Пиле в гювеч

  • 722
  • 2
  •   1
Отговори
На дъното на гювеча слагате мазнина и кисело зеле.Нарязвате 200 - 300 гр. свински бекон, гъби и 2- 3 бр. свински пържолки на парченца.Омесвате с подправки на вкус и пълните пилето, ако остане може и окло него.Отгоре пак слагате кисело зеле.Запечатвате капака на гювеча с брашно и 4-5 часа на 175 градуса го оставяте да се пече.Става невероятно - пробвайте ! Hug

# 1
  • Мнения: 3 622
ще го пробвам, но ще трябва да чакам зимата заради киселото зеле

# 2
Да права си това по принцип го правя по Коледа наистина е много вкусно ,но сега не е за предпочитане в жегата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт