Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Варна
 • Мнения: 131
Със съпруга ми ще ставаме кумове.Искаме да направим някои изненади на младоженците като например игра с балони;актове по връчването и приемането на булката и младоженеца,за това видях доста материал из форума и сайта.Може ли да ми подскажете въпроси към играта,в която младоженците трябва да отговарят с да или не като повдигат обувки.Всичко може да се съгласува с DJ-я.Ще се радвам ако ми предложите нова игра.Благодаря ви:)

# 1
 • Sofia
 • Мнения: 8 700
Може да направите игра с въпроси и отговори като в предаването"Горчиво", например. Доколко се познават и т.н.
Успех и весела сватба!

# 2
 • Варна
 • Мнения: 131
Никога не съм гледала предаването.Зная,че трябва да сме забавни без да се повтаряме и импровизациите се получават най-сполучливо,но все пак малко помощ и подготовка не са излишни никога.Наистина се затруднявам,и колкото повече мисля повече се притеснявам.Ако се сещате за нещо което искренно ви е забавлявало ще се радвам да го споделите Simple Smile

# 3
 • Мнения: 945
Ние нямахме игри на нашата втора сватба (от раzлични страни сме с половинката и правихме подписване и венчавка). За сметка на това всички играха като луди и се zабавлявахме много. Докато първата сватба след подписването беше с доста игри и на гостите им омръzна, по едно време половината бяха хукнали да се раzхождат. Не се получи добре и с танцуването, zащото точно си се раzвеселил (примерно свекървата се отпуснала да потанцува) и хайде всички обратно по местата zа да има някаква игра.

Така че по добре питай младоженците какво предпочитат, на сватба е по добре да няма иzненади, отколкото да са лоши.

Конкретно на въпроса ти нас ни питаха кой ще мие чиниите вкъщи, кой на кого ще прави zакуска и ще я носи в леглото, кой ще става нощем да приспива бебето, кой ще ходи на почивка еди къде си, кой ще се грижи zа домашните животни и т.н.

# 4
 • Мнения: 161
Ние миналата година бяхме на сватбата на девера, тази година само преди седмици - на друга сватба на наши роднини.
Та и на 2те сватби имаше игра с балони - въпросите и обещанията бяха сходни, НО това беше от репетоара на DJ-я.

Кумовете казаха по няколко приветсвени думи, хванаха се на хорото и горе-долу толкова.

До сега не бях чувала кумуве да организират игрите и забавленията.На такива мероприяте е важна "дозата", та много трябва да се внимава да не стане прекалено.
Посъветвайте се и с младоженците, да не стане вие измисляте игри, те също ако са си наумили нещо, и награя гостите гостите да не могат да се натанцуват.
Щото то има хвърляне на букета на булката, после сваляне на жартиера, после рязането на тортата и мацането със сметана и "почистването" й без ръце.  Раздаване на парчета от сватбената торта на несемейни двойки, които им предстои и те да се женят. Те също взаимно се хранят със тортата и става веселба.

Та, тя сватбата е за младоженците, така че най-добре се посъветвайте с тях.

# 5
 • Мнения: 4 741
                Обикновено водещия на сватбата задава въпроси в различни игри не кумовете,но както решите.Въпроси от рода :Кой кого свали?Кой предложи брак?Кой се притеснява повече при секса? С една дума шеговити въпроси,които при различен отговор от булката и младоженеца предизвикват смях.Вие ги познавате най-добре и можете да прецените "слабите" им места!!! Mr. Green

# 6
А може също да им поднесете малко по-различна изненада,някой от Вас може да я знаят,но е доста забавна.От голям кашон вързан с панделка( просто трябва да имитира панделка) да изскочи момиче,което танцува ориенталски танци.Така едно,че ще се забавлявате всички,а и гостите ще останат доволни!

# 7
 • Мнения: 263
На нашатая сватба кумовете бяха разпе4атали фалшиви банкноти на цветен принтер. Само от едната страна, за да не стават после грешки. Wink
Голям майтап беше като раздадоха фалшивите пари, когато ме "купуваха"

# 8
 • Мнения: 1 174
Хареса ми на една сватба една закачка, при която кумата в един момент казва "Сега вече ти си женен( на мъжа),нека всички жени,които имат ключ от твоя апартамент да го върнат.И от няколко маси стават млади момичета и оставят ключове,които са им предварително раздадени.Беше доста смешно.

# 9
 • Варна
 • Мнения: 131
Прави сте.Като размислих ще оставя организирането на игрите на самите младоженци.Имах такова намерение тъй като ме помолиха самите те за организиране на едната игра.Ще ги мисля какви да са въпросите -такива на  които да се отговаря с да или не,а другите изненади от нас кумовете ще бъдат само за пред тях, без публика.
Наистина дозата е важна дори за  игрите и смеха!Благодаря ви  bouquet
Няма да има "купуване" на булката.
Това с ключа е наистина забавно но не познаваме голяма част от гостите.

# 10
 • Мнения: 1 046
преди две семици, бяхме кумове, сватбата си имаше водеща, която обявяваше игрите избрани от самите младоженци, подарък за нас имаше от тяхна страна, по скоро за кръстника една кръшна кючекийка.
и игрите бяха 2-3 повече няма смисъл, ще се получи като спектакъл гостите само седят и гледат и пляскът все едно са на театър.
айде весело

# 11
 • Мнения: 157
Хареса ми на една сватба една закачка, при която кумата в един момент казва "Сега вече ти си женен( на мъжа),нека всички жени,които имат ключ от твоя апартамент да го върнат.И от няколко маси стават млади момичета и оставят ключове,които са им предварително раздадени.Беше доста смешно.

Хихи. Готино!

# 12
 • Мнения: 11 522
Тези игри дето се вихрят по всички сватби,все едни и същи,никак не са ми на сърце.По-добре е да има веселба - музика и танци,отколкото глупави изтъркани игри,все едно сте на пионерски лагер и има вечер на талантите! (извинете ме ако съм груба,но това е моето мнение)
Според мен,ако искате да ги изненадате с нещо нека да е поздрав с песен - на запис или на живо (ако някой е талантлив и може да пее или поканете някого); танц - ориенталски,народен,танго - може да го изиграе някой гост,ако има квалификация за това или да наемете професионални танцьори.
може да им подарите свлинно шоу - фоерверки (дори те да са предвидили,вие може да добавите по-различни,избора там е богат)Може да ги изненадате с украса - балони,цветя - нещо по-специално,лично.
може да им посветите стихче,лично за тях от вас,ако имате такива таланти,разбира се

абе каквото и да направите,нека да е лично за тях предвид вкусовете им,очакванията им и по възможност да не е изтъркан номер
Успех   bouquet

# 13
 • София
 • Мнения: 815
Хареса ми на една сватба една закачка, при която кумата в един момент казва "Сега вече ти си женен( на мъжа),нека всички жени,които имат ключ от твоя апартамент да го върнат.И от няколко маси стават млади момичета и оставят ключове,които са им предварително раздадени.Беше доста смешно.

На това и аз съм присъствала, закачка е. Не е нужно да са много момичетата - може и 2-3 да са, а може и някоя не-толкова-млада леля да се включи, ще стане по-смешно.

# 14
 • Варна
 • Мнения: 131
Най-добре ще се получат нещата ако са непринудени и от сърце.Да се импровизира е чудесно но може и да е опасно-да не им е по вкуса или да нараним нечии чувства.Тези творчески изяви са добра идея но като не притежаваме таланти Rolling EyesКакъв успех?!Стискам палци на младоженците с такива "стреснати" кумове EmbarassedНо ще се стараем много

Общи условия

Активация на акаунт