Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • sofia
  • Мнения: 480
Уважаеми дами,

Моля да споделите опита си от женската консултация в Тина Киркова.
Все още се двуумя - имам желанието да се запиша там при др Силвия Савова. Срещнахме се веднъж - тя каза, че мога да се запиша при нея срещу абонамент от 200 лв. Добре, съгласна съм, обаче това което ме смути е - следващия път когато трябва да ходя  и съответно да си платя обанамента - отивам рано сутринта - гладна и жадна - правя си абонамент, предполагам ще ми пуснат изследвания - щом трябва да съм гладна и жадна, ще ме премерят и изтеглят и чак в 12 часа пак трябва да ходя при нея за преглед. Дали всеки път ще е така се чудя -  значи 2 пъти трябва да се разкарвам до болницата - ами аз съм на работа все пак - трябва веднъж да закъснея сутринта и после пак да ме няма поне за час и половина, ами и самото разкарване?

Искаше ми се при нея да се запиша, защото все пак тя е специалист, разбира си от работата и така, макар че на прегледа беше доста лаконична - но все пак по-важно е да си върши добре работата си...и да вижда нещата навреме.

Бихте ли ми казали освен тези 200 лв до самото раждане плаща ли се нещо допълнително и какво включват тези пари?

Благодаря Ви предварително.
Поздрави!

# 1
  • София - Младост 1А
  • Мнения: 2 136
Привет,
предполагам че са те извикали рано точно заради кръвните изследвания, а нейната смяна сигурно е слетобяд или има операции. Те не се правят всеки път. След това ще си ходиш в съответните часове които ти записват. Естествено случва се и по спешност да я извикат, но не е практика. По спомен си платих допълнително само изследването за алергиите и то само консумативите. Взех си направление и платих само самия тест. Всъщност като отидеш на първия преглед попитай какво ти включват тези 200 лева.
А за доктор Савова само добри думи мога да кажа. Аз родих при нея и съм безкрайно доволна. Много ми помагаше и стоя при мен през повечето време. След това редовно идваше да ме вижда в отделението. Следващия път пак там... и пак при нея.
Ако нещо още мога да помогна пиши... може и на лични.
Успех!

# 2
  • София
  • Мнения: 4 126
Аз си следях там бременоста и не съм плащала нищо отидох с направление записаха ме и до края платих само БХС който се прави в Майчин дом, първия вагинален секрет и друго не съм плащала /поне в момента не се сещам/.
За лекарите в Т.Киркова съм чувала само хубави неща с изключение на един двама.
Но все пак питай преди да се запишеш какво влиза в тези 200лв. как е с направление. Можеш и на информация отпред да видиш кой лекари работят там и как се процедира с направление и без. А тук по форума с търсачката ще видиш има доста мнения за болницата и за лекарите в нея.

# 3
  • София
  • Мнения: 4 467
Аз също си следя там бременноста но не съм плащала този абонамент,отидох само с направление и единствено до сега съм плащала 2 пъти за микробиология /като се има в предвид че трябва и това да не се плаща/ и няколко пъти по 2 лв за кръв и урина!
Самото раждане е безплатно стига да си здравна осигурена и да не искаш екип!
Успех и леко бременеене! Peace

Общи условия

Активация на акаунт