В петък си купих един гофретник и като се прибрах взех да го гледам като голям камък, защото мъжа ми 100 часа ме убеждаваше, че сместа за гофретите не се приготвя като сместа за палачинките, ама аз Тома Неверни си забърках палачинкова смес само дето вместо 2ч.ч. мляко сложих 1ч.ч. и вмвсто 1ч.ч. брашно прибавих 2ч.ч. или по-просто казано сложих:
3 яйца,
2ч.ч.брашно,
1ч.ч.мляко,
щипка сол и захар...
обаче нещо не се получиха станаха някакви...никакви и се поразрових тук там и единствената рецепта която намерих за гофрети беше:
2ч.ч.брашно
1ч.ч.мляко
3 яйца
125гр.масло
1ч.л. бакплувер
1/2ч.ч.захар
ванилия
Аз естествено забърках двойно количество, не че станаха лоши, но не е това което имам като вкус в устата за гофретите, които съм яла на вънка...
Много моля, ако някой знае нещо по-различно от това да сподели с мен