Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 20 апр. 2004, 18:00 ч.

Ролади с пълнеж от Camembert и гъби

  • 3 016
  • 2
  •   1
Отговори
  • сред цветята
  • Мнения: 3 030
Здравейте,

реШих да Ви напиШа една моя любима рецепта.  

Ролади с пълнеж от Camembert (сиренето) и гъби

100 гр. гъби
1 лук
4 с.л. масло
150 гр. Camembert
1/2 магданоз
сол, черен пипер
8 тънки Шницели от свинско, пуеШко месо
150 мл. бульон

Гъбите, Camembert и магданозът се нарязват на дребно. Лукът съЩо се нарязва на дребно и се запържва в 2 с.л. масло. Към тях се прибавят и гъбите. След това Camembert и магданозът. Сместа се подправя със сол и пипер.
Шницелите се посоляват и подправят с пипер от двете страни. Върху тях се разпределя пълнежът и се навиват на ролади. В 2 с.л. масло се запържват роладите от всички страни на средна температура. Добавя се бульонът и се вари около 10 мин. затворено с капак.
Поднася се с останалия сос или сосът се сгъстява по желание. Към яденето много пасва огретен от картофи и тиквички.

Приятен апетит!!! Simple Smile

# 1
  • София
  • Мнения: 108
Вижда ми се много вкусно. Задължително ще си го сготвя тия дни.

ПП:Сред приятелите ми съм единствения мъж, който може да готви. Embarassed

# 2
  • сред цветята
  • Мнения: 3 030
Дано наистина да ти хареса.

Цитат на: Cornelius
ПП:Сред приятелите ми съм единствения мъж, който може да готви. Embarassed

Сред мъжете има страхотни готвачи Simple Smile

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт