиска това бъдеще за синъ си но уви.

# 8
 • Мнения: 4 916
Като начало спри да я пускаш у вас. Ще заплашва два-три дни, пък ще се откаже да се самоубива.

# 9
 • Мнения: 473
Виновна си ти, защото мълчиш и си се оставила да те мачкат и да те тъпчат. Ако аз бях на твоето място до сега щяхме да се сбием 10 пъти с твоята свекърва. С интелигентните хора можеш да се държиш интелигентно, но с простаците не. С такива като нея трябва да си лоша и безкомпромисна. Тя е енергиен вампир и жесток манипулатор. Това със самоубийството да го разправя на някой друг. Човек, когато истински е решил да се самоубива не го казва на никой, а когато манипулира само с това заплашва. Няма да я пусна да ми влезе в къщата каквото ще да става. Защо я пускаш у вас, след като те е нарекла пачавра и след като тя не дава майка ти да ходи в нейната къща. Иска да вземе страха на теб и на мъжа ти и да ви манипулира и командва както тя намери за добре. Ще ти съсипе живота ако ти не вземеш нещата в свои ръце. Колкото повече мълчиш, толкова ще ти се качва на главата. С проста свекърва само с рогата напред. Простите хора не разбират чуждото мнение, не разбират че всеки има право на избор, не разбират че вие вече сте отделно семейство със собствени надежди и мечти. Давай по твърдо, иначе ще се разболееш от тормоз. Защо? За да угодиш на една откачена старица.

# 10
 • Там където е семейството ми
 • Мнения: 2 510
Я вземи накарай мъжът си да се прибере и я заведете на лекар тази жена.
Щом твоята майка не е добре дошла в нейният дом от какъв зор тя ще ходи в къщата на майка ти.
Я тропни с крак та веднъж завинаги и дай да разбере,че няма да стане на нейната.

Не разбирам защо търпиш подобно отношение,остави ти тези заплахи за самоубийство,тя ако е решила мислиш ли,че ще тръгне да разтръбява,че ще си сложи край на живота а?

Това за самоубийството,ми напомня за една съседка,все мъжът и я ядосваше и все щеше да се самоубива,ама докато мъжът и беше на работа опити не правеше,като го видеше,че се задава си връзваше едно въже с една тухла и застанала до кладенеца,та щеше да се дави. Grinning
Ми човека отначало я пазеше,аха да не се самоубие,ама му писна по едно време и като я видеше с въжето и тухлата изчезваше от вкъщи,еми не се удави,жива и здрава си е жената,само дето мъжът и се разболя от тревоги и скандали,та сега вместо да си живеят спокойно обикаля болница след болница да търси лек. Tired

# 11
 • Мнения: 4 966
Честно казано /без да те обиждам/ проблмът е в тб, в родителите ти и в прекалното търпени към тази вещица.
Ясно е, че мъжът ти е далеч в момента, а и става въпрос за майка му /добре е, че ти вярва и т подкрепя доколкото може/.
Но...
Спри да й мълчиш, нека родителите ти също те защитят - та тя така ти къса нервите, тормози теб, тормои родителите ти, тормози мъжа ти, а най-вече - всичко се отразява на детенцето ти.
Има лек - спри да я допускаш до семейството ти и до семейството на родителите ти - как така тя ще ви гони от тях, а най-нагло ще ви виси с часове в къщата /аз бих я изгонила директно/. А това да те нарича "пачавра"...
Нали не искаш да направи и с вас това, което е направила с дъщря си?!
Вземайте се всички в ръце и си глдайте доброто на детето. Човек, който говори подобни думи за теб пред детто ти, няма място изобщо около вас.
Първоначално запази хладно спокойствие - не я моли, не плачи /според мен тя не е добре психически и твоята слабост й носи приятни емоции/. Ясно точно и кратко й кажи, че щом твоята майка не е можела да вижда внучето си в нейния дом, това важи и за нея. Кажи, че не искаш да тормози теб и детето ти и не искаш да идва повече у вас. Обясни й, че ако й е мъчно за внучето - мож да го вижда някъде навън /когато и където на теб ти е удобно/, но без да прави циркове и панаири. И най-вече, предупреди я да си мери приказките /спокойно имаш право да напишеш жалба срещу нея/.
Ако не разбер с хладни тихи и точни думи, просто не й отваряй...
Дори и това да доведе до извстни сътресения между теб и мъжа ти, важно е детето ти и неговото спокойствие, а мисля, че и мъжът ти разбира що за майка има... Нека той си се вижда и чува с нея, но ти си длъжна да защитиш себе си, детто си и родителите си.
Че тя така ще ви побърка и вас... и най-много всички да се изнервите, изпокарате и т.н.

# 12
 • Мнения: 473
Имай впредвид, че някои жени буквално полудяват в критическата. В нашия блок има няколко случая на съвсем нормални жени, които влязоха в психиатрия за лечение по време на критическата. С тази жена не можеш да живееш повярвай ми. На мой братовчед майка му е същата и той има два развода, ожени се за трета жена, която най-накрая намери цаката на свекървата. Не се давай, че лошо ти се пише, ако трябва на бой ще налетиш обаче твърдо.

# 13
 • Мнения: 170
Разбирам те напълно и искрено ти съчувствам , защото съм изпитала почти същите неща на свой гръб.С тази разлика , че от самото начало на нашата връзка ние живеехме при моите родители , но въпреки това тя постоянно идваше и ни тормозеше , както нас така и тях.Точно заради неадекватното и поведение  не сме я виждали от 9.03.2003 г , нещо за което нито аз нито той съжалява  , в противен случай щяхме да се разведем още в началото на брака ни.Много е  трудно да се разбереш с някой , който няма желание да проведе един  нормален и смислен разговор , без заплахи и т.н. и си мисли , че света се върти около него.При последната ни среща с нея се сбихме ( аз и тя ) , защото ми каза , че трябва да и искам прошка ,  беше сирни заговезни и от тогава не искам нито да я чувам нито да я виждам .Тя дори не познава дечицата ни , големия го видя само при изписването и толкова.

Трябва да бъдеш силна и да държиш на твоето , гледай си детето и мъжа и нея я зачеркни от живота си .Поговори с мъжа ти вярвам за доброто на детето и семейството ви той ще вземе вярното решение за вас , а именно да останете заедно далеч от нея.

# 14
 • Мнения: 808
Проблема е много неприятен и с риск да не се приемат добре думите ми, ще ти кажа, че и майка ти до някъде има вина. Вместо да дава съвети за килимчето, трябвало е просто или да го премести или да донесе друго и да го сложите там където трябва. Въпреки това обаче нищо не оправдава истериите на свекърва ти. В много случаи войната между тъща и свекърва рикошира в отношенията на младите. Голяма част от разводите са провокирани до някъде точно от тази борба между две жени в климактериум.
Ако няма начин да заминеш при мъжа си, направете всичко възможно да се отделите и от двете семейства на родителите. Щом заживеете сами вие ще определяте правилата и никой няма да се меси.
Ако това е невъзможно, на този етап просто трябва да прекратиш контактите с тази жена и да не я допускате в дома на родителите ти. Този вид войнствени персони са обикновено страхливи и ако усетят подобаващ отпор се респектират. Нека родителите ти да говорят сериозно с нея и ако трябва да я изгонят. Всички твои притеснения се отразяват на бебето, а в случая мисля, че то е най-важното. Колкото до самоубийството, това са празни приказки и се надявам съпругът ти също да го е разбрал. Плаши го и го манипулира от най-обикновен егоизъм, а егоистите не се самоубиват.

Общи условия

Активация на акаунт