Нещо с кремвирши и кашкавал?

  • 2 478
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • област Софийска
  • Мнения: 1 719
И аз не мога да ги догодя сърцата, винаги се сцепват. Кажете каква марка кренвирши ползвате, та не ви се сцепват?

# 16
  • Мнения: X
И аз не мога да ги догодя сърцата, винаги се сцепват. Кажете каква марка кренвирши ползвате, та не ви се сцепват?

В редките случаи когато прибягвам до кренвирши, винаги купувам само на КЕН.

# 17
  • София
  • Мнения: 971
Класиката - цепиш кашкавала, слагаш в процепа малко масло и кашкавала и печеш на фурна или на скаричка.

# 18
# 19
  • Мнения: 3 410
и красиво  Laughing често ги правя тия сърца


.......Как успявате момичета да оформите сърцето ....колкото и пъти да опитвам , с каквато и да било марка кренвирши винаги се цепват . Четох някъде че кренвиршите трябва да не са студени.....ами и така опитах ....не става и не  Sadстава ...цепят се .
..... Има ли накаква специална технология или само аз немога да ги правя ? Rolling Eyes Praynig
[/quote]
Като купувам кремвирши за сърца, гледам да са по-тънки, иначе наистина се цепят.

# 20
  • Мнения: 3 410
Днес с моята шерка измайсторихме нещо с кремвирш и кашкавал.
Един пакет бутертесто нарязахме на квадратчета, върху всяко квадратче наредихме парченца кремвирши, отгоре парче кашкавал и наръсихме с маково семе. И хайде в горещата фурна. Стана голяма вкусотия.

# 21
  • Мнения: 5 977
ще покажиш ли снимчица??? Мама Тин

# 22
  • Мнения: 3 410
Е как да покажа като ги ометохме още топли, другия път обещавам Peace

# 23
  • Мнения: X
Ето това вечеряхме тази вечер, допълнено със салатка:
   

# 24
  • Мнения: 5 977
Кампари (по Сопранов) красиво е....

Общи условия

Активация на акаунт