Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 21 март 2005, 21:03 ч.

"Задграни4ни паспорти"- Варна CONECTION...

 • 738
 • 6
 •   1
Отговори
Имам молба към вас,ако работите в Задграни4ни паспорти-ВАРНА или имате познат работещ там.На кратко:
      Ние живеем в Испания,а на съпругата ми и изте4е паспорта преди месец.Кара тежка бременност и е невъзможно да пътува.Искаме да се издаде нов от БГ защото не разполагаме с много време.За това е нужно да се завери в Мадрид подписа на съпругата ми  и да се изпрати в БГ-Варна.Търся "връзка" в Задграни4ни паспорти-Варна за да се уреди въпроса без ходене до Мадрид разбира се СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.Това може да стане като се скенира директно подписа и от досегашния паспорт,като се подпише от роднина,наподобявайки максимално подписа или по друг на4ин за който не се сещам в момента(примерно да изпратим нейният подпис на бял лист).Държа да под4ертая 4е не става въпрос в никакъв слу4ай за фалшификации,а просто да се намери на4ин да се издаде паспорта (срещу разумна цена) до месец и без да се разкарваме.Баща и има пълномощно от нейно име за уреждане на документи.Благодаря предварително за СЕРИОЗНОТО ВИ ОТНОШЕНИЕ...ako наистина е такова.

# 1
 • Там,където се събуждам щастлива.
 • Мнения: 5 982
Ние сме почти винаги сериозни, но това което искаш е нелегално....Не знам дали някой ще си сложи главата в тробата и то публично тук...

# 2
 • Мнения: 5 500
В Бг посолството в Мадрид могат да ви удължават срока на паспорта, пише го на трета страница.

# 3
 • Мнения: 978
Да, бе това е като на Дебеланка и парите в памперса. Ела Вълчо, изяж ме, че и за по-сигурно го пусни в интернет целия свят да го прочете! #Onfire

# 4
 • Варна.
 • Мнения: 816
ще ти кажа няколко думи, някои от които вероятно няма да са новост за теб: това категорично е незаконно и никой в ГДСЧ-варна няма да се хване за го направи /да си рискува работата за нещо, което е изключително лесно да се хване/.
отидете в посолството да ви подпечатат заявлението и едно пълномощно до някой, който ви е близък и има време да се занимава с чакане по опашки. на упълномощеният може в рамките на 8 работни часа да бъде изготвен нов паспорт, съответно за около 150лв, но при получаване мисля, че трябва да се върне старият вече паспорт, така че също и него трябва да  го изпратите в бг. ако имате организиран човек и вие се подготвите навреме ще имате паспорт бързо без да се занимавате  с незаконни дейностти?

# 5
 • Варна.
 • Мнения: 816
пропуснах да допълня, в пълномощното на баща й трябва да са изрично упоменати: да послужи пред РДВР Варна; да подаде документи за издаване на паспорт на ...; да получи паспорт на ...; трябва да е изрядно, съответно с нотариална заверка. отделно от него трябва заявлението за издаване на паспорт да е подпечатано в посолството, но там така или иначе знаят какво се иска от тях.

# 6
Виж, тези неща ако стават, не стават по този начин!
Кой ще откликне на молба на непознат и ще с сложи "главата в торбата", защото това, което искаш да се направи си е престъпление!
Разбирам, че искате да изкарате паспорт, а жената е с тежка бременност и не може да пътува.
Поискайте документ от доктора и го изпратете в консулството, или поне се консултирайте с тях, зад а видите дали ще могат да удължат срока на паспорта (принципно се прави).
Ако иска да има паспорт за да пътува след раждането за Бг, то това може да стане и с удължен паспорт или с пасаван.
Опитайте да го направите по лесният начин, защото това което си мислите не е трудно, а невъзможно!

Общи условия

Активация на акаунт